Muslin: Neću u Zvezdu dok je vode neozbiljni ljudi
Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin odbacio je mogućnost povratka u klub jer ga, prema njegovim rečima, vode ljudi koji nosu dorasli svom poslu.
"Ima nekih razgovora, možda uskoro budem spakovao kofere za put, ali sigurno da moja destinacija nije Beograd i Zvezda. Nisam u toj priči i neću biti, sve dok su ovi ljudi u mom klubu, koji nisu dorasli ulogama i jedino merilo njihovog rada i izbora su loši rezultati", rekao je Muslin.
On je uveren i da će zato i ova godina biti neuspešna za crveno-bele.
"Pojedinci u Zvezdi i dalje hoće da prođu kroz zid i korenite promene su jedini izbor. Posle ispadanja od Slovana, što je svakako bruka, i ova godina je izgubljena", naglasio je Muslin za Sport.
U međuvremenu, rukovodstvo kluba je odlučilo da, kako se priča, ukaže šansu Aleksandru Kristiću na duže staze.
On je postavljen kao prelazno rešenje nakon smene Ratka Dostanića, ali je dobrim vođenjem ekipe u prethodne dve utakmice dobio puno poverenje Vladana Lukića i njegovih saradnika.
Koroman: Pobede su nam vratile sigurnost
Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman istakao je za zvanični sajt kluba da ekipa uspešno podiže formu i da očekuje nove pobede u narednom periodu.
"Utakmica protiv Jagodine je bila poprilično teška. Dosta prilika smo propustili i dobro je što smo na kraju uspeli da pobedimo i pre svega zadržimo koncentraciju nakon njihovog izjednačenja", rekao je Koroman.
Iskusni vezista se nada i veruje da će Milan Vilotić uskoro ponovo biti na Marakani.
"Nije bilo lako igrati i trenirati prethodnih dana. Sve nas je poremetila ta vest o Vilotinoj bolesti. Nadamo se da će operacija dobro proći i da će se Milan brzo oporaviti i vratiti na Marakanu", istakao je Koroman.
On očekuje da njegova ekipa na najbolji način iskoristi ovu prvenstvenu pauzu.
"Imamo vremena da popravimo stvari koje ne štimaju. Ove dve pobede su nam svakako dale sigurnost, koju nameravamo da pokažemo u nastavaku prvenstva. Cilj nam je da igramo još agresivnije i efektnije", poručio je Koroman.
Kaluđerović: Srećan sam zbog gola, pobedu posvećujemo Vilotiću
Fudbaler Crvene zvezde Andrija Kaluđerović rekao je da je mnogo srećan zbog svog prvog gola u dresu beogradskog kluba i taj pogodak posvetio teško bolesnom saigraču Milanu Vilotiću.
"Mnogo sam srećan. Bilo nam je izuzetno teško. Jagodina se pokazala veoma dobro. Mi smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali smo posle primljenog gola pali. Dobro je što smo na kraju uspeli da se vratimo, iako smo mogli i ranije da rešimo meč", rekao je Kaluđerović za sajt Zvezde posle pobede od 2:1 u trećem kolu Super lige.
Kaluđerović je u jučerašnjem duelu sa Jagodinom bio strelac prvog gola za Zvezdu, koja je imala veliku podršku 12.000 navijača sa tribina.
"Mnogo je drugačije kada na 'Marakani' igraš u dresu Zvezde nego nekog drugog kluba. A meni je ovo bio prvi put u crveno-belom dresu. Ceo stadion navija za tebe, navijači te dižu i kada je loš rezultat", opisao je svoje iskustvo Kaluđerović, koji je igrao tek drugu takmičarsku utakmicu za Zvezdu.
"I ovu pobeda i moj gol svi posvećujemo našem drugu Milanu Vilotiću", dodao je 23-godišnji napadač.
Vilotić, startni štoper Zvezde u prošloj sezoni, zbog teške bolesti će pauzirati do daljeg. "Vilota je odličan igrač i veliki čovek. Igrali smo u paru. Nisam igrao s boljom osobom. Za njegovo stanje sam saznao pre duela sa Inđijom (u prošlom kolu) i bilo mi je jako teško", rekao je kapiten Slavoljub Đorđević, koji je sa Vilotićem igrao u poslednjoj liniji Zvezdine odbrane.
"Svaka utakmica, svaka pobeda, svaki gol biće posvećeni njemu. Igramo samo za njega. Ubeđen sam da će Vilota pobediti, jak je psihički. Ubeđen sam da će nam se uskoro pridružiti", istakao je Đorđević.