FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
02.10.2009
Poruka
5
Polako, ja se iskreno nadam da će se Lekić naigrati u Zvezdi pre nego što ode u veći klub. I Žigić je postizao golove kada se to najmanje očekivalo od njega.
U svakom slučaju, na pravom je putu, ali smatram da je isuviše brzo postao "zvezda prelaznog roka".

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Njukasl želeo Savića, Zvezda odbila

17254240034b693e23d6b70494522320_big.jpg

bb​
Čelnici FK Crvena zvezda odbili su ponudu Njukasla za mladog defanzivca Vujadina Savića, prenosi "Sportski Žurnal".

Menadžer tima sa severa Engleske, koji će se gotovo izvesno ekspresno vratiti u Premijerligu, Kris Haton želeo je da pozajmi mladog Savića do kraja sezone, a onda otkupi njegovo ugovor, ali,crveno-beli nisu pristali na tu opciju.
Da je u pitanju ozbiljan posao govori i činjenica da je Savić dva dana boravio na "Sent Džejms Parku", ali se nakon toga vratio u Tursku gde se Zvezda priprema za nastavak sezone:

"Njukasl je odmah želeo na pozajmicu Savića, uz opciju da na leto kompletiramo transfer,nismo međutim bili spremni na takav dogovor, niti da ga pustimo ove zime, pa smo odbili ponudu" potvrdio je za sportski dnevnik, sportski direktor Ivan Adžić.

"Sportski žurnal" navodi da Savića pomno prati još nekoliko velikih evropskih klubova, među kojima je i Olimpik iz Marselja.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Zaista svaka cast za upravu Zvezde,koja cuva fudbalere.Ovako nesto nije vidjeno 20 godina.Na to pogotovo mislim na odbijenu ponudu za Lekica od skoro 10 miliona evra.Tako treba :)

Football first,money second :D

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Mi smo ove sezone pokazali da smo najbolji!

Imamo sjajan mladi tim..:)

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Samo da nastave u istom ritmu i bice dobro.Doveli smo sasvim solidna pojacanja po meni...

Natrag