Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Bilo kako bilo dosta je Fudbalskog Saveza Srbije za danas, budemo li još malo pričali počeću ko Delija da sanjam Toleta :lol:

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
5638511.jpg

Pricate o ofsajdu-
1. linijski sudija uopste nije podigao zastavicu;
2. glavni svirao faul iako je igrac partizana vukao igraca vojvodine;
3. ofsajd niko nije ni pominjao.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Divac: "Kakav savez takvo je i finale", Ješić: "Opravdana odluka Vojvodine"

"Sportski Žurnal" je upitao prvog čoveka srpskog sporta da prokomentariše finale.

divac-112649020100401175158.jpg

"Bilo je fenomenalno, kakvi su ljudi u savezu, takvo je i finale", ironičan je bio Divac i pokazao da ratne sekire sa Tomislavom Karadžićem nije zakopao.

Što se saveza tiče, generalni sekretar Laković je teško nalazio reči.

lakovic-mala23946120101024033512.jpg

"Katastrofa, definitivan poraz srpskog fudbala", procedio je Laković.

Veoma određen je bio Goran Ješić, prvi čovek Inđije i član skupštine FSS.

jesic-mala23390120101014033513.jpg

"Ružna slika, ali opravdana. Vojvodina nije imala šansu da dobije ovo finale. Ovo je posledica svega što se dešava u prvenstvu. Neka se skupe Partizan, Hajduk Kula, Metalac i Jagodina, pa neka igraju između sebe. Ostali im nisu potrebni", žestok je bio Ješić, čije reči prenosi B92.

(sportske.net, zurnal.rs)

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.868
da dodam i ja par reči,povodom onog cirkusa od sinoć........'63 sam godište,i pratio sam fudbal,bukvalno od olimpijade u Minhenu 1972.....pa do .....Španije 1982,ali posle ONE bruke nikad!!!!!Domaći fudbal,da se razumemo.

Naime igrali smo u grupi sa Domaćinima (špancima) sa Hondurasom i sa Severnom Irskom......sad kome trebaju rezultati,neka ide na Fifin sajt....pa će videti rezultate,uglavnom,od Španaca smo puklimklasika,,kad su domaćini.......sa severnom irskom 0:0,i došla je tekma sa Hondurasom......Hondurasu je trebalo nerešeno,šta god uradili Irci protiv Španaca (nama je trebalo,klasika,da na primer španci dobiju irce sa 10:0,a mi Honduras sa 5:0).......i ja sam navijao za Honduras........UINAT!!!!!!!Desilo se da je pred kraj sviran penal ja Jugoslaviju,i šutirao Pižon(nažalost sad selektor Srbije)....dao go!!!!!!!POBEDILI JUGOSLAVIJA!!!!!!!!!a ja....plačem ko kiša.....kao i igrači Hondurasa........bio u blizini fudbal...naravno,kao i svi tinejdzeri imao loptu....pravi FIFIN (peticu,tako se onda zvala),od besa,uzeo loptu i bacio sa sedmog sprata....matori hteo da me polomi....a ne zbog lopte,malo falilo da polomim šoferšajbnu komšiji,plakao.....ma nemam reči...i rekao sam da NIKAD,ali NIKAD,više neću navijati za JUGOSLAVIJU,a i sad za srbiju.........da ne idu na SVETSO ili EVROPSKO prvenstvo........našu reprezentaciju i ne gledam,pre gledam drugu englesku ligu,nego našu jadnu,bednu....skupili klubove sa planina....a čobanima ponudili dobre pare,da umesto da čuvaju ovce igraju fudbal.........prinuđem sam da pratim fudbal zbog sinova (blizanci 11 godina, i Nidza 7 ipo)na stadion im ne dam da idu....zbog bezbednosti,makar ih pratio lično tadić.......a za koga da navijam...nemam pojma ni sastav Zvezde,partizana.......pre moja ćerka zna igrače nego ja........da nije tužno (ovaj idiotizam u našem fubalu)ja bi se smejao....sinoć nisam mogao da smirim najmlađeg,Stariji navijaju za Partizan,a on za Zvezdu.......pa umalo da se pobiju....a ja ih pitam za koga se bijete,hoće da vam kažu HVALA.....bole ih.....ona stvar.......da izvinite,i Vojvodina i Partizan sui uzeli parice...... a sad se mi prepucavamo da li je bilo ofsajda.....ili faula......pravo da vam kažem u fudbalska se pravila razumem onoliko koliko i u goblen,na primer,tako me baš briga.........oni,kako rekoh uzeše lovu,navodno,tužni,otišli sa stadiona (da se razumemo,nisam protiv igrača Vojvodine)a me se ovde cli dan "svađamo"da li je bilo penala,ofsajda........a sad slušam SPORT FM.......inače radio stanica koja mi je fiksirana na kompjuteru........morao da prebacim na drugu stanicu........kažem vam jedno "BATALITE FUDBAL,gledajte neki durgi sport ili ako hoćete fudbal,neku drugu (stranu) ligu"

Pozdrav od Psy-ja.....kako reče PYS,meni nešto lično,da me ne razume pogrešno.......

KO IH HEBE

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hehehe...evo ja sam ′82 a baš te godine bilo to u Španiji :)
Ja rekoh sada ćeš da da pomeneš antologijski penal...

..na 0:45 počinje akcija.... kad ono nešto drugo...Šta je trebalo , da pustimo Honduras :dntknw:
Pižon da je promašio penal ne bi smeo da ode u Englesku, ipak kolevku fudbala i fer pleja i da igra za Arsenal za koji je pre toga potpisao. A čim kažeš kažeš "nažalost selektor" znači ipak pratiš reprezentaciju :acute:

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu. Ko to prepozna i prihvati prvo će da prati fudbal u rođenoj zemlji kakav je da je, pa te onda onaj strani. Fudbal nam jeste loš ali takva je ekonomska situacija, kad bude bila bolja biće i fudbal. A dok se to ne desi, vidi Psy da Nidža ne popusti pod uticajem starije braće i ne promeni boje, to ne bi bilo dobro yes3

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.868
moj brate,pratim zbog dece....moram da sam u toku.....a za snimak,extra i hvala ti........

e da,kasnije videh kraj,držim Sanju,praćaka se u rukama....Nidza da promeni boje NIKAD........probao tast.....da mu kupi rolere....ali da obuče partizanov dres....ma kakvi..........

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
I treba da pratiš malo, makar, naši smo :)

Svaka čast Nidži, pozdrav za njega :hi:

Nađoh i Honduras, sad gledam pa imali su šanse, mogli su da nas pobede...ali onaj penal za nas mi nešto sumnjiv, vraćao sam nekoliko puta i opet nisam siguran, ali bolje što smo dobili gde Honduras da prođe grupnu fazu, sramota za fudbal :)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag