Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne treba biti toliko opušten i siguran.
Naravno, ali ne treba ni da im se tresu kolena od npr. Nemaca kao što je uglavnom bilo! Momci imaju pozitivnu dozu bezobrazluka, to mi se sviđa! E sad, lako je iz fotelje biti pametan, poznati smo po tome, ali mislim da će utakmice odlučivati raspoloženi pojedinci, ako se nekom "namesti" dan...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Naravno, ali ne treba ni da im se tresu kolena od npr. Nemaca kao što je uglavnom bilo! Momci imaju pozitivnu dozu bezobrazluka, to mi se sviđa! E sad, lako je iz fotelje biti pametan, poznati smo po tome, ali mislim da će utakmice odlučivati raspoloženi pojedinci, ako se nekom "namesti" dan...

Ma daleko bilo da od bilo koga treba da nam se tresu kolena, ali jednostvano ne treba ni preterivati u optimizmu. To je ono što ja hoću da kažem.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma daleko bilo da od bilo koga treba da nam se tresu kolena, ali jednostvano ne treba ni preterivati u optimizmu. To je ono što ja hoću da kažem.
U pravu si. Kako smo ih ispratili pre 4 godine? Najbolja odbrana u kvalifikacijama, bedem, neosvojiva tvrđava... Kad dođoše gaučosi i spakovaše nam 6 lakih komada! Najviše verujem u Antića, on mi uliva najviše optimizma...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
U pravu si. Kako smo ih ispratili pre 4 godine? Najbolja odbrana u kvalifikacijama, bedem, neosvojiva tvrđava... Kad dođoše gaučosi i spakovaše nam 6 lakih komada! Najviše verujem u Antića, on mi uliva najviše optimizma...

Upravo to, razumemo se.

Onakva odbrana, onako ukomponovan tim, 1 primljen gol, bla...bla...
Kad se samo setim da je i Cambiasso stigao da se upiše u strelce, i to kako, plače mi se.

Ono je bilo ponižavanje pre 3 godine. Setite se samo onog sudaranja Kežmana i Miloševića, pa raznih svađa i ''klanova'' u timu itd. itd. Da ne spominjem način na koji je Petković uništio sve dobro što je do tad uradio, pozivanjem svog sina u tim. Strašno!

A isto ovako smo ih ispraćali, kao sad. Zato se ja i bojim.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dobra atmosfera puno znači, mislim da sa te strane ne treba brinuti. A ovaj...da nije Antićev sin fudbaler??? :lol:

Natrag