Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
@Delija

Dobro si se setio da se maneš politike...kad ti već ne ide :mrgreen:

Nego za tog Đorđevića se puno pisalo, da je region koji predstavlja, Istočna Srbija od svih najmanje razvijen, da je zaslužen za stagniranje Radničkog, da se godinama gura u drugi niški klub Sinđelić ali i tu postoje brojni problemi i mahinacije ...

E da šteta za Nikolu Simića, jedina emisija koju sam više-manje redovno pratio na tvojoj omiljenoj televiziji :mrgreen:
Da je vodio Maratonac a ne onaj rošavi to bi bio vrh yes3

Ima sad jedna druga tog kalibra ali na radio Fokusa, nedeljom pre podne Lice i naličje sporta, to ako ne pratiš imaš veliki minus od mene :mrgreen:

Eh da je samo Realu...Pogledaj dresove 15-20 najvecih evropskih klubova,svi su oni upleteni kao creva.Barsa i Real gube isto kolo,a od koga,zabare ne bih ni komentarisao,kad vidim kvotu na X od 1,75 razmisljam da pocnem da pratim trke bubamara.U najkracem,nismo mi najgori sigurno,samo nam se tako cini.

Ako već pratiš kladionicu verovatno si primetio da mnogo puta kad se kvota neuobičajeno spusti na toliko koliko si rekao, baš ne dođe x, pričam za Italijane, tako da nije sve tako jednostavno ;)

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Ma naravno,pa nisu sve utakmice namestene,ka sto nije ni svaka 2-1 stela.To sam vise navodio kao primer a poenta je da ne podnosim sto smo mi najgori u nasim ocima.Samo smo kao i svi drugi(veliki evropljani),nego se ne zivi na zadovoljavajucem nivou pa sve to dosta teze pada.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma naravno,pa nisu sve utakmice namestene,ka sto nije ni svaka 2-1 stela.To sam vise navodio kao primer a poenta je da ne podnosim sto smo mi najgori u nasim ocima.Samo smo kao i svi drugi(veliki evropljani),nego se ne zivi na zadovoljavajucem nivou pa sve to dosta teze pada.

Niko nije ni rekao da smo najgori. Poenta je o toem da ne želim da prihvatim loše stvari zato što je negde gore ili slično.
Da, čim se loše živi nepravda još teže pada pa i odavno ižvakane priče čelnih ljudi saveza. Sledeći godine su izbori na svim nivoima što je najgore oni koji imaju šanse da preuzme vlast su još gori.

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Naravno da se ne treba miriti sa situacijom i da uvek treba teziti ka boljem.Kao sto si spomenuo idu izbori,ja bih menjao sve a alternative jednostavno nema,sto je najgore.O uigranoj ekipi sa Terazija i njihovim gnusnim mahinacijama(ne izvakanim pricama) ne znam sta bih rekao.Po meni je strasno ono sto se dogodilo sa Anticem kao i jos xyz stvari...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno da se ne treba miriti sa situacijom i da uvek treba teziti ka boljem.Kao sto si spomenuo idu izbori,ja bih menjao sve a alternative jednostavno nema,sto je najgore.O uigranoj ekipi sa Terazija i njihovim gnusnim mahinacijama(ne izvakanim pricama) ne znam sta bih rekao.Po meni je strasno ono sto se dogodilo sa Anticem kao i jos xyz stvari...

Tu se slažemo ali se ispostavilo da ni Antić nije naivan. Već pred kraj kvalifikacija se videlo da nam igra pada, na pripremnim utakmica je bila loša, na SP isto tako a on sve vreme nije skidao osmeh sa lica, govoreći da smo na pravom putu. Da je neki poštenjačina tj patriota uslovio bi povećanje plate za rezultat a ne samo pare zato što savez zarađuje. Da nije tog saveza svi bi već zaboravili da je trener...

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
OK naravno,covek je video da moze da zaradi(fudbal i ljubav su jedno a zivot je drugo),ali cini mi se da je doneo nesto novo,bar neku koheziju..Jesmo oscilirali,ne moze svaki put biti blistavo poput petarde Rumunima.Ali opet sve se svodi na mec sa kengurima,da smo prosli ko zna sta bi bilo(naravno ne bi bili prvaci sveta) al bi se svima jebalo da li je neko popio pivo pred spavanje ili ne.No pamti se samo ono jesi ili nisi,i naravno od tada sve krece nizbrdo.Nemam nameru uopste da ga branim iako sam poreklom uzicanin,samo mi je zao sto se sve zavrsilo na takav nacin a cini mi se da drugacije nije moglo sa uigranom ekpom(zasto fotke sa pivom nisu osvanule dan posle pobede nad Ger?).A ono sto sam sticajem okolnosti cuo od njegovog dobrog prijaelja na Zlatiboru je pomalo zastrasujuce,al o tome ne bih jer cemu trucanje o bilo cemu za sta nemas dokaze,pa nebitno ko to rekao.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
@Delija

Dobro si se setio da se maneš politike...kad ti već ne ide :mrgreen:

Nego za tog Đorđevića se puno pisalo, da je region koji predstavlja, Istočna Srbija od svih najmanje razvijen, da je zaslužen za stagniranje Radničkog, da se godinama gura u drugi niški klub Sinđelić ali i tu postoje brojni problemi i mahinacije ...

E da šteta za Nikolu Simića, jedina emisija koju sam više-manje redovno pratio na tvojoj omiljenoj televiziji :mrgreen:
Da je vodio Maratonac a ne onaj rošavi to bi bio vrh yes3

Ima sad jedna druga tog kalibra ali na radio Fokusa, nedeljom pre podne Lice i naličje sporta, to ako ne pratiš imaš veliki minus od mene :mrgreen:
Tako misliš, jer imamo različito mišljenje. :mrgreen: Taj rošavi je inače navijač Zvezde. A što se fokusa tiče, ne znam, radio odavno nisam slušao, a baš me briga što ću imati minus od jednog evropejca. :mrgreen:

Ma Đorđević je najveći spletkaroš. Zbog takvih ljudi naš fudbal tavori i nikako da se pokrene. Dobar potez je bio dovođenje Antića, koji je mnogo više uradio za reprezentaciju za kratko vreme, nego svi ostali selektori od 2000. godine.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Neka zaradi ali na pošteniji način ali i da preuzme odgovornost za rezultate. Tako je svuda u svetu, hoće veće pare onda neka garantuje i bolje rezultate. A da li je moglo bolje ,sigurno da je moglo jer je ekipa ušla u niz utakmica u kojima je loše igrala. Igra je izgubila na tečnosti pre svestkog prvenstva a treneru je to bilo da reši. Antić je poznat kao trener koji forsira napadačku igru ali je od toga počeo da odstupa pa se na svetskom prvenstvu nije videla igra iz kvalifikacija. A to sa pivom, misli mda bi gora reakcija javnosti bila da su slike odmah obajvljene jer bi se onda pričalo o preranom opuštanju i sl mada ni ovako priča nije dugo opstala pa igrači nisu šikanirani koliko se sećam.

Tako misliš, jer imamo različito mišljenje. :mrgreen: Taj rošavi je inače navijač Zvezde. A što se fokusa tiče, ne znam, radio odavno nisam slušao, a baš me briga što ću imati minus od jednog evropejca. :mrgreen:

Ma Đorđević je najveći spletkaroš. Zbog takvih ljudi naš fudbal tavori i nikako da se pokrene. Dobar potez je bio dovođenje Antića, koji je mnogo više uradio za reprezentaciju za kratko vreme, nego svi ostali selektori od 2000. godine.

Vidim da sa SOS kanala ne može ništa da ti promakne :mrgreen:
Trebalo bi da slušaš emisiju a manje da gledaš SOS i čitaš Žurnal :mrgreen:
Evropejac mi kaže pa se ne ljutim :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Neka zaradi ali na pošteniji način ali i da preuzme odgovornost za rezultate. Tako je svuda u svetu, hoće veće pare onda neka garantuje i bolje rezultate. A da li je moglo bolje ,sigurno da je moglo jer je ekipa ušla u niz utakmica u kojima je loše igrala. Igra je izgubila na tečnosti pre svestkog prvenstva a treneru je to bilo da reši. Antić je poznat kao trener koji forsira napadačku igru ali je od toga počeo da odstupa pa se na svetskom prvenstvu nije videla igra iz kvalifikacija. A to sa pivom, misli mda bi gora reakcija javnosti bila da su slike odmah obajvljene jer bi se onda pričalo o preranom opuštanju i sl mada ni ovako priča nije dugo opstala pa igrači nisu šikanirani koliko se sećam.

Vidim da sa SOS kanala ne može ništa da ti promakne :mrgreen:
Trebalo bi da slušaš emisiju a manje da gledaš SOS i čitaš Žurnal :mrgreen:
Evropejac mi kaže pa se ne ljutim :D

Naravno, ja nisam ko ti ljubitelj rialiti emisija i pinkovizije. :mrgreen:

Ma sa Antićem je zabrljao Tole. Sam je kriv što je potpisao onakav ugovor. Ja predlažem za novog selektora Ramba Petkovića, da se ispravi nepravda što nije igrao za reprezentaciju. yes3

Edit: Odoh da gledam Sos kanal, a i stomak mi urla, tako da je vreme da nešto jedem. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno, ja nisam ko ti ljubitelj rialiti emisija i pinkovizije. :mrgreen:

Ma sa Antićem je zabrljao Tole. Sam je kriv što je potpisao onakav ugovor. Ja predlažem za novog selektora Ramba Petkovića, da se ispravi nepravda što nije igrao za reprezentaciju. yes3

Edit: Odoh da gledam Sos kanal, a i stomak mi urla, tako da je vreme da nešto jedem. :mrgreen:

Vidim da ti je SOS glavni izvor informacija, a šteta, nije da sve ne shvataš ali opet nije to to :mrgreen:

Ma Rambo ostaje u Brazilu nije lud da se vraća ovde.

Natrag