Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Kežman ponovo na Ostrvu?

00020060.jpg
Mateja Kežman, nekoliko sati pre kraja zimskog prelaznog roka, mogao bi ponovo da se vrati na Ostrvu. Za srpskog internacionalca zainteresovani su Vest Hem i Portsmuta. Dejli mejl prenosi da su tokom vikenda dobili informaciju prema kojoj PSŽ pušta Kežmana da ode gde god hoće, pošto na njega ne računaju u drugom delu sezone, a pritom ima ubedljivo najveću platu.
S obzirom na finansijku situaciju, Kežman je bliži Vest Hemu. Đan Franko Zola već je doveo Benija Mekartnija, a u borbi za opstanak kao idealan tandem sa Južnoafrikancem vidi Kežmana. Naredni sati doneće pravi odgovor...

Okaka u Fulamu do kraja sezone

12142384224b66da8bd3875042517027_big.jpg
Fudbalski klub Fulam saopštio je da je realizovao transfer napadača Rome Stefana Okake, koji će igati na pozajmici na 'Krejven Kotidžu' do kraja sezone.

Mladi italijanski reprezentativac dugo je bio na meti trenera Roja Hodžsona, koji je bio impresioniran Okakinim ovosezonskim igrama protiv Fulama u Ligi Evrope. "U Romi sam igrao pet godina i u tom periodu sam sazreo zahvaljujući savetima mojih saigrača. Međutim, da bi moja igra dobila na kvalitetu bilo je neophodno da zaigram u Premijer ligi", rekao je Okaka.
"Nadam se da ću se u Rim vratiti mnogo jači. Pozajmica ističe u junu, ali postoji opcija da u Filamu ostanem još jednu sezonu. Videćemo šta će biti", dodao je on.

Mladi napadač je tokom vikenda doneo pobedu Romi u duelu sa Sijenom (2:1) i omogućio 'vučici' da sustigne drugoplasirani Milan u italijanskoj Seriji A.

Uprava Rome želi da Okaka, koji je već neko vreme proveo na pozajmici u Modeni i u Breši, u Fulamu stekne neophodno iskustvo igrajući u prvom timu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.10.2009
Poruka
5
Okaka Čuka. Pre par sezona je bio velika nada Rimljana i očekivao sam da će već sada biti glavna karika u navali.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ovomesečno pojačanje Juventusa Antonio Candreva uopšte nije loše odigrao protiv Lazia. Nadam se da će me dečko pozitivno iznenaditi jer i nisam baš bio za nejgo dolazak u klub.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Kin u Seltiku do kraja sezone

13371967464b67f5f9ecaec562892845_big.jpg
Poslednjeg dana prelaznog roka realizovan je i transfer reprezentativca Republike Irske Robija Kina iz Totenhema u Seltik.

On je u londonski klub stigao na pozajmicu do kraja sezone. Kin je navijačima poručio da je oduvek navijao za Seltik i da je sanjao da jednoga dana obuče zeleno- beli dres.
Nije tajna da sam oduvek bio navijač Seltika, kao i da sam želeo jednoga dana da dođem ovde. Imao sam sreću da mi se to i ostvari. Ovde sam kako bih pomogao Seltiku da ostvari dobre rezultate i vratim klubu trofeje".

Kin je ove sezone postigao devet golova u dresu Totenhema ali je poslednjih meseci retko dobijao sansu jer je menadžer ekipe Hari Rednap prednost davao tandemu Krauč-Defo.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ovaj prelazni rok me baš iznenadio! Tresla se gora-rodio se miš! Od silnih prelazaka jedva da je po ligi (onim najjačima) potrošeno 10-ak miliona evra! Čeka se kraj svetskog prvenstva, pa ko kao prođe...

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Jovanović od juna u Liverpulu

5641544794b4f1de709cf1358975660_big.jpg
Napadač Standarda i reprezentacije Srbije Milan Jovanović potpisao je predugovor sa Liverpulom po kome će u taj engleski klub preći na leto.

Ovu vest preneli su u sredu brojni britanski mediji (Tajms, Skaj...) i fudbalski sajtovi na ostrvu.
Jovanović će na kraju tekuće sezone biti slobodan igrač, pošto će mu tada isteći sa belgijskim Standardom iz Liježa čiji je član od 2006. godine.

Prethodno je 28-godišnji Jovanović nastupao i za moskovsku Lokomotivu, Šahtjor iz Donjecka i Vojvodinu, a posle odličnih igara u Standardu i reprezentaciji Srbije zainteresovao je brojne bogate evropske klubove, poput Liverpula i Milana.

Mediji u Engleskoj posebno ističu Jovanovićevu izjavu od pre godinu dana kada je odbio da predje u redove Evertona, Liverpulovog gradskog rivala.

Interesovanje Rafeale Beniteza za dolazak Jovanovića postoji već nekoliko meseci, a srpski reprezentativac je u nekoliko navrata izjavljivao da njegov dolazak na “Enfild” zavisi i od ostanka španskog trenera na klupi tog velikana evropskog fudbala.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ovomesečno pojačanje Juventusa Antonio Candreva uopšte nije loše odigrao protiv Lazia. Nadam se da će me dečko pozitivno iznenaditi jer i nisam baš bio za nejgo dolazak u klub.

Bogami Juventus ove sezone na tankom ledu,velika kriza rezultata...

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Mediji: Jovanović potpisao za Liverpul

00020205.jpg

Fudbaler Standarda iz Liježa Milan Jovanović potpisao je predugovor sa Liverpulom po kome će u taj engleski klub preći na leto, pišu britanski mediji, a prenosi Beta. Reprezentativac Srbije će na kraju tekuće sezone biti slobodan igrač, pošto će mu tada isteći ugovor sa belgijskim klubom čiji je član od 2006. godine.

Prethodno je 28-godišnji Jovanović nastupao i za moskovsku Lokomotivu, Šahtjor iz Donjecka i Vojvodinu, a posle odličnih igara u Standardu i reprezentaciji Srbije zainteresovao je brojne bogate evropske klubove, poput Liverpula i Milana.

Mediji u Engleskoj posebno ističu Jovanovićevu izjavu od pre godinu dana kada je odbio da pređe u redove Evertona, gradskog rivala Liverpula.

- Everton nije veliki klub. Odbio sam ga - rekao je tada Jovanović što bi moglo da mu donese simpatije navijača Liverpula.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Bogami Juventus ove sezone na tankom ledu,velika kriza rezultata...

Za to je najzaslužniji Ciro Ferrara, čovek nas je totalno upropastio iako je imao odličnu ekipu na raspolaganju.

Ali sve je to fudbal, evo sad smo dobili još većeg imbecila na mestu trenera i kriza se nastavlja. Ali Juve je najbolji, težimo ka boljem i bolji dani moraju da dođu!

Dokle god imamo u ovim teškim trenucima Buffona, Del Piera, Diega, Marchisia...za nas nema brige.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Kin u Seltiku do kraja sezone

13371967464b67f5f9ecaec562892845_big.jpg
Poslednjeg dana prelaznog roka realizovan je i transfer reprezentativca Republike Irske Robija Kina iz Totenhema u Seltik.

On je u londonski klub stigao na pozajmicu do kraja sezone. Kin je navijačima poručio da je oduvek navijao za Seltik i da je sanjao da jednoga dana obuče zeleno- beli dres.
Nije tajna da sam oduvek bio navijač Seltika, kao i da sam želeo jednoga dana da dođem ovde. Imao sam sreću da mi se to i ostvari. Ovde sam kako bih pomogao Seltiku da ostvari dobre rezultate i vratim klubu trofeje".

Kin je ove sezone postigao devet golova u dresu Totenhema ali je poslednjih meseci retko dobijao sansu jer je menadžer ekipe Hari Rednap prednost davao tandemu Krauč-Defo.

Ovo mi je svakako najčudniji transfer od svih! Igrao je standardno kod Redknappa, bio kapiten ekipe, jedan od najbitnijih igrača pored Defoea, i onda ovaj transfer. I to još u Celtic! Nejasno potpuno ali ok...valjda zna čovek šta je za njega najbolje.

Poslednja izmena:
Natrag