Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne bojim se ja njegovih ljudi, ako treba, pokarambašio bih se i sa njima, spreman sam da se žrtvujem za dobrobit našeg fudbala. :mrgreen:

Verujem da si ratnički raspoložen ali kad bi te pogledao ovako...

35513_1024-tomislav-karadzic-foto-fonet_f.jpg

...sigurno bi se pozivao na patriotizam i zagrlio čoveka :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Verujem da si ratnički raspoložen ali kad bi te pogledao ovako...

35513_1024-tomislav-karadzic-foto-fonet_f.jpg

...sigurno bi se pozivao na patriotizam i zagrlio čoveka :mrgreen:

Kad bi me pogledao tako, brzo bih upokojio ovog vampira. :mrgreen: Aj neću više o njemu, ako mi Sendi ponovo izbriše postove, to već ne bih preživeo. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dmitrović: Isteraću istinu

Boban Dmitrović, bivši fudbaler Borca iz Čačka, izjavio je prošlog meseca da se utakmice u Srbiji već godinama nameštaju. I pored nekih najava da će protiv njega biti pokrenut postupak od strane Disciplinske komisije, to se još uvek nije dogodilo.

00051189.jpg

- Video sam se sa generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem, koji mi je rekao da će postupak biti pokrenut, ali da je sve stopirano zbog dešavanja u kupu. Obojica smo se složili da je u interesu fudbala da se istina istera na videlo jer su pale teške reči - rekao je Dmitrović za Kurir i dodao:

- Svi smo krivi za loše stanje našeg fudbala, a ne samo Tomislav Karadžić. On zavisi od glasačke mačine, koja mu radi o glavi već godinama. Tragično je da čekamo biologiju da bi se neki ljudi povukli iz srpskog fudbala - zaključio je Dmitrović.

Inače, Fudbalski savez Srbije, kako SPORTAL.RS saznaje, nije pokrenuo nikakvu istragu povodom tvrdnji Dmitrovića o nameštanju rezultata.

(sportal.rs)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Rad međunarodne mečeve igra na stadionu Obilića

Fudbaleri Rada, ako izbore plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, međunarodne utakmice kao domaćin naredne sezone igraće na stadionu Obilića, u beogradskoj opštini Vračar, rekao je agenciji Beta portparol tog kluba Vladimir Savić.

27614_1030-stadion-obilic-foto-g-srdanov_f.jpg

Radu je u preostala tri kola prvenstva Srbije potreban još jedan bod da obezbedi četvrtu poziciju na tabeli Super lige i tako ostvari istorijski uspeh plasmanom na evropsku scenu.

Klub sa Banjice u subotu će na svom terenu ugostiti dvanaestoplasiranu Jagodinu, u meču koji će se igrati bez publike. "Gradjevinari" potom gostuju BSK-u iz Borče, a u poslednjem kolu dočekuju ivanjički Javor.

Zajednica superligaša kaznila je juče Rad sa jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama zato što su navijači tog kluba u nedelju protiv Crvene zvezde vredjali na nacionalnoj osnovi gostujućeg trenera Roberta Prosinečkog i zapalili hrvatsku zastavu.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa igraće se 30. juna i 7. jula, a žreb parova obaviće se 20. juna.

(blic.rs)

Klub koji je pre nešto više od 20 godina igrao kao domaćin utakmice Kup UEFA na svom stadionu sada za to nema uslove...toliko nam je za to vreme napredovao fudbal :|

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Boban Dmitrović, bivši fudbaler Borca iz Čačka, izjavio je prošlog meseca da se utakmice u Srbiji već godinama nameštaju. I pored nekih najava da će protiv njega biti pokrenut postupak od strane Disciplinske komisije, to se još uvek nije dogodilo.

00051189.jpg

- Video sam se sa generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem, koji mi je rekao da će postupak biti pokrenut, ali da je sve stopirano zbog dešavanja u kupu. Obojica smo se složili da je u interesu fudbala da se istina istera na videlo jer su pale teške reči - rekao je Dmitrović za Kurir i dodao:

- Svi smo krivi za loše stanje našeg fudbala, a ne samo Tomislav Karadžić. On zavisi od glasačke mačine, koja mu radi o glavi već godinama. Tragično je da čekamo biologiju da bi se neki ljudi povukli iz srpskog fudbala - zaključio je Dmitrović.

Inače, Fudbalski savez Srbije, kako SPORTAL.RS saznaje, nije pokrenuo nikakvu istragu povodom tvrdnji Dmitrovića o nameštanju rezultata.

(sportal.rs)

To svi znaju da je bilo nameštanja, a jedan od ljudi koji je nameštao rezultate je i potpredsednik FSS Dragan Đorđević. Nemam sada vremena, ali pokušaću danas da pronađem tekstove gde su ga za to optužili predsednik Radničkog iz Niša, kao i još jedan predsednik drugoligaškog kluba koji je izjavio da mu je ovaj nudio da nameste utakmicu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
"Zeleni sto" daje 16. učesnika JSL!?

"Zeleni sto" daje 16. učesnika JSL!?​

Prva liga Srbije biće završena 15. juna, ali će jedan od dva nova Superligaša biti verovatno dobijen za "zelenim stolom". Kako piše sportska štampa, lider BASK će ustupiti mesto u eliti trećeplasiranom Novom Pazaru, koji ima samo teoretske šanse da u poslednja tri kola prestigne drugoplasirani Radnički iz Kragujevca.

00052327.jpg

Zanimljivo, ako dođe do dogovora dva kluba Novi Pazar će u eliti predvoditi Blagoje Paunović, sada trener tima sa Careve Ćuprije. Konačnu odluku o 16. članu Jelen Superlige mora da donese Izvršni odbor FSS.

(sportal.rs)

Ako se ovo desi neko će stvarno morati da upokoji vampira.
Pitam se ko bi to mogao da bude :roll:

To svi znaju da je bilo nameštanja, a jedan od ljudi koji je nameštao rezultate je i potpredsednik FSS Dragan Đorđević. Nemam sada vremena, ali pokušaću danas da pronađem tekstove gde su ga za to optužili predsednik Radničkog iz Niša, kao i još jedan predsednik drugoligaškog kluba koji je izjavio da mu je ovaj nudio da nameste utakmicu.

Ajde raspali da vidimo šta je to bilo :)

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
stvarno smo smešni,non stop neka ustupanja mesta neke gluposti.a ovo za nameštanje ut,pa naravno da se nameštaju kao i skoro svuda.udineze milan nerešeno,sampdorija-kjevo nerešeno i još brdo ut

Natrag