Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vesića nisi...počeo si da mešaš šta si pisao sa tim kakav si utisak hteo da ostaviš :mrgreen:

Sumnjiv si mi, kritikuješ sve i svakoga, videćemo kako ćeš da se ponašaš kad se budu približili izbori, onda ću moći da procenim za koga ti u stvari radiš :mrgreen:

Baš bih se razočarao ako na kraju budeš uz Toleta, al jbg život ide dalje :mrgreen:
Naravno da sam kritikovao i Vesića. yes3 Najviše na temi K.K. C. Zvezda, gde sam ga častio sa par uvreda. :mrgreen:

Svoje mišljenje o Toletu neću da menjam
njegovu sliku u kupatilu koristim, da lakše kenjam. :lol:

Ne znam da li se zaljubila al sam je video na otvaranju centra,puca zena ko da je predsednik MOK-a a ne slucajno postavljena ministarka(a tako i obavlja svoju duznost).A za 'novinarcice',ja spomenuh,zasto npr. pivo-fotke nisu osvanule sutradan uz naslov-Pivo za istorijsku pobedu nad Nemackom(posto mi se cini da su nastale noc uoci meca sa Ger).Posto ih nije nosio golub iz Afrike,znaci mogle su,ali nisu.Neko je cekao pravi trenutak(kao i za milion drugih fotki u ovoj zemlji),kako bi se docarala anarhija u reprezentaciji za vreme SP itd..Death row kaze da bi predstavljale prerano opustanje itd..al zar sustina tog posla nije EKSKLUZIVA?Jeste,al ima nesto sto ide u fioku,da saceka svetlo dana...

Pa očigledno da se ministarka i Tole, mnogo vole. :mrgreen:
Ma već sam pričao o novinarima, i oni su postali sluge i plaćenici pojedinih ljudi. Da se reprezentacija plasirala dalje, tu fotku ne bi ni objavili. Ali naravno da je cilj bio, samo da se pokaže kako ni Antić nema autoritet, kakav su mnogi mislili.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno da sam kritikovao i Vesića. yes3 Najviše na temi K.K. C. Zvezda, gde sam ga častio sa par uvreda. :mrgreen:

Svoje mišljenje o Toletu neću da menjam
njegovu sliku u kupatilu koristim, da lakše kenjam. :lol:

Pa očigledno da se ministarka i Tole, mnogo vole. :mrgreen:
Ma već sam pričao o novinarima, i oni su postali sluge i plaćenici pojedinih ljudi. Da se reprezentacija plasirala dalje, tu fotku ne bi ni objavili. Ali naravno da je cilj bio, samo da se pokaže kako ni Antić nema autoritet, kakav su mnogi mislili.

Ovde pričamo fudbalu, ne mešaj Rošavog i Tegija :mrgreen:

Ta slika bi se objavila kako god da se okrene a da smo se dalje plasirali ili čak stigli u samu završnicu ,sad bi ti Toletova slika bila pored kreveta...čim poželiš miran san bila bi ti meta :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovde pričamo fudbalu, ne mešaj Rošavog i Tegija :mrgreen:

Ta slika bi se objavila kako god da se okrene a da smo se dalje plasirali ili čak stigli u samu završnicu ,sad bi ti Toletova slika bila pored kreveta...čim poželiš miran san bila bi ti meta :lol:

Pored mog kreveta je slika Monike Belući, koju sam ka*ao, pardon, slikao na dodeli filmskih nagrada. :mrgreen:
Koliko znam, tebi sam poklonio da okačiš Toletovu sliku na zid. Iz pouzdanih izvora znam, da pred spavanje njemu pevaš: Tole legendo pevamo ti mi, moj nedosanjan san je, da budem kao ti. :lol:

Aj neću više o njemu. Možda se desi čudo, pa umesto da dobije drugi mandat, možda dobije dugogodišnji odmor u Zabeli. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pored mog kreveta je slika Monike Belući, koju sam ka*ao, pardon, slikao na dodeli filmskih nagrada. :mrgreen:
Koliko znam, tebi sam poklonio da okačiš Toletovu sliku na zid. Iz pouzdanih izvora znam, da pred spavanje njemu pevaš: Tole legendo pevamo ti mi, moj nedosanjan san je, da budem kao ti. :lol:

Aj neću više o njemu. Možda se desi čudo, pa umesto da dobije drugi mandat, možda dobije dugogodišnji odmor u Zabeli. :mrgreen:

Svašta ti sanjaš...ali Tole ti je uvek na dohvat ruke :lol:

Nećemo više o Toletu, oni koji te ne znaju misliće da ga stvarno mrziš :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Svašta ti sanjaš...ali Tole ti je uvek na dohvat ruke :lol:

Nećemo više o Toletu, oni koji te ne znaju misliće da ga stvarno mrziš :mrgreen:

Pa uvek mi je na dohvat ruke, da li ti je Monika rekla možda, kako zovem moju alatku. :lol:

Ma ne mrzim ja čoveka, samo želim da ga pošalješ na koristan rad, recimo da sadi krompire. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa uvek mi je na dohvat ruke, da li ti je Monika rekla možda, kako zovem moju alatku. :lol:

Ma ne mrzim ja čoveka, samo želim da ga pošalješ na koristan rad, recimo da sadi krompire. :mrgreen:

Nemam pojam o čemu ti to, ništa te ne razumem :mrgreen:

Posle izgradnje velelepne Kuće fudbala i onih terena ne ide da travnate tepihe pretvori u bašte :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nemam pojam o čemu ti to, ništa te ne razumem :mrgreen:

Posle izgradnje velelepne Kuće fudbala i onih terena ne ide da travnate tepihe pretvori u bašte :mrgreen:
Vidim da ne razumeš. :roll: Mesto na koje želim ja da ga pošaljem je kao zoološki vrt. Face tih stanara su životinjske, tako da će Tole savršeno da se uklopi. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kup Srbije: Sada niko nije kriv?

Odlukom disciplinskih organa FSS obustavljen je postupak protiv odgovornih lica za kasniji početak finalnog meča Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana.

14299680794df8ac23d6160694715407_orig.jpg

Posle nemilih scena na "Marakani", pod lupom su bili delegat meča Miodrag Janković, zatim sudije Slobodan Veselinović, Igor Radojičić, Saša Živković i Dejan Santrač.

Na osnovu uvida u celokupnu dokumentaciju, disciplinska komisija je ocenila da u postupcima i radnjama delegata i sudija nema elemenata disciplinskog prekršaja, pa je odlučila da obustavi postupak.

Podsetimo, takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije registrovala je finalnu utakmicu Kupa Srbije pobedom Partizana od 3:0.

(b92.net)

Ovakva odluka jasno odslikava stanje u našem fudbalu yes3

Natrag