Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Danas je bilo na Terazijama da se potpise da nekog iz FSS sklone ili tako nesto. I ja sam htela da potpisem, ali sam odustala posto onaj sto je stajao iza papira bio je tako neljubazan ccc
bas tako i titulu i kup posteno
Smesna Strana Srpskog Fudbala (Fixed matches in Serbia)
Golovi sa namestenih utakmica FK Bask iz Beograda iz 2010 godine.
24. kolo Srpske Lige Beograd FK Kovacevac - FK Bask odigrana 2. Maja 2010. Rezultat 3-5, Molim vas obratite paznju na koji su nacin igraci Baska postigli golove. A zatim kada je bilo 0-3 dopustili domacinu da sprece bruku i postignu pogodak. Obratite paznju kako se igraci sklanjaju, golman ispusta loptu iz ruku, drugi golman se baca desno iako lopta sporo ide ka levoj strani
.
26. Kolo Sprske Lige Beograd Resnik - Bask, 12 Maj 2010. Rezultat 3-4 iako je Resnik vodio 3-0. Obratite paznju kako se igrac Resnika sa brojem 16 hvata za glavu prilikom postignutog pogotka. Obratite paznju kojom brzinom golmanom Resnika izlazi na lopte Baska, itd.
Velika Sramota za srpski sport, srpski fudbal i Srbiju. Ne dozvolimo da ovo prodje nekaznjeno! Ne dozvolimo da nasa deca igraju fudbal pod ovakvim okolnostima!