Član
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poruka
- 2.814
Naravno da sam kritikovao i Vesića. yes3 Najviše na temi K.K. C. Zvezda, gde sam ga častio sa par uvreda. :mrgreen:Vesića nisi...počeo si da mešaš šta si pisao sa tim kakav si utisak hteo da ostaviš :mrgreen:
Sumnjiv si mi, kritikuješ sve i svakoga, videćemo kako ćeš da se ponašaš kad se budu približili izbori, onda ću moći da procenim za koga ti u stvari radiš :mrgreen:
Baš bih se razočarao ako na kraju budeš uz Toleta, al jbg život ide dalje :mrgreen:
Svoje mišljenje o Toletu neću da menjam
njegovu sliku u kupatilu koristim, da lakše kenjam. :lol:
Ne znam da li se zaljubila al sam je video na otvaranju centra,puca zena ko da je predsednik MOK-a a ne slucajno postavljena ministarka(a tako i obavlja svoju duznost).A za 'novinarcice',ja spomenuh,zasto npr. pivo-fotke nisu osvanule sutradan uz naslov-Pivo za istorijsku pobedu nad Nemackom(posto mi se cini da su nastale noc uoci meca sa Ger).Posto ih nije nosio golub iz Afrike,znaci mogle su,ali nisu.Neko je cekao pravi trenutak(kao i za milion drugih fotki u ovoj zemlji),kako bi se docarala anarhija u reprezentaciji za vreme SP itd..Death row kaze da bi predstavljale prerano opustanje itd..al zar sustina tog posla nije EKSKLUZIVA?Jeste,al ima nesto sto ide u fioku,da saceka svetlo dana...
Pa očigledno da se ministarka i Tole, mnogo vole. :mrgreen:
Ma već sam pričao o novinarima, i oni su postali sluge i plaćenici pojedinih ljudi. Da se reprezentacija plasirala dalje, tu fotku ne bi ni objavili. Ali naravno da je cilj bio, samo da se pokaže kako ni Antić nema autoritet, kakav su mnogi mislili.