Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ma jednostavno je negde moralo da pukne, nažalost to se desilo u najbitnijoj utakmici sezone, i to nakon pobede nad interom. Ali sta je tu je, samo da oteraju ovu Upravu i trenera i biće sve ok sa Juventusom. Treba postaviti pre svega ljude koji se razumeju u fudbal da vode klub, pa onda još po mogućstvu nekoga ko voli klub.

Što se Laneta tiče, mislim da postoji još uvek mogućnost da ode negde, ne znači da će završiti u L'pool-u. Ili se ja bar nadam da neće biti tako.
Ako ode tamo izabrao je definitivno najgoru opciju.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
SŽ: I Krasić od juna na "Enfildu"!

20547983144b72720539dd3253887311_big.jpg
Pored MIlana Jovanovića, od juna član Liverpula postaće i fudbaler CSKA Miloš Krasić, prenosi "Sportski Žurnal".

Reprezentativac Srbije i napadač Standarda Milan Jovanović potpisao je predugovor sa Liverpulom, kao što je i bilo najavljivano, ali prema pisanju "Sportskog Žurnala" njemu će se u junu na "Enfildu" pridružiti jo jedan reprezentativac Srbije i najbolji prijatelj Miloš Krasić!
Beogradski dnevnik je pozivajući se na svoje izvore, objavio da će Krasić pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi potpisati predugovor, a nakon završetka Svetskog prvenstva, i ugovor vredan preko 12 miliona funti.

Menadžer Dejan Joksimović koji je obavio i transfer Jovanovića u Liverpul, dobar je prijatelj sa španskim trenerom Rafaelom Benitezom, pa je jasno da nakon obavljenog posla u LIježu u ponedeljak, došlo do dogovora i oko transfera Krasića koga žele brojni evropski klubovi, na čelu sa Milanom.

Jovanovic i Krasic u duetu ......Ljubomoran sam na Liverpool !

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Sport: Fabregas od ljeta u Barceloni
Barcelona i Arsenal postigli su usmeni dogovor oko dolaska Cesca Fabregasa na Camp Nou ovog ljeta, a klubovi se još moraju dogovoriti oko cijene transfera.

Dugogodišnja želja čelnika Barcelone bila je da u svoje redove vrate kapetana Arsenala Cesca Fabregasa koji je napustio klub sa samo 16 godina. Dugo su ga vodeći ljudi katalonskog kluba pokušavali privoljeti da se vrati u staro jato, a kako piše španjolski list Sport, izgleda da su ovog puta uspjeli.

Prema pisanju Sporta, Arsenal i Barcelona su se dogovorili te bi Fabregas na ljeto trebao stići na Camp Nou, no zasad je nepoznata cijena koju će Barca morati platiti londonskom klubu, točnije o tome će se naknadno dogovoriti.

The Mirror: "Chamakh u petak potpisuje za Arsenal"
Kako u današnjem izdanju piše engleski list The Mirror, marokanski reprezentativni napadač Marouane Chamakh dogovorio je uvjete suradnje sa Arsenalom, te bi u petak trebao potpisati ugovor sa londonskim klubom.

25-godišnji napadač Bordeauxa će, prema istom izvoru, u Arsenalu zarađivati oko 55.000 eura tjedno.

Chamakh će u Arsenal doći na kraju sezone, kada mu istječe ugovor sa francuskim prvacima, a dogovorom sa Arsenalom odbacio je mogućnost odlaska u Liverpool, koji je također bio zainteresiran za njegove usluge.

Poslednja izmena od urednika:
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
ahahaha SAmo usmeni dogovor koji mozes macku o rep kaciti

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
negdje sam procitao da i sam fabregas ceka kraj prvenstva,da bi se mogao vratiti u barcu.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Biće ovo zanimljivo leto što se transfera tiče. Ima nekoliko igrača koji su prodavani i seljeni već nekoliko godina, još kad se na to doda i da je godina SP-a, milina prava! :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Duško Tošić već za vikend debituje za Portsmut?

Premijerligaš saopštio da je angažovao srpskog internacionalca Duška Tošića, uprkos velikim finansijskim problemima, pa bi doskorašnji fudbaler Verdera mogao da debituje već protiv Sautemptona u FA Kupu.
tosic-ok-veca10549120100205051311.jpg
Poslednja prepreka prelasku Duška Tošića u Portsmut je otklonjena. Dvadesetpetogodišnji fudbaler je dobio radnu dozvolu i vrlo lako bi mogao da upiše svoj prvi nastup za ekipu sa Fraton Parka već za vikend.

Tako je, čini se, bivši srpski reprezentativac uspeo da se skrasi posle teških godinu i po dana u Bremenu, gde je retko dobijao priliku i da se nađe među rezervama.

Tošić se sa bivšim klubom nije rastao u prijateljskim odnosima i zbog činjenice da je odbio da prihvati dogovor Verdera i Duizburga o transferu u ekipu koja se takmiči u nemačkoj ''cvajti''.

Premijer liga je, svakako, mnogo veći izazov, ali je još uvek neizvesno koliko će Portsmut uspeti da se izbori sa velikim finansijskim problemima i regularno nastavi takmičenje do kraja sezone.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
negdje sam procitao da i sam fabregas ceka kraj prvenstva,da bi se mogao vratiti u barcu.

Nikad od toga nece biti nista,ne znam zasto se uopste mediji time bave,pa nije lud Venger da ga pusti,a i ovako nemamo konkurentan tim za titulu,jos on da ode,gluposti ciste...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ferguson: Želim da Vidić ostane, naravno

Ferguson: Želim da Vidić ostane, naravno

dcdm45.jpg

Odlazak Nemanje Vidića iz Mančester junajteda, kažu engleski i španski mediji, je izvestan. Pitanje je, dakle, samo gde će srpski defanzivac nastaviti karijeu. U Realu, Milanu, Barseloni ili nekom drugom klubu, tek pokazaće vreme. To kažu mediji. A šta kaže Ser Aleks Ferguson povodom spekulacija o Nemanjinom napuštanju "Old Traforda" koje, evo, traju već mesecima.

- Naravno da želim da Vidić ostane! On je veliki igrač, jedan od najboljih defanzivaca na svetu - rekao je Škot u ponedeljak istakavši da su priče "rekla - kazala" zarad "jakih" naslova nešto sa čime jednostavno njegovi igrači i on moraju da se pomire.

- Naši fudbaleri su često predmet raznih spekulacija i mi moramo da se nosimo sa tom činjenicom.

Ekspedicija Junajteda - igrači, stručni štab - doputovali su u Milan, gde ih u utorak očekuje prva utakmica osmine finala Lige šampiona. U avionu nije bilo Nemanje Vidića, a Ferguson još uvek nije siguran kada će se Srbin vratiti na teren. Slavni Škot najavljivao ga je za minule duele sa Portsmutom (pre devet dana), i Aston Vilom, ali očigledno da ni tako iskusan stručnjak ne može da proceni dan povratka Vidića na teren.

- Teško je proceniti kada će zaigrati. Oseća da mu je neophodan jak rad na treninzima, što je i činio u proteklih deset dana. Ipak, i dalje se ne oseća spremnim da zaigra. Moramo se strpeti i to je ono što činimo u vom trenutku.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561

Premijerligaš saopštio da je angažovao srpskog internacionalca Duška Tošića, uprkos velikim finansijskim problemima, pa bi doskorašnji fudbaler Verdera mogao da debituje već protiv Sautemptona u FA Kupu.
tosic-ok-veca10549120100205051311.jpg
Poslednja prepreka prelasku Duška Tošića u Portsmut je otklonjena. Dvadesetpetogodišnji fudbaler je dobio radnu dozvolu i vrlo lako bi mogao da upiše svoj prvi nastup za ekipu sa Fraton Parka već za vikend.

Tako je, čini se, bivši srpski reprezentativac uspeo da se skrasi posle teških godinu i po dana u Bremenu, gde je retko dobijao priliku i da se nađe među rezervama.

Tošić se sa bivšim klubom nije rastao u prijateljskim odnosima i zbog činjenice da je odbio da prihvati dogovor Verdera i Duizburga o transferu u ekipu koja se takmiči u nemačkoj ''cvajti''.

Premijer liga je, svakako, mnogo veći izazov, ali je još uvek neizvesno koliko će Portsmut uspeti da se izbori sa velikim finansijskim problemima i regularno nastavi takmičenje do kraja sezone.
Drago mi je zbog Duska, neka igra malo..:)

Natrag