da dodam i ja par reči,povodom onog cirkusa od sinoć........'63 sam godište,i pratio sam fudbal,bukvalno od olimpijade u Minhenu 1972.....pa do .....Španije 1982,ali posle ONE bruke nikad!!!!!Domaći fudbal,da se razumemo.
Naime igrali smo u grupi sa Domaćinima (špancima) sa Hondurasom i sa Severnom Irskom......sad kome trebaju rezultati,neka ide na Fifin sajt....pa će videti rezultate,uglavnom,od Španaca smo puklimklasika,,kad su domaćini.......sa severnom irskom 0:0,i došla je tekma sa Hondurasom......Hondurasu je trebalo nerešeno,šta god uradili Irci protiv Španaca (nama je trebalo,klasika,da na primer španci dobiju irce sa 10:0,a mi Honduras sa 5:0).......i ja sam navijao za Honduras........UINAT!!!!!!!Desilo se da je pred kraj sviran penal ja Jugoslaviju,i šutirao Pižon(nažalost sad selektor Srbije)....dao go!!!!!!!POBEDILI JUGOSLAVIJA!!!!!!!!!a ja....plačem ko kiša.....kao i igrači Hondurasa........bio u blizini fudbal...naravno,kao i svi tinejdzeri imao loptu....pravi FIFIN (peticu,tako se onda zvala),od besa,uzeo loptu i bacio sa sedmog sprata....matori hteo da me polomi....a ne zbog lopte,malo falilo da polomim šoferšajbnu komšiji,plakao.....ma nemam reči...i rekao sam da NIKAD,ali NIKAD,više neću navijati za JUGOSLAVIJU,a i sad za srbiju.........da ne idu na SVETSO ili EVROPSKO prvenstvo........našu reprezentaciju i ne gledam,pre gledam drugu englesku ligu,nego našu jadnu,bednu....skupili klubove sa planina....a čobanima ponudili dobre pare,da umesto da čuvaju ovce igraju fudbal.........prinuđem sam da pratim fudbal zbog sinova (blizanci 11 godina, i Nidza 7 ipo)na stadion im ne dam da idu....zbog bezbednosti,makar ih pratio lično tadić.......a za koga da navijam...nemam pojma ni sastav Zvezde,partizana.......pre moja ćerka zna igrače nego ja........da nije tužno (ovaj idiotizam u našem fubalu)ja bi se smejao....sinoć nisam mogao da smirim najmlađeg,Stariji navijaju za Partizan,a on za Zvezdu.......pa umalo da se pobiju....a ja ih pitam za koga se bijete,hoće da vam kažu HVALA.....bole ih.....ona stvar.......da izvinite,i Vojvodina i Partizan sui uzeli parice...... a sad se mi prepucavamo da li je bilo ofsajda.....ili faula......pravo da vam kažem u fudbalska se pravila razumem onoliko koliko i u goblen,na primer,tako me baš briga.........oni,kako rekoh uzeše lovu,navodno,tužni,otišli sa stadiona (da se razumemo,nisam protiv igrača Vojvodine)a me se ovde cli dan "svađamo"da li je bilo penala,ofsajda........a sad slušam SPORT FM.......inače radio stanica koja mi je fiksirana na kompjuteru........morao da prebacim na drugu stanicu........kažem vam jedno "BATALITE FUDBAL,gledajte neki durgi sport ili ako hoćete fudbal,neku drugu (stranu) ligu"
Pozdrav od Psy-ja.....kako reče PYS,meni nešto lično,da me ne razume pogrešno.......
KO IH HEBE