FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ninkov: Ostajem do kraja ugovora'

Ostao sam u Zvezdi i više neću da pričam o tome, potvrdio je reprezentativac Srbije Pavle Ninkov da će igrati na „Marakani“ do januara 2012.
sp-pavle-ninkov_310x186.jpg

KAD je prošle godine bio u velikoj formi, Pavla Ninkova je selektor Srbije Radomir Antić elegantno zaobilazio ne trudeći se da mnogo objašnjava zašto. Sada, kad je desni bek Crvene zvezde čak i bio kritikovan zbog slabije igre, pozvao ga je pod zastavu u novim kvalifikacijama.
- Promenio sam malo ambijent. Iz karantina na „Marakani“ otišao sam u karantin u Kovilovo. Lepo iskustvo je bilo videti galebove na Farskim Ostrvima... Šalim se, dobro raspoloženje nije na odmet, zar ne - širok osmeh vratio se na lice Pavla. - Još da smo pobedili Sloveniju, sve bi bilo kako treba. Lepo je naći se u reprezentaciji.
Iako nije proveo ni sekund u igri, Antićev recept je delovao.
- Sam osećaj da sam u nekom užem krugu reprezentativaca i da ću, ako ne sad, onda u nekom narednom periodu dobiti šansu da zaigram standardno za reprezentaciju, za mene je blagoslov.
Ninkov je po sopstvenom priznanju „proluftirao glavu“ posle još jednog emotivnog i turbulentnog prelaznog roka koji se završio ostankom na „Marakani“.
- Rešio sam da ostanem do kraja ugovora koji ističe u januaru 2012. godine. Odradiću ga do kraja kako bi više prestale priče ideš - ne ideš. Meni u svakom prelaznom roku pamet ode tamo gde ne treba. Ostao sam u Zvezdi i više neću da pričam o tome.
Zvezda je u prvom planu, pauza je dobro iskorišćena a sledi meč na Karaburmi.
- Okrećemo se BSK Borči, pobedama na poslednje dve utakmice malo smo se stabilizovali. Nadam se da ćemo „postići“ het-trik.Od nas se očekuje da budemo prvaci, dugo već to nismo bili. Red je da najzad osvojimo šampionsku titulu - optimista je Pavle Ninkov.
ADI STIŽE TEK U SUBOTU
Porodični problemi odložili su dolazak štopera Gane Li Adija za sutra. Iako je imao želju da sa obaveza selekcije stigne u sredu i da se možda nametne i za meč sa BSK Borčom, zamolio je i dobio dozvolu kluba da, kad već ne može da konkuriše za nedeljni duel, dođe u Beograd u sredu.

vecernje novosti

--------------------------------------------------------------------------

Saradnja Crvene zvezde i Obilića

201-kon-1009.jpg

Fudbalski klub Crvena zvezda i Fudbalski klub Obilić potpisali su u petak 10. septembra ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji koji podrazumeva da će Omladinska škola našeg kluba ubuduće moći da koristi resurse FK Obilić za treninge i odigravanje utakmica. Ugovor su potpisali generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut i predsednica FK Obilić Svetlana Ražnatović.
- Izuzetno mi je zadovoljstvo da FK Crvena zvezda nastavlja sa realizacijom plana i programa koji je zacrtan u maju 2009. godine kada smo izabrani od strane Skupštine, a taj segment se zove Omladinska škola FK Crvena zvezda. Uradili smo dosta, od sedam selekcija četiri su bili prvaci države i u ovom trenutku većina njih se nalazi na čelu tabele u svojim kategorijama i ono što ova uprava želi da omogući temelju ovog kluba jeste infrastruktura i uslovi za rad i razvoj. Jedan od načina na koji smo želeli da im skratimo vremenski rok, da im omogućimo dobre uslove za rad jeste potpisivanje sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji sa FK Obilić koji će nam omogućiti da koristimo jedan od najlepših stadiona u Beogradu a to je stadion na Vračaru. FK Crvena zvezda je ove godine potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu sa kompanijom Gazpromnjeft, koja deo sredstava ulaže u fond za razvoj Omladinske škole. To su sredstva koja su na nivou ozbiljnih evropskih klubova, a ovo je samo dodatni motiv da temelj kluba bude nešto što će koristiti sve generacije koje budu dolazile. Zahvaljujem se na jednom vrlo dobrom poslovnom projektu koji će biti realizovan u sledećih 5 godina, a jedan od prvih segmenata biće da u toku sledeće godine napravimo fudbalsku akademiju Crvene zvezde i Obilića koja će biti na stadionu na Vračaru – rekao je Andrija Kleut, generalni sekretar Crvene zvezde.
Svetlana Ražnatović je takodje izrazila zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora i istakla da je on ulaganje u budućnost dece koja vole fudbal.
200-kon-1009.jpg

- Mislim da smo realizovali sjajnu ideju i apsolutno mi je drago što mogu da učestvujem u jednom ovakvom programu. Mislim da treba svu tu mladu decu lobirati na pravi način, uvlačiti u sport jer to je nešto što je najzdravije za sve njih, i mislim da će to Zvezda naravno sa nama i postići. Jako mi je drago što sam deo svega ovoga – rekla je Svetlana Ražnatović - Šta je sa postojećim terenima koji se sada koriste za omladinsku školu, da li ostaju u funkciji ili se nešto planira?
- S obzirom da i jedan i drugi klub imaju veliki Omladinski pogon, i ovi kapaciteti će se koristiti za trenažni ciklus mlađih kategorija. Sledeći projekat koji bih isto najavio je postavljanje reflektora uz pomoć fondacije FK Crvena zvezda tako da i u narednom periodu moći ćemo da koristimo ove terene duže, u toku dana, nego što ih sada koristimo – rekao je Andrija Kleut.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Vilotić: "Hvala svima!"

Vilotić: "Hvala svima!"
10. septembar 2010. | 13:38

11286966084c8a19b78381d974795354_extreme.jpg

Fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić uspešno se oporavlja od prošlonedeljne operacije u Bolonji gde mu je odstranjeno tumoroidno tkivo sa desne lopatice.

24-godišnji Vilotić je u četvrtak doputovao u Beograd, za oko 20 dana u Beogradu biće mu skinuti konci, kontrola sledi za 45 dana u Bolonji.

"Osećam se dobro. Doktori kažu da je operacija uspela i da više ne treba da imamo brige kakve smo imali pre nje. Želim da zahvalim svim lekarima koji su učestvovali u dijagnostikovanju i lečenju. Zaista su učinili veliki napor i hvala im na tome", rekao je Vilotić za sajt Zvezde.

"Veliku zahvalnost upućujem mojoj Zvezdi, navijačima najvećeg kluba u Srbiji, ali i navijačima svih ostalih klubova, kao i mojim saigračima i protivnicima na terenu, reprezentativcima Srbije. Hvala vam svima na brizi i ljudskom odnosu. Predstoji mi oporavak pod nadzorom doktora u kojem ću biti disciplinovan i strpljiv, a onda se vidimo i na terenu", naveo je Vilotić.

Izvor: B92, Beta

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Lukić: Videćemo da li smo ozbiljna liga

Predsednik FK Crvena zvezda, Vladan Lukić nada se da će prvenstvo Srbije do kraja ostati ozbiljno. Lukić takođe tvrdi da njegov klub igra najbolji fudbal u ligi i da će nastup nekadašnjeg šampiona Evrope iz kola u kolo biti sve bolji.
00035392.jpg

- Nadam se da će borba Crvene zvezde i Partizana biti neizvesna. Želja mnogih koji uređuju medije i koji su pod kontrolom nekih ljudi je da stvore sliku da će Partizan biti dominantan u prvenstvu, ali to nije realno. Videćemo na kraju šampionata da li je ovo naše takmičenje ozbiljno ili ne. Zvezda igra otvoreno, hazarderski. Stvaramo dosta prilika sa željom da postižemo mnogo golova. Ubeđen sam da će naši igrači na kraju sezone biti najskuplji na srpskom tržištu - rekao je Lukić, a preneo Kurir.

"Prvi čovek" Zvezde je prokomentarisao i dešavanja vezana za smenu selektora Radomira Antića.

- Mi u Zvezdi ne bismo da iznosimo stav povodom dešavanja u FSS i smene selektora Antića. Neka odlučuju kako hoće, ali moraju da znaju i da snose odgovornost za svaku odluku. Najbolje bi bilo da učine više nego prošle godine na regularnosti, odnosno da dobijemo prvaka koji to zaslužuje igrama na teren - kazao je Lukić na potpisivanju ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa Privrednom komorom Beograda.

Kada je reč o duelu Partizana i Šahtjora, Lukić ge verovatno neće gledati.

- Pošto će igrati Sopot i Sinđelić, cela uprava će biti na toj utakmici, a šta ćemo raditi uveče, videćemo.

sportal.rs

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kadu: Hoću srpski pasoš

Zvezdin Brazilac ne krije da bi, baš kao i njegov sunarodnik Kleo, voleo da postane državljanin naše zemlje
sp%20kadu_310x186.jpg

NEŠTO što je počelo kao potreba srpskog nacionalnog tima, moglo bi olako da se pretvori u modni trend. Brazilski internacionalac Kleo bio je na razgovoru kod ministra policije Ivice Dačića povodom najavljenog dobijanja srpskog pasoša, a Vlada Srbije bi o toj mogućnosti trebalo da raspravlja u četvrtak.
E sad, i na “Marakani” su se dosetili da bi Zvezda mogla na isti način da skrati spisak inostranih fudbalera, pa su se iznenada “u istom košu”, barem prema nezvaničnim najavama, našli i crveno-beli Brazilci Savio i Kadu.
- Niko me nije zvao da predam papire za pasoš. Ne znam ništa o tome. Znam samo da bih voleo da dobijem srpski pasoš - jasan je Kadu.

vecernje novosti

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zvezda juri Antića!

Vodeći ljudi fudbalskog kluba Crvena zvezda pokušaće da angažuje dokučerašnjeg selektora Srbije Radomira Antića.
9889_radomir-antic-fonet_f.jpg

Kako prenosi "Sport", prvi kontakti su već ostvareni, doduše, preko posrednika.
Iako je ovaj transfer teško ostvariv, što zbog Antićevih visokih primanja, što zbog toga što je fudbalsko ime stekao u Partizanu, Zvezda će učiniti koliko je u njenoj moći da do njega dođe.

Pitanje je sada da li će se prvi sponzor Zvezde, "Gasprom", složiti sa upravom da je Antić rešenje idealno za povratak poljuljanog imidža kluba i zalog za budućnost.

Naravno, pita se i Antić, koji, posle svega što se desilo u Fudbalskom savezu Srbije, možda neće poželeti da se vraća u domaći fudbale, bar neko vreme.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ali ovo sto je rekao o regularnosti lige je u pravu,nema smisla da predsednik saveza bude partizanovac,to nije tajna...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Lazetić dobija 130.000 evra od Zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda i njen bivši kapiten Nikola Lazetić nagodili su se kako bi on dobio svojih 130.000 evra, koliko mu duguju.
46670_layonja01-alo-marko-metlas_f.jpg

Novi fudbaler Vojvodine pristao je da mu se taj iznos isplaćuje u ratama, a ne odjednom, piše Sportski žurnal.
''Arbitražna komisija je trebalo da naloži Zvezdi da me isplati, ali da klubu ne bi pretile kazne insististirao sam da se nagodimo. Dugovanje će mi biti isplaćivano u ratama, do marta sledeće godine'', izjavio je Lazetić.

blicsport.rs

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Eto kolika je trenutna razlika između Partizana i Zvezde,....Zvezda nema 130k evara da plati dugovanja, dok je Partizan namlatio milione ulaskom u Ligu Šampiona....

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Stvarno bezveze,to bi trebalo da budu sitne pare za jedan fubalski klub,ali nismo ni mi Milan...

Natrag