Član
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poruka
- 2.814
Dobro, priznajem da bih ga rado opaučio po sred čelenke, mislim da mu fale disciplinske batine. :mrgreen:Jesi, jesi...vidiš kakvu sam dobru sliku našao...kao da ti kaže "Ma pali momče" :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro, priznajem da bih ga rado opaučio po sred čelenke, mislim da mu fale disciplinske batine. :mrgreen:Jesi, jesi...vidiš kakvu sam dobru sliku našao...kao da ti kaže "Ma pali momče" :mrgreen:
Dobro, priznajem da bih ga rado opaučio po sred čelenke, mislim da mu fale disciplinske batine. :mrgreen:
Pa mogao bi...ali bi te posle pojeo mrak :mrgreen:
Ne bojim se ja njegovih ljudi, ako treba, pokarambašio bih se i sa njima, spreman sam da se žrtvujem za dobrobit našeg fudbala. :mrgreen:
Verujem da si ratnički raspoložen ali kad bi te pogledao ovako...
...sigurno bi se pozivao na patriotizam i zagrlio čoveka :mrgreen:
Boban Dmitrović, bivši fudbaler Borca iz Čačka, izjavio je prošlog meseca da se utakmice u Srbiji već godinama nameštaju. I pored nekih najava da će protiv njega biti pokrenut postupak od strane Disciplinske komisije, to se još uvek nije dogodilo.
- Video sam se sa generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem, koji mi je rekao da će postupak biti pokrenut, ali da je sve stopirano zbog dešavanja u kupu. Obojica smo se složili da je u interesu fudbala da se istina istera na videlo jer su pale teške reči - rekao je Dmitrović za Kurir i dodao:
- Svi smo krivi za loše stanje našeg fudbala, a ne samo Tomislav Karadžić. On zavisi od glasačke mačine, koja mu radi o glavi već godinama. Tragično je da čekamo biologiju da bi se neki ljudi povukli iz srpskog fudbala - zaključio je Dmitrović.
Inače, Fudbalski savez Srbije, kako SPORTAL.RS saznaje, nije pokrenuo nikakvu istragu povodom tvrdnji Dmitrovića o nameštanju rezultata.
(sportal.rs)
To svi znaju da je bilo nameštanja, a jedan od ljudi koji je nameštao rezultate je i potpredsednik FSS Dragan Đorđević. Nemam sada vremena, ali pokušaću danas da pronađem tekstove gde su ga za to optužili predsednik Radničkog iz Niša, kao i još jedan predsednik drugoligaškog kluba koji je izjavio da mu je ovaj nudio da nameste utakmicu.