Član
- Učlanjen(a)
- 07.07.2011
- Poruka
- 557
Ima li koji program da radi SD fix ali da mu ne treba rutovan telefon?
Ne bih da rutujem telefon koji je skup i tek kupljen, a i zbog garancije se bojim.
P.S. Ja pomoću ES File Explorera mogu kopirati fajlove na SD karticu, pa je li to znači da mi ne treba dodatni program za ovu navigaciju ili ipak treba?
Telefon je Huawei P7 sa Kitkat 4.4.2
Instalirao sam ovu verziju i prvi put pokrenuo ali na ekranu nema ništa, samo crno. Onda sam morao prinidno da zatvorim aplikaciju. Zatim u Memoriji telefona se pojavio folder GARMIn (dakle niej na SD kartici) i tamo sam ubacio one neophodne fajlove i u folder MAP ubacio samo 1 mapu SCG route. I opet pokrenuo aplikaciju ali i dalje crn ekran.
Telefon je kao što gore rekoh Huawei P7 Kitkat 4.4.2 nije rutovan.
Ne bih da rutujem telefon koji je skup i tek kupljen, a i zbog garancije se bojim.
P.S. Ja pomoću ES File Explorera mogu kopirati fajlove na SD karticu, pa je li to znači da mi ne treba dodatni program za ovu navigaciju ili ipak treba?
Telefon je Huawei P7 sa Kitkat 4.4.2
koristiš pogrešnu terminologiju.
kad se kaže otključan misli se na otključan sa mreže sim free
kad je telefon rutovan onda kažeš da je rutovan.
probaj sa ovom verzijom
29SP2.33_storage_emulated_0_Garmin_NO_ROOT_by_rf711_mod_alviora_minSDK14.rar
Instalirao sam ovu verziju i prvi put pokrenuo ali na ekranu nema ništa, samo crno. Onda sam morao prinidno da zatvorim aplikaciju. Zatim u Memoriji telefona se pojavio folder GARMIn (dakle niej na SD kartici) i tamo sam ubacio one neophodne fajlove i u folder MAP ubacio samo 1 mapu SCG route. I opet pokrenuo aplikaciju ali i dalje crn ekran.
Telefon je kao što gore rekoh Huawei P7 Kitkat 4.4.2 nije rutovan.
Poslednja izmena od urednika: