Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
ma sta je cudno,covek je ulazio u igru zadnjih 20 minuta...sto je za njega nedovoljno,pored Defoa i Krauca nema neke sanse,mada kad vidim onu pritku na terenu dodje mi da bacim TV kroz terasu,realno....dok u Celticu ima napadaca,ali ne te klase,uz to Celtic zaostaje citavih 10 bodova,jos ih gube protiv nekih osrednjih timova,sto je ponizavajuce,zato su morali da pojacaju spic dovodjenjem igraca te klase...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Za to je najzaslužniji Ciro Ferrara, čovek nas je totalno upropastio iako je imao odličnu ekipu na raspolaganju.

Ali sve je to fudbal, evo sad smo dobili još većeg imbecila na mestu trenera i kriza se nastavlja. Ali Juve je najbolji, težimo ka boljem i bolji dani moraju da dođu!

Dokle god imamo u ovim teškim trenucima Buffona, Del Piera, Diega, Marchisia...za nas nema brige.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ovo mi je svakako najčudniji transfer od svih! Igrao je standardno kod Redknappa, bio kapiten ekipe, jedan od najbitnijih igrača pored Defoea, i onda ovaj transfer. I to još u Celtic! Nejasno potpuno ali ok...valjda zna čovek šta je za njega najbolje.

Ja iako nisam navijac Juventusa,strasno me je iznervirala ona blamaza od Bajerna,jer jednostavno ne mogu da ih smislim kao klub,pa jos Nemci,nisam mogao da verujem kad sam gledao mec,a jos sam se i iznervirao...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ta pobjeda Bayerna mi donese silne novce...... I treba im

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Lane potpisao

00020623.jpg
Milan Lane Jovanović definitivno je završio sve formalnosti sa novim klubom. Reprezentativac Srbije i sada već bivši napadač Standarda potpisao je ugovor sa Liverpulom na „tri plus jednu godinu", javila je Radio televizija Srbije u „Dnevniku". U britanskim medijama za sada nema te potvrde, ali nema sumnje da će već koliko sutra biti poznati svi detalji ovog transfera.

Prethodnih nedelja trajala je prava sapunica u vezi sa Jovanovićem i Liverpulom. Prvo Lane nije hteo da potpiše za „crvene" zato što nije znao kakva će biti situacija sa menadžerom Rafom Benitezom. To su želeli da iskoriste Milan i Juventus, ali onda je dobio odgovor od Beniteza da ne mora da brine za njegovu sudbinu. Tada je potpisao prvo predugovor težak deset miliona funti, večeras je i zvanično postao član Liverpula, a pravo igranja steći će na leto.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Lane potpisao

00020623.jpg
Milan Lane Jovanović definitivno je završio sve formalnosti sa novim klubom. Reprezentativac Srbije i sada već bivši napadač Standarda potpisao je ugovor sa Liverpulom na „tri plus jednu godinu", javila je Radio televizija Srbije u „Dnevniku". U britanskim medijama za sada nema te potvrde, ali nema sumnje da će već koliko sutra biti poznati svi detalji ovog transfera.

Prethodnih nedelja trajala je prava sapunica u vezi sa Jovanovićem i Liverpulom. Prvo Lane nije hteo da potpiše za „crvene" zato što nije znao kakva će biti situacija sa menadžerom Rafom Benitezom. To su želeli da iskoriste Milan i Juventus, ali onda je dobio odgovor od Beniteza da ne mora da brine za njegovu sudbinu. Tada je potpisao prvo predugovor težak deset miliona funti, večeras je i zvanično postao član Liverpula, a pravo igranja steći će na leto.

Konj konj...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Bravo Lane!

U Englesku nego sta...Liverpulu je takav igrac bas trebao!

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Pa jel moglo igdje drugo??? Al ce se da naigra alal mu vera.. Ode jos jedan nas biser u propast.. Volio bi da se varam al cisto sumljam

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Sam Jovanovic je izjavio da nece preci u klub u kom nece igrati u prvoj postavi .Onda je on verovatno dobio neku garanciju od Beniteza da ce igrati tako da ne treba da brinemo,zna Jovanovic sta radi iskusan je on.

Natrag