Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno, ali ne treba ni da im se tresu kolena od npr. Nemaca kao što je uglavnom bilo! Momci imaju pozitivnu dozu bezobrazluka, to mi se sviđa! E sad, lako je iz fotelje biti pametan, poznati smo po tome, ali mislim da će utakmice odlučivati raspoloženi pojedinci, ako se nekom "namesti" dan...Ne treba biti toliko opušten i siguran.
Naravno, ali ne treba ni da im se tresu kolena od npr. Nemaca kao što je uglavnom bilo! Momci imaju pozitivnu dozu bezobrazluka, to mi se sviđa! E sad, lako je iz fotelje biti pametan, poznati smo po tome, ali mislim da će utakmice odlučivati raspoloženi pojedinci, ako se nekom "namesti" dan...
U pravu si. Kako smo ih ispratili pre 4 godine? Najbolja odbrana u kvalifikacijama, bedem, neosvojiva tvrđava... Kad dođoše gaučosi i spakovaše nam 6 lakih komada! Najviše verujem u Antića, on mi uliva najviše optimizma...Ma daleko bilo da od bilo koga treba da nam se tresu kolena, ali jednostvano ne treba ni preterivati u optimizmu. To je ono što ja hoću da kažem.
zaključak, dobro je što smo iz evrope :blum3:U pravu si. Kako smo ih ispratili pre 4 godine? Najbolja odbrana u kvalifikacijama, bedem, neosvojiva tvrđava... Kad dođoše gaučosi i spakovaše nam 6 lakih komada! Najviše verujem u Antića, on mi uliva najviše optimizma...
U pravu si. Kako smo ih ispratili pre 4 godine? Najbolja odbrana u kvalifikacijama, bedem, neosvojiva tvrđava... Kad dođoše gaučosi i spakovaše nam 6 lakih komada! Najviše verujem u Antića, on mi uliva najviše optimizma...
Upravo tako, ta atmosfera koja vlada, imaš utisak da su svi kao jedan, to je važno :acute:Dobra atmosfera puno znači, mislim da sa te strane ne treba brinuti. A ovaj...da nije Antićev sin fudbaler??? :lol:
Dobra atmosfera puno znači, mislim da sa te strane ne treba brinuti. A ovaj...da nije Antićev sin fudbaler??? :lol: