FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zelim mu i ja brz oporavak. Dace Bog da ce pobediti i ponovo zaigrati za Crvenu Zvezdu.
 
Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
113
44406_1382045586408_1090001624_30877446_5587440_n.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mihajlović strelac na debiju u Zvezdinom dresu

U utorak je počelo takmičenje u Ligi drugih timova u kojoj se, pod patronatom Fudbalskog saveza Beograda, nadmeće 12 ekipa sastavljenih od rezervista klubova sa područja srpske prestonice.
68371_ligadrugihtimovablicsport_f.jpg


Crvena zvezda je odigrana 1:1 na Banjici sa Radom, a iako su crveno-beli poveli pogotkom koji je u 36. minutu glavom postigao dosadašnji kapiten Jagodine Danijel Mihajlović, "građevinari" su izborili remi preko Malbašića na samom startu drugog poluvremena.
Za Zvezdu su u ovom meču nastupili Bajković (Caković), Jeremić (Despotović), Lazović, Mikić, Reljić, Binić (Nikolić), Jevtić (Blažić), Perović, Mihajlović, Srećković (Rogač) i Bogdanović (Mijović).
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
BESPLATNO NA ISTOK

350-klu-2608.jpg

FK Crvena zvezda obaveštava sve đake, studente, pripadnike Vojske Srbije kao i studente i pitomce policijskih i vojnih srednjih škola i akademija da će za njih ulaz na tribinu „Istok“ za utakmicu Crvena zvezda – Jagodina biti besplatan. Utakmica u kojoj naša Zvezda dočekuje Jagodinu igra se u nedelju u 19,00 časova na najvećem srpskom stadionu i dovoljno je da studenti, đaci, vojnici i pitomci sa sobom ponesu identifikaciju sa kojom će im na kapiji „16“ biti omogućen ulazak.
FK Crvena zvezda će i ubuduće omogućavati besplatan ulazak na istočnu tribinu svim đacima i studentima odnosno vojnicima.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Adi potpisao za Zvezdu
26. avgust 2010. | 23:21

10346307104c76daf6a1265437916965_big.jpg


U četvrtak 26. avgusta u kasnim večernjim satima u Beograd je sleteo defanzivac Gane sa poslednjeg Mondijala Li Adi.

Adija je na aerodoromusačekala delegacija Crvene zvezde.

U prostorijama kluba na Marakani defeinitivno je usaglašen svaki detalj trogodišnjeg ugovora, koji je Adi nešto posle 22 časa i potpisao u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda.


Defanzivac je na Marakanu stigao u pratnji svog menadžera Gorana Milovanovića, koji je istakao da je Zvezda bila najbrža i najkonkretnija prilikom pregovora sa Adijevim klubom Čelzijem iz Gane i samim igračem.

"Crvena zvezda je bila najbrža iako su Adi i njegov klub poslednjih dana na stolu imali i neke ponude iz evropskih klubova, kao i ponudu iz redova Zvezdinog večitog rivala. Ipak, Zvezda se sve dogovorila sa klubom još ranije, a onda i sa igračem i tu dileme nije bilo. Ja zastupam samo interese igrača i on mi je rekao da je zadovoljan a vidim i da je klub Čelzi zadovoljan. Ostaje samo da se Adi izbori za minutažu u novom klubu", kaže Milovanović za zvanični klupski sajt.

Iako umoran Adi nije krio znatiželju kad je kročio u Zvezdin muzej i prostorije. Sam je prepoznao neke od značajnih trofeja i istakao:

"Znam da sam došao u veliki evropski klub i čuo sam za Zvezdu ranije. Za mene nije bilo mnogo dileme, jer mislim da odavde kreće moj evropski put. Video sam mnogo svetskih stadiona i drago mi je da je i Zvezdin svetski i veliki. Čuo sam i o atmosferi na ovom stadionu. Sada ću učiniti sve da pomognem Zvezdi da ostvari što bolje rezultate i bude šampion kao što su mnogo puta do sada i bili", rekao je Adi.

Odmah posle potpisa trogodišnjeg ugovora Adi je otišao na večeru sa čelnicima kluba, ali i Mohamedom Aval Isahom, koji je želeo da lično poželi dobrodošlicu zemljaku u najtrofejniji klub jugoistočne Evrope.

Izvor: B92, zvanični sajt
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kristić i Milovanović pred Jagodinu

U nedelju 28. avgusta (19:00), Crvena zvezda igra premijerunu prvenstvenu utakmicu na Marakani u sezoni 2010/11. Protivnik u 3. kolu Jelen Superlige Srbije je ekipa Jagodine, koju su crveno-beli prethodne sezone savladali oba puta (3:0, 1:0). Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope i neočekivanog remija sa Smederevom, Zvezda je ostvarila pobedu nad Inđijom u prošlom kolu i nema sumnje da se veliki broj navijača, koji se očekuje da će doći u nedelju, nada seriji pobeda, koja će obuhvatiti i Jagodince. Šef stručnog štaba Aleksandar Kristić, na raspolaganju će imati sve prvotimce, izuzev Jevtića i Bogdanovića zbog povreda, tetive, odnosno primicača, dok je Koroman pod znakom pitanja zbog bolesti.
300-kri-2708.jpg



Dejan Milovanović je protiv Inđije započeo akciju kod pobedonosnog gola, što uz nekoliko prilika za gol, sigurno da raduje sve naše navijače, koji u narednom periodu očekuju još više od svog ljubimca. - Očekuje nas težak duel sa Jagodinom, koja je pokazala svoj kvalitet protiv Vojvodine i Smedereva. Sigurno da nas ne očekuje lak posao, ali najvažnije je da smo mi spremni. Radili smo dobro ove nedelje i sigurno da je samopouzdanje krenulo da nam se vraća posle pobede u Inđiji. Ono što je sigurno je da samo pobeda dolazi u obzir – istakao je Dejan Milovanović.
300-mil-2708.jpg


Za Milovanović je Kristić rekao da je dobro poznato koliko je važan „šraf“ u našem timu i da ga raduje što njegova forma po povratku u crveno-beli tabor raste iz meča u meč.
- Naravno da uvek može mnogo bolje. Nisam toliko zadovoljan svojom igrom, iako sam se nešto kasnije priključio ekipi, zbog čega sam odradio samo drugi deo priprema. Nastojim da radim naporno na treninzima i zbog toga ostajem i duže, kako bi nadoknadio propušteno – iskren je popularni Deksa.

Utakmica 3. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene zvezde i Jagodine igra se u nedelju 29. avgusta (19:00, TV), a ulaznice će se naći u prodaji od subote.
 
Natrag
Top