Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
U pravu si. Kako smo ih ispratili pre 4 godine? Najbolja odbrana u kvalifikacijama, bedem, neosvojiva tvrđava... Kad dođoše gaučosi i spakovaše nam 6 lakih komada! Najviše verujem u Antića, on mi uliva najviše optimizma...

A i golman Jevric je lose branio..A izgledali smo kao da smo prvi put na prvenstvu,ko izgubljeni u svemiru..:(

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ma nije Jevrić dobar golman koliko je dobro branio u kvalifikacijama, pa je bilo logično da očekujemo dobre odbrane od njega.

Najjači je ovaj naš luckasti Stojković, kakva je to morončina. Lik 'ladno izjavi da je najbolji golman u Evropi a ne zna gde je šupalj. Greje klupu na treningu Sportinga.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ma nije Jevrić dobar golman koliko je dobro branio u kvalifikacijama, pa je bilo logično da očekujemo dobre odbrane od njega.

Najjači je ovaj naš luckasti Stojković, kakva je to morončina. Lik 'ladno izjavi da je najbolji golman u Evropi a ne zna gde je šupalj. Greje klupu na treningu Sportinga.
Greje klupu jer ga trener ne gotivi..obrati paznju kakve golove prima prvi golman Sportinga Patrisio pa ces da vidis ko je bolji i ko je supalj..;)

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ja se tačno sećam kad je Stojković "procvetao"

Sećate se verovatno utakmice Kupa UEFA između Brage i Zvezde....čini mi se da je tad odbranio nekoliko lopti koje može da odbrani samo Bufon :p i onda nanizao neke dobre partije u Zvezdi i repki i onda je zatajio,...Vitese,Sporting,Hetafe,...ne zna gde će šta će. Ali svakako mislim da ima potencijala ;)

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
Ja se tačno sećam kad je Stojković "procvetao"

Sećate se verovatno utakmice Kupa UEFA između Brage i Zvezde....čini mi se da je tad odbranio nekoliko lopti koje može da odbrani samo Bufon :p i onda nanizao neke dobre partije u Zvezdi i repki i onda je zatajio,...Vitese,Sporting,Hetafe,...ne zna gde će šta će. Ali svakako mislim da ima potencijala ;)

Tacno je da je "procvetao" protiv Brage i da je imao mnogo ludih odbrana,ali i naivno primljenih golova.Za repku je primio par glupih golova bez kojih bi se mnogo ranije plasirali na mundijal.
Nije lako braniti za Sporting,Vitese,Hatafe...protiv timova iz tih liga.Inace Vladu Stojkovica sam sreo dva puta zbog prirode mog posla,tip je cool lik,voli zivot vise od svega!

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
FIFA: Srbiji 12.400 karata u grupi
10. decembar 2009. 15:01

21316055034aff14f71a562461425125_big.jpg

FIFA je obavestila Fudbalski savez Srbije da je naša zemlja za predstojeće svetsko prvenstvo dobila ukupno 12.400 ulaznica za tri utakmice u grupi.

FIFA je istovremeno odobrila 15 akreditacija za pisane medije iz Srbije, kao i pet akreditacija za fotoreportere. Na osnovu informacije FIFA, srpski navijači za meč protiv Gane mogu da računaju na 4.009 karata, za susret protiv Nemačke Srbija je dobila 4.276, a za duel sa Australijom 4.098 ulaznica.

To je 12 odsto od ukupnog broja ulaznica koje se puštaju u prodaju za svaku od tih utakmica.

Pravo da kupi kartu imaće svaki punoletan građanin naše zemlje koji ima pasoš Srbije ili stalnu boravišnu dozvolu na našoj teritoriji, a jedna osoba moći će da dobije najviše četiri ulaznice.

FIFA je obavestila FSS da će ulaznice za mečeve u prvoj fazi koštati od 110 do 220 dolara. Za svaki naredni krug takmčenja cena se povećava, a ulaznice za finale koštaće od 440 do 990 dolara.

Međunarodna fudbalska federacija posebno je naglasila da Srbija može da dobije ukupno 20 akreditacija za novinare i fotoreportere, a dala je i uputstvo na koji način bi trebalo vršiti njihovu raspodelu.

Tako je navedeno da nacionalna agencija ima prioritet u dobijanju akreditacije. Potom dolaze sportski dnevni listovi i na kraju ostala uticajna sredstva javnog informisanja.

Antić: „U Srbiji je sve dozvoljeno“
12. decembar 2009. 11:08

3915962954b236b94389a4925998752_big.jpg

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić nije želeo da komentariše pisanja medija o navodnom produžetku ugovora sa FS Srbije.

'Novosti' su objavile kako je Antić potpisao novi ugovor sa FS Srbije, po kojem bi zarađivao i do 44 hiljade evra mesečno. Selektor Srbije izjavio je za 'Sport' da ništa ne zna o tome, kao ni o tome da je postao novi član skupštine FK Partizan, kao što je objavio potpredsednik 'crno-belih' i prvi čovek Radne grupe Mile Jovičić.

Antić je izrazio nezadovoljstvo pisanjem medija da je postao član Skupštine FK Partizan.

„U zemlji Srbiji izgleda sve može. Upoznat sam koliko i vi. Bolje je da ništa ne komentarišem, muka mi je", rekao je Antić za Sport.

Novosti su objavile kako je FS Srbije potpisao novi ugovor sa Antićem, do 2012. godine i da se zvanična promocija očekuje do kraja godine, ali selektor Srbije izjavio je da njemu to nije poznato.

„O svemu pitajte Toleta Karadžića, on sve zna. Ja ću da ćutim“, rekao je Antić.

Antić je takođe dodao da mu nije poznato da je zakazan prijateljski meč između Srbije i Alžira u sklopu priprema za SP, izrazivši nezadovoljstvo ubog načina na koji se radi u Fudbalskom savezu Srbije.

„Za mene je to novost, otud je izlišno i da se komentariše. Ne dopada mi se sve ovo, nije oto put kojim se ulazi u program za finalni turnir u Južnoj Africi“, zaključio je Antić.

Izvor: B92, Tanjug, Sport

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Evo, već je počelo... Ne znam šta će nam sve to? Zar ne može u ovoj zemlji samo da svako radi svoj posao??? :-x

Natrag