Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jeste da ne cenim Pizona kao trenera, ali nisam za to da se treneri tako brzo smenjuju. Njega i ne krivim za ove dve utakmice, krivi su igraci, koji su ove dve utakmice odigrali sramno. Svaka cast pojedincima, ali neki su delovali lezerno i nezainteresovano.
A sto se tice Toleta, koji se cini mi se jos vise pohajducio, a odavno je trebao da ode, on i njegovi causi trebaju da podnesu ostavke. yes3

Pa čekaj, kako nisi da se smeni Pižon koji kaže da nam je protiv Estonije bila najbolja utakmica u kvalifikacijama a ti kažeš da smo igrali sramno :dntknw:
Tole gradi kuću fudbala, može mu se...sve..i dobro mu ide yes3

karadzic33256020110330120950.gif

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa čekaj, kako nisi da se smeni Pižon koji kaže da nam je protiv Estonije bila najbolja utakmica u kvalifikacijama a ti kažeš da smo igrali sramno :dntknw:
Tole gradi kuću fudbala, može mu se...sve..i dobro mu ide yes3

karadzic33256020110330120950.gif
U pravu je Pizon, jesmo odigrali sramno, ali je ova bila najbolja utakmica u kvalifikacijama, ostale su bile sramno ponizavajuce. :mrgreen: Neka ga Pizon, da jos malo zasmejava ovaj narod, kome nedostaje smeh. :mrgreen:

Dao sam ja lep opis ovog coveka, na ovoj slici se to najbolje vidi. :mrgreen: Od tolike mrznje, koja se da primetiti, ima da mu izrastu volovski rogovi. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
U pravu je Pizon, jesmo odigrali sramno, ali je ova bila najbolja utakmica u kvalifikacijama, ostale su bile sramno ponizavajuce. :mrgreen: Neka ga Pizon, da jos malo zasmejava ovaj narod, kome nedostaje smeh. :mrgreen:

Dao sam ja lep opis ovog coveka, na ovoj slici se to najbolje vidi. :mrgreen: Od tolike mrznje, koja se da primetiti, ima da mu izrastu volovski rogovi. :mrgreen:

Pa realno nemamo neki tim za ponos, imali smo kod Antića period dobre igre i samopuzdanja ali većina igrača koji su nosili igru više nije u tako dobroj formi.
Dobar je Pižon strušnjak. Da nije ne bi mogao a bude selektor Kine, najmnogoljudnije zemlje na svetu :)
Na slici se samo vidi da nije neko za potcenjivanje, kako dođe do mržnje :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa realno nemamo neki tim za ponos, imali smo kod Antića period dobre igre i samopuzdanja ali većina igrača koji su nosili igru više nije u tako dobroj formi.
Dobar je Pižon strušnjak. Da nije ne bi mogao a bude selektor Kine, najmnogoljudnije zemlje na svetu :)
Na slici se samo vidi da nije neko za potcenjivanje, kako dođe do mržnje :mrgreen:
Steta za Jovanovica. Ocekivao sam mnogo vise, ima 30 godina i mora dobro da razmisli po zavresetku sezone gde ce da nastavi karijeru, to mu je poslednja sansa za neki dobar ugovor.

Ma strasno izgleda na slici, ko vampir koga treba sto pre upokojiti. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Stranci sude "večiti derbi"?

Stranci sude "večiti derbi"?

Fudbalski savez Srbije će Zajednici superligaša predložiti da strane sudije vode predstojeći "večiti derbi", prenosi "Total Soccer".

v202960p0.jpg

Velika bura digla se posle utakmice Spartak Zlatibor voda - Partizan, u kojoj je šampion pobedio, a domaćin se žalio na arbitražu Milorada Mažića. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih će Fudbalski savez Srbije predložiti Zajednici superligaša da na predstojećem "večitom derbiju" pravdu dele stranci.

To je za SOS kanal izjavio predsednik FSS, Tomislav Karadžić:

"Pojedini klubovi traže alibije za neuspehe na drugoj strani. Odbijam da se bavim sudijama. Imam pametnija posla", rekao je Karadžić.

"Ako klubovi sumnjaju u naše sudije, predlažem da angažujemo strane. FSS će iskoristiti veze i kontakte u organizacijama u regionu da ih dovedemo", nastavio je prvi čovek srpskog fudbala i na kraju dodao:

"Verujemo našim sudijama, ali ako im klubovi ne veruju, nudimo rešenje. Moramo da smirimo strasti u finišu sezone. Nećemo dozvoliti da se pojedinci kriju iza funkcije predsednika FSS".

Duel Partizana i Crvene zvezde igraće se 23. aprila u Humskoj 1 i mogao bi da ima presudan značaj u borbi za titulu. Zbog toga će pritisak na sudije biti ogroman što bi, bez dileme, dovođenje stranih arbitara amortizovalo.

(MONDO, foto MN Press)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Postupak protiv Dmitrovića

Disciplinska komisija Zajednice superligaša pokrenula je postupak protiv bivšeg igrača čačanskog Borca Bobana Dmitrovića podom izjava u medijima da je "igrao nameštene utakmice", saznaje SPORTAL.RS. Nekadašnji reprezentativac naše države moraće da se pojavi u prostorijama Zajednice kako bi dao izjavu pred disciplinskim sudijom Zajednice superligaša, Nikolom Latinovićem.

00048931.jpg

Dmitrović je u intervjuu za Sportski žurnal izjavio da su ljudi iz Zajednice Superlige tražili da bude učesnik nečasnih radnji.

- Na tapetu će se naći i neki ljudi iz Zajednice Super lige. Sećaju se oni dobro kada su me molili da na nekim utakmicama "povučem ručnu" i budem učesnik nečasnih radnji. Dosta mi je više "veza i vezica" čiju su protagonisti ljudi koji "mače nisu šutnuli sa praga", kamoli loptu. Danas oni žare i pale srpskim fudbalom - rekao je, između ostalog, Dmitrović.

(sportal.rs)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Orlovi na turneji u junu - Koreja, Australija, u igri i Meksiko...

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković otkriva da se vode završni pregovori u vezi gostovanja ''orlova'' u Južnoj Koreji, a zatim i u Australiji.

lakovic27734020101231094618.jpg

Meč sa Korejancima planiran je za 4. jun, dok bi rival Srbiji četiri dana kasnije bila Australija.

''Već tri meseca traju pregovori, ali mislim da smo sada blizu realizacije, odnosno da ćemo do kraja nedelje postići definitivan dogovor sa ova dva Saveza. Interesovanje za gostovanje Srbije je ogromno, pogotovo u Australiji, gde ima mnogo naših iseljenika'', izjavio je Laković.

Ukoliko pregovori ne daju rezultate, postoji i ''plan B''.

''Imamo ponudu Meksika za gostovanje u Americi, pa Kolumbije, kao i nekih evropskih selekcija, poput Poljske, Ukrajine i Rusije. Suština je da odigramo dva meča van zemlje i da Srbija spremno dočeka finiš kvalifikacija'', dodao je Laković.

(novosti.rs)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Đorić: Preuzimam svu odgovornost!

Selektor kadetske reprezentacije Srbije, Milovan Đorić, preuzeo je odgovornost za jučerašnji poraz od Engleske, odnosno eliminaciju "orlića" sa EP koje se održava u Srbiji.

news_46246.jpg

Srbija je juče poražena rezultatom 0:3, u meču u kojem je remijem mogla do plasmana na SP, a pobedom do polufinala tekućeg šampionata "starog kontinenta".

- Primili smo šok-golove. Jednа čudnа putаnjа lopte, pа greškа nаšeg defаnzivcа koji je promаšio loptu i još sjаjаn udаrаc njihovog nаpаdаčа, doneli su tri golа nаšem rivаlu. Prаktično zа 15 minutа sve je bilo gotovo. Moji momci bili su u pаnici, nisu znаli gde se nаlаze. U nаstаvku smo se mаlo sredili, prešli nа polovinu rivаlа i štetа je što nismo postigli gol jer smo imаli nekoliko prilikа. Moji igrаči su bili ispod svog nivoа nа ovom tаkmičenju, tek smo u drugom poluvremenu protiv Engleske igrаli kаo u većini pripremnih utаkmicа. Očigledno, plаtili smo dаnаk činjenici dа nismo igаli tаkmičаrske već prijаteljske utаkmice... Mislim, ipаk, dа je Srbijа pokаzаlа dа imа tаlenаt, dа imа svoje fudbаlsko lice. Konаčаn rezultаt jeste neuspeh i svu odgovornost preuzimаm nа sebe. Jа sаm nа krаju kаrijere, а momci nа početku i ubeđen sаm dа će generаcijа 94 trаjаti još dugo - ocenio je popularni Bata Đora.

(smedia.rs)

Natrag