FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Izgubili smo da Materzburga 1-0..ali nema veze,idemo dalje!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ljudi nam ponistili 3 gola , pa gde to ima!!?Koliko sam ja video Zvezda je u ovom mecu igrala bolje od ovih Austrijanaca.Ma nema veze bitno je da se ekipa uigra ,rezultat nije toliko bitan, a i Austrijancima je ovo bila generalna proba pred nastavak lige.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Pa da......mada nije u redu zbog nasa tri gola al ajde ptijateljska je pa necemo da se svadjamo..

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Zvezda u Čikagu!

00020612.jpg
Crvena zvezda je dobila poziv iz Amerike da od 17. do 25. maja ove godine učestvuje na internacionalnom turniru koji organizuje Čikago fajer.

- Dobili smo poziv za učešće na turniru i počastvovani smo u svakom slučaju. Razmotrićemo ponudu, konsultovaćemo se i sa stručnim štabom, ali smo sve bliži odluci da je i prihvatimo - ističe sportski direktor Ivan Adžić za Novosti. - Iako turnir pada u malo nezgodno vreme, po završetku prvenstva, ako prihvatimo poziv, sigurno ćemo opravdati renome.

Pored domaćina, uglednog člana istočne konferencije profesionalne MLS lige i sve izvesnije Crvene zvezde, planira se da na turniru učestvuje još jedna ugledna ekipa iz Evrope i jedna iz Južne Amerike. Uprkos tome što turnir dolazi u jeku odmora i pred Mundijal u Južnoj Africi, na "Marakani" su bliži stavu da bi učešće više koristilo nego štetilo.

- Sa marketinške strane turnir je dobar i za Čikago i za Zvezdu, kao i za našu dijasporu. Zvezda 20 godina nije bila u Americi, a dobro se zna da u Čikagu i okolini živi 400.000 Srba pa će to biti pravi spektakl - istakao je savetnik predsednika Miodrag Antonijević.

Zvezda je konačno i u Americi, zbog prezentacije kluba, pre svega. Ali i zbog sticanja iskustva, jer ekipa Čikaga će tada biti u jeku šampionata, a imena Mekbrajda, Meksikanca Gvatemoka Blanka, pa Toringtona... garantuju i dobar fudbal.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174

Ma imamo mi tih klinaca koliko hoces,svaki drugi je talentovan,trebamo da mislimo na sadasnjost,ne na buducnost,bitinije je sta ce uraditi ovaj tim Zvezde,da li ce se ostvariti ocekivano...Sta bi sad mi trebali da radimo da bi zadrzali takve koji napustaju Zvezdu,znaci da ne vole klub dovoljno,da su mu dali stan,ugovor i kintu,klinac bi ostao sigurno,ali zasto bi to uradili,kad dodje vreme za to,ne znam sta ocekuju takvi,da ga neko sa 16-17 forsira,a ionako nam je tim previse mlad,ne razumem.

Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
113
Zvezdi dosta dva minuta
v160744p0.jpg

Golovima Lekića i Lazetića, jesenji prvak Srbije zabeležio prvu pobedu na pripremama u Antaliji, i to protiv lidera bugarskog prvenstvaFudbaleri Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu na pripremama u Antaliji.

Crveno-beli su savladali lidera bugarskog prvenstva, Liteks sa 2:0, a oba gola postignuta su u razmaku od dva minuta - 17. i 19.

Najpre je Dejan Lekić odlično reagovao, kada se posle jednog centaršuta lopta odbila od prečke, a centarfor crveno-belih je samo ubacio u mrežu.

Dva minuta kasnije neodbranjiv udarac kapitena Zvezde Nikole Lazetića, koji golman Liteksa Uroš Golubović, inače rođeni Beograđanin (branio za Leotar iz Trebinja, Spartak iz Varne i sofijsku Lokomotivu), nije uspeo da zaustavi.

"Rezultat nije važan, važno je da sam kod igrača video veliku želju i zalaganje i dobro trčanje. Lepo je pobediti, ali to mi zaista nije važno u ovom trenutku. Videli ste da je bilo mnogo želje obe ekipe, bilo je 10 žutih i jedan crveni karton. To je normalno, jer između Bugara i nas je uvek veliki rivalitet. Idemo dalje", rekao je trener Zvezde Vladimir Petrović posle meča.
v160744p1.jpg

Desni bok Crvene zvezde bio je veoma preduzimljiv od početka meča. Pavle Ninkov i Lazetić su dobro sarađivali, pa je iz njihovih akcija Lekić imao dovoljno lopti.

Zvezda je mogla i ranije do vođstva. U 9. minutu Blažić je šutirao sa 17 metara, zamalo iznad prečke, a u 16. minutu Isah je bio sam pred golom, ali je lopta, psle njegovog udarca glavom, završila u rukama Golubovića.

Minut kasnije Zvezda je povela. Ponovo kontra po desnoj strani koja se završila kornerom i odličnim centaršutem Lazetića. Vilotić na drugoj stativi pogađa prečku, lopta se odbija na dva metra do gola gde je dočekuje Lekić i smešta u mrežu.

Samo dva minuta kasnije bilo je 2:0. Lazetić i Ninkov su razmenili dodavanja i kapiten šutira sa desnog roglja šesnaesterca precizno, ispod ruke golmana u malu mrežu.

Tačku na utakmicu mogao je da stavi Trifunović u 23. minutu. Ninkov je opet dobro prošao, Lekić mu je odigrao iz prve loptu u prostor, desni bek Crvene zvezde takođe iz prve pronalazi Trifunovića samog u srcu šesnaesterca, ali novajlija loptu šalje iznad prečke umesto u mrežu.

U drugom poluvremenu Isaha je zamenio Bogdanovićem, a kasnije su i ostali igrači dobili šansu. Ipak, stvorili su tek dve prilike preko Jevtića i Lazovića, ali oba udarca otišla su iznad gola.

Crvena zvezda već u nedelju, 14. februara igra novi meč. Protivnik je Slavija iz Istočnog Sarajeva, a poslednja utakmica na pripremama u Antaliji je u ponedeljak, 15. februara protiv Leha iz Poznanja.

Trener Zvezde Vladimir Petrović počeo je meč sledećom postavom:

Stamenković, Nikov, Ignjatijević, Vilotić, Slavoljub Đorđević, Isah, Savio, Lazetić, Blažić, Trifunović i Lekić.

Igrali su još: Savić, B. Đorđević, S. Reljić, Bogdanović, Kadu, Lazović, Jevtić, Perović.

Na pripremama u Antaliji Zvezda je izgubila od austrijskog Matersburga 0:1, a potom je sa japanskom Hirošimom odigrala 1:1

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Recimo da imamo laksi start prvenstva od komsija,docekujemo slabasnu Jagodinu,dok oni gostuju u Cacku,realno je nadati se kiksu grobara.

Natrag