Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vidim da ti je SOS glavni izvor informacija, a šteta, nije da sve ne shvataš ali opet nije to to :mrgreen:

Ma Rambo ostaje u Brazilu nije lud da se vraća ovde.
Slušaj ti i dalje radio Fokus, ja dobro sve shvatam, a ti što nisi ukapirao, boli me Đokus. :mrgreen:

To je samo moja želja, mada znam da nema šanse da se to desi. A i ne treba Rambo da se vrati, sve dok iz saveza ne ode glavni skot i njegova družina.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Slušaj ti i dalje radio Fokus, ja dobro sve shvatam, a ti što nisi ukapirao, boli me Đokus. :mrgreen:

To je samo moja želja, mada znam da nema šanse da se to desi. A i ne treba Rambo da se vrati, sve dok iz saveza ne ode glavni skot i njegova družina.

Samo ti slušaj Rošavog, Tegija i ceo SOS kanal
da si nešto shvatio ne bi te boleo anal :mrgreen:

Neće Rambo da se vraća, već je pričao da u Brazilu uživa i da je započeo razne poslove tako potrebe da se vraća u sredinu koja je počela da ga uvažava tek na kraju karijere yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Samo ti slušaj Rošavog, Tegija i ceo SOS kanal
da si nešto shvatio ne bi te boleo anal :mrgreen:

Neće Rambo da se vraća, već je pričao da u Brazilu uživa i da je započeo razne poslove tako potrebe da se vraća u sredinu koja je počela da ga uvažava tek na kraju karijere yes3

Bolje SOS, nego televizija baba julinog pionira
neverovatno, ovaj Death Row, opet k*rcu svira. :mrgreen:

Ma za Ramba si u pravu, njega tamo smatraju isto k'o i mene ovde na forumu, da je Bog. yes3 :mrgreen:

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Boze,Boze,hoces nam dati splitske bile u kvalifikacijama?Da znam sada,da mi bude lakse,a i bilo bi lepo...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Bolje SOS, nego televizija baba julinog pionira
neverovatno, ovaj Death Row, opet k*rcu svira. :mrgreen:

Ma za Ramba si u pravu, njega tamo smatraju isto k'o i mene ovde na forumu, da je Bog. yes3 :mrgreen:

Naravno da sam u pravu za Ramba a ti izbegavaj pisanje posle spavanja , dok si još pod uticajem snova :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Naravno da sam u pravu za Ramba a ti izbegavaj pisanje posle spavanja , dok si još pod uticajem snova :mrgreen:

Ne valja ti to Death, stalno polaziš od nekih pretpostavki, još i izmišljaš, i posle se čudiš zašto te ljudi mrze. :mrgreen:

Pižon: Igrači su naš dobitak

Srbija je izgubila od Južne Koreje (1:2) u Seulu i igrala nerešeno sa Australijom (0:0) u Melburnu. U prvoj utakmici Orlovi su igrali ispod mogućnosti i lako su bacili koplje u trnje. U drugoj su nadmašili očekivanja, ali nisu nadmašili sjajnog golmana Adama Federičija. Zaustavio je sve lopte koje su išle ka mreži.

Utakmice su bile prijateljske, pa je i pritisak na igrače bio mnogo manji nego na prethodnim okupljanjima. Selektor Vladimir Petrović to je iskoristio da pod zastavu pozove čak šestoricu debitanata. Svi su dobili priliku da zaigraju. Bojan Šaranov, Jovan Damjanović, Dušan Petronijević i Brana Ilić prve minute u dresu A reprezentacije upisali su protiv Južne Koreja, a protiv Australije debitovali su Milan Vilotić i Branislav Jovanović. Među njima, Dejan Stanković dogurao je do 98. utakmice za državni tim.

MBAB1681.jpg

Selektor je podrobniju analizu o učinku pojedinaca ostavio za dane po povratku u Beograd. Pripremajući se za dug put ka domovini, podvukao je crtu bez konkretnih zaključaka. Selektor nikoga ne izdvaja:

– Debitanti su malo igrali. Ne mogu sada da kažem koliko su ispunili očekivanja, ali mogu da budem zadovoljan. Igrali su, da tako kažem, fino. Verovatno ću morati još da ih proverim, ali niko nije izbrisan sa nekog narednog spiska.

Posebna pažnja na prethodne dve utakmice bila je na defanzivcima. Odbrambeni bedem bez Nemanje Vidića i Branislava Ivanovića, pa na kraju i bez povređenog Aleksandra Kolarova, činio se tankim za protivnike kakvi su Južna Koreja i Australija. Iz standardnog kvarteta igrao je jedino Neven Subotić. Petrović kaže da je odbrana bila na visini zadatka.

– Protiv Australije prvi put zajedno su igrali Rajković i Vilotić. Kako su igrali vidi se po tome što nismo primili gol. Bilo je dobro i protiv Južne Koreje, kad su igrali Subotić i Biševac. Naši igrači razumeju fudbal, zato se lako uklapaju i kad nisu uigrani.

Selektor Srbije kaže da ne treba biti nervozan što se reprezentacija sa turneje vraća bez pobede.

– Utakmice su poslužile da vidimo s kim raspolažemo pored nekoliko iskusnih reprezentativaca. Mislim da je turneja uspela. Video sam da ne moram da strepim koga ću da pozovem ako neko višom silom ispadne iz tima. Možemo da se oslonimo na veći broj igrača i to je najveća pobeda na ovoj turneji – zaključio je Vladimir Petrović.

Sportski žurnal

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne valja ti to Death, stalno polaziš od nekih pretpostavki, još i izmišljaš, i posle se čudiš zašto te ljudi mrze. :mrgreen:

Očigledno je da je istiona ono što sam rekao a to je da su ti SOS i Žurnal glavni i često i jedini izvor informacija, ne znam što se sad toga stidiš :mrgreen:

Srbija je izgubila od Južne Koreje (1:2) u Seulu i igrala nerešeno sa Australijom (0:0) u Melburnu. U prvoj utakmici Orlovi su igrali ispod mogućnosti i lako su bacili koplje u trnje. U drugoj su nadmašili očekivanja, ali nisu nadmašili sjajnog golmana Adama Federičija. Zaustavio je sve lopte koje su išle ka mreži.

Ispada smo po šansama trebali da oderemo Autraliju wacko2

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Samo ispada,fijukalo je i pored naseg gola.Al da nismo igrali lose,nismo...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Očigledno je da je istiona ono što sam rekao a to je da su ti SOS i Žurnal glavni i često i jedini izvor informacija, ne znam što se sad toga stidiš :mrgreen:

Ispada smo po šansama trebali da oderemo Autraliju wacko2
Za razliku od tebe, ja imam bogat rezervoar informacija. :mrgreen:
A ti treba da se zbog Pinka stidiš, i nadam se da sada ne pizdiš. :mrgreen:

Meni su simpatični ali ponekad i tužni nastupi Pižona pred novinarima. Bio je vrhunski fudbaler i legenda je srpskog fudbala. Za njegovu fudbalsku karijeru od mene ima poštovanje. Ne cenim ga kao trenera i voleo bih da grešim, ali mislim da će po završetku trenerske karijere moći da se pohvali samo patuljastim uspesima.

Natrag