Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Đorić: Sigurno više neću biti selektor, a ni na platnom spisku FSS

Kadetska reprezentacija neslavno je završila Evropsko prvenstvo u našoj zemlji. Samo jedan bod osvojen u tri utakmice, značio je kraj u kvalifikacionoj grupi, ali i veliki neuspeh i uzbunu u Fudbalskom savezu Srbije.

90438_sdjoric-foto-aa-dimitrijevic_f.jpg

Selektor selekcije koja je u Inđiji poražena od Engleske (0:3) i Danske (2:3) i odigrala nerešeno (1:1) sa Francuskom, Milovan Đorić, preuzeo je krivicu za loše rezultate.
- Nije mi dobro posle svega, loše mi je - rekao je Đorić za “Blic”.

Možete li da pričate o krahu u Inđiji?

- Ako baš mora... Nije se očekivao uspeh protiv Engleza i Francuza. Znam, bili smo u grupi smrti, ali tvrdim da smo bolji od Danaca. U tom meču smo napravili grešku. Rekao sam igračima posle poraza od Engleza, „nemojte da plačate, to je trebalo da radite posle Danske, njima ste dali vetar u leđa“. U odbrani smo imali problema, u nekim selekcijama ne možemo da nađemo odbrambene igrače.

Da li je jedan od razloga debakla i taj što mladi odlaze u inostranstvo?

- Ne slažem se da idu tako rano van granica Srbije, tako se gube između 17. i 20. godine. Potrebno im je da odigraju godinu, dve u našem fudbalu, ali sa druge strane plašim se lošeg takmičenja kod nas. Naši protivnici dolaze iz jakih takmičenja, a mi imamo tri kluba koji između sebe igraju jake mečeve, sve ostalo su trening utakmice. Zato nam se ovo događa.

Preuzeli ste krivicu?

- Dečaci nisu krivi, mogućnosti su im takve. Ja sam odgovoran, nemojte njih da žigošete. Neki su dali maksimum, neki ne mogu više...

Kakva je vaša fudbalska budućnost?

- Moj ugovor sa Savezom je istakao, sigurno više neću biti selektor. Do sada sam imao ugovor o delu, međutim sada više neću biti na platnom spisku. Ostaću uz ljude iz Saveza. Više neću imati nikakvu funkciju, ali tu sam, u našem fudbalu. Žao mi je zbog sebe što završavam na ovakav način, ali žao mi je i momaka, koji počinju karijere na ovakav način, zaključio je Đorić.

Blic sport

Bio je dobar fudbaler, ali ovakve štetočine treba što pre odstraniti iz srpskog fudbala. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kakva krađa u finalu kupa, ono je žalosno kako je Vojvodina oštećena a Partizanov trener komentariše, "Kakav je ovo cirkus", on koji je tokom prvog poluvremena poslednjeg derbija opsedao pomoćnog sudiju nebrojeno puta napustajući prostor u kojem treneri mogu da se kreću. Šta onda treba da rade u nižim ligama? Sramota i bruka fudbalskog saveza.

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Auh... Evo ovako... Vatreni sam navijac partizana, ali ovo veceras je bilo jedna nevidjena bruka i sramota za partizan, za fudbalski savez Srbije, za celu fudbalsku javnost. Pobednik utakmice je unapred bio odredjen i to se jasno videlo. Kao sto rekoh, jesam navijac partizana, ali i ljubitelj dobrog fudbala i fer play igre. Stvarno ne znam sta bih vise rekao sem veliki potez rukovodstva Vojvodine i skidam im kapu zbog toga. Oni su veceras moralni pobednici.

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Kakva krađa u finalu kupa, ono je žalosno kako je Vojvodina oštećena a Partizanov trener komentariše, "Kakav je ovo cirkus", on koji je tokom prvog poluvremena poslednjeg derbija opsedao pomoćnog sudiju nebrojeno puta napustajući prostor u kojem treneri mogu da se kreću. Šta onda treba da rade u nižim ligama? Sramota i bruka fudbalskog saveza.

[video=youtube;lJG_-EzSKhw]YouTube - Vojvodina - PARTIZAN 1:2 [11.05.2011.] golovi[/video]

Zaustavi vreme na 1:58 i videćeš da je go postignut iz ofsajda.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisam gledao, ali kad i Grobari kažu da je bruka i sramota, zašto da ne verujem. Inače, posle bitke svi su generali, ali nimalo me ne iznenađuje ovo večeras, posle onoga u Subotici jasno se videlo da Partizan MORA da osvoji duplu krunu. yes3

Što se ovog "ofsajda" tiče, u liniji su bili strelac i igrač Partizana. Dakle, nema ofsajda.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma baš ti je slika jasna, mene upućuješ da zumiram na 1:58 a ovo je negde oko 1:23 :acute:

Natrag