Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Žigić: "Ni strah, ni euforija"

Žigić: "Ni strah, ni euforija"

Napadač Srbije kaže da sa svima u grupi možemo da igramo i da je najvažnije nastaviti u ritmu iz kvalifikacija.
11759879134b04237ed9186084836169_big8207020091118121239.jpg
Nikola Žigić smatra da nismo loše prošli na žrebu, da sa svima možemo da igramo, i da je bitno da nastavimo u ritmu iz kvalifikacija.

“Nema potrebe da se plašimo, neće biti lako, ali naše šanse nisu male”, realan je napadač Valensije.

“Gana je dobar tim, sa Nemačkom može da se igra, oni neguju napadački stil kao i mi, protiv Australije bi trebalo da bude lakše. Ne treba da padamo u euforiju, ali ni da se plašimo. Mi ćemo se potruditi da ih obradujemo na Mundijalu”, rekao je Nikola Žigić.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Luković: "Asamoa već preti"

Luković: "Asamoa već preti"

Luković gledao žreb sa saigračem iz Gane. Smatra da imamo šansu, potrebno je da samo zadržimo duh koji nas je krasio u kvalifikacijama.
udinese-lukovic969220090409055658.jpg
Fudbaleri Udinezea, koji je prava kolonija stranaca, zajedno su gledali žreb. Aleksandar Luković je uz “slovenačkog Bufona”, Handanovića, ugostio i Asamou, napadač Gane.

“Već je počeo da mi preti, kada je video da smo u istoj grupi. Mislim da nisu zadovoljni, pogotovo moj bivši trener Rajevac”, kaže defanzivac Udinezea.

On dodaje da poštuje Nemce, a da je Australija nepoznanica. Ipak, sami odlučujemo o svojoj sudbini.

”Ne treba toliko da razmišljamo o rivalima, samo da sačuvamo zajedništvo koje nas je krasilo u kvalifikacijama i neće biti problema”, dodaje Luković.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Mislim da imamo dovolljno jaku odbranu da bi zaustavili Asamou..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ne treba podcenjivati Gijana, dobar je to napadac, ali mozemo da ga zaustavimo. Mene vise brine taj njihov stil igre, brzi su i fizicki nadomcni u odnosu na skoro svaku slekciju na planeti.

Ali to je laganica, mozemo da ih prodjemo sve!!!

Ja verujem u Srbiju!

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ma nije samo Essien problem, tu je pre svih Stefan Appiah, koji je njihov najvažniji igrač i od koga mnogo zavisi igra Gane. To je i sam Rajevac rekao.

Imaju oni odličnih igrača.

Natrag