"Zeleni sto" daje 16. učesnika JSL!?
Prva liga Srbije biće završena 15. juna, ali će jedan od dva nova Superligaša biti verovatno dobijen za "zelenim stolom". Kako piše sportska štampa, lider BASK će ustupiti mesto u eliti trećeplasiranom Novom Pazaru, koji ima samo teoretske šanse da u poslednja tri kola prestigne drugoplasirani Radnički iz Kragujevca.
Zanimljivo, ako dođe do dogovora dva kluba Novi Pazar će u eliti predvoditi Blagoje Paunović, sada trener tima sa Careve Ćuprije. Konačnu odluku o 16. članu Jelen Superlige mora da donese Izvršni odbor FSS.
(sportal.rs)
Ako se ovo desi neko će stvarno morati da upokoji vampira.
Pitam se ko bi to mogao da bude
Ajde raspali da vidimo šta je to bilo
Ovde u Srbiji je odavno izgubljena svaka predstava o idealu, žrtvi.......ako treba da se žrtvujem za dobrobit našeg fudbala, još jednom ponavljam, taj sam. yes3 :mrgreen:
Ne mogu nikako da pronađem taj tekst, koji je izašao u Sportu. Radi se o tome, da ga je prvo prozvao finansijer FK Srem, za nameštanje utakmica. Bila je moja greška, nije predsednik Radničkog, već nekadašnji fudbaler Vesić je izjavio da mu je ovaj nudio da nameste rezlutat, kao i da je Đorđević majstor za nameštanje utakmica.
Naravno da ima nameštanja u našem fudbalu. O tome se koliko vidim malo priča, neki ne smeju a neki novinari su i na platnom spisku onih koji nameštaju, pa o tome i ne pričaju. Šteta, više nemamo nekog kao što je bio legenda sportskog novinarstva Nikola Simić.
Evo i jedan zanimljiv tekst, možda ste ga već i pročitali. :dntknw:
Poslanik SRS: Prvenstvo je namešteno, zna se da je Partizan šampion!
Momčilo Duvnjak, narodni poslanik Srpske radikalne stranke, nije zabrinut zbog najave
Dragana Đorđevića, potpredsednika FS Srbije, da će morati na sudu da objašnjava optužbe koje je izrekao na račun kuće fudbala sa skupštinske govornice.
-
Ne razumem šta žele u FS Srbije. Narodni poslanik je biran da kaže ono što narod misli – odgovor je
Duvnjaka.
O mogućnosti da se na sudu pozove na poslanički imunitet za sada nema najave.
- Posavetovaću se u kancelariji stranke, uradiću onako kako mi bude savetovano.
FSS piše tužbu protiv
Duvnjaka zbog njegove izjave u Skupštini da je predsednik UEFA
Mišel Platini nedavno dolazio u Srbiju da predsednika države
Borisa Tadića upozori na nameštanje rezultata u našim takmičenjima i da je već poznato da će u prvoligaškom takmičenju najbolji biti kragujevački Radnički i Novi Pazar.
-
Rekao sam ono što javnost zna da je istina. Platini je dolazio zbog nameštanja utakmica, huligani su bili sporedna tema. Postoje i svedoci. O nameštanju utakmica se godinama ćuti. Prvak države može da bude jedino Partizan, a nameštene su čak i derbi-utakmice, jer sve mora da bude onako kako je odlučeno u FSS. Najgore je što je u sve umešana politika.
Duvnjak je u izgalagu istakao i da su novci dobijeni od UEFA poslati na drugu adresu od predviđene.
- Za novac trebalo je sedam ili osam stadiona opremiti reflektorima, ali on je preusmeren u Kuću fudbala. Politika je previše „ušla“ u fudbal.
Narodni poslanik smatra da se izjavama sa skupštinske govornice samo pridružio akciji koju je nedavno poveo
Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
-
Čudno mi je što je Divac naglo „izašao“ iz borbe sa Karadžićem. Ne znam šta se dogodilo pa je iznenada ućutao – rekao je narodni poslanik
Momčilo Duvnjak.
Predsednik Radničkog: Bu*da*la*šti*na
Dra*go*ljub Le*kić, pred*sed*nik pr*vo*li*ga*ša Radničkog, bio je iz*ne*na*đen zah*te*vom da pro*ko*men*ta*ri*še op*tu*žbe o na*vod*nim na*me*šta*nji*ma re*zul*ta*ta nje*go*vog klu*ba:
-
Bu*da*la*šti*na – is*ta*kao je
Le*kić. – Ne zna*mo ni ko je, ni šta je go*vo*rio, a sva*kog po*zi*vam da do*đe i po*gle*da utak*mi*ce Rad*nič*kog i on*da iz*no*se tvrd*nje o bi*lo če*mu.
Sportski žurnal
Da se malo bavim i ovom temom, je*eš Evropsku Uniju.
:mrgreen: