FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
113
Uprava treba da se stidi,dala je otkaz coveku koji je preuzeo Zvezdu kad je bilo najteze.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Nisu smeli ovako da postupe prema coveku koji je spasio Zvezdu propadanja!Dostanic koji ce ga zameniti je neznalica!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ja stvarno neznam sta je sa ovom upravom? Izbaciti trenera koji ima samo dva poraza za 6 meseci!?
Sta se ovde desava!?
Dostanic!?
Raspad!

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Pa cekajte ljudi sta treba da gubimo od Metalca i slicnih koji su juce usli u 1 ligu,to nije Zvezda koju pamtim... Dajemo gol u 90 minutu,pa ga primamo u 94,neverovatno...
Pizon ce uvek da bude Zvezdin covek,ali je sad najbitnije da se juri titula,nema vise mesta za rasipanje bodova.

Član
Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
43
Moramo da dobijemo utakmicu protiv Smedereva u sredu. Ja ne verujem da ću prekosutra ići ali u subotu idem sigurno na Marakanu.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Paunović teško optužuje, Dostanić ne komentariše

00023973.jpg

Trener Smedereva Blagoje Paunović bio je besan posle meča onime što se dešavalo na terenu, a stiče se utisak i van njega...

- Drago mi je da je RTS prenosio utakmicu, gde se ne može ništa skriti i gde se sve vidi. Smederevo je u velikom usponu i postaje jedan od centara fudbalske Srbije. Odigrali smo dobru utakmicu, nemamo čega da se stidimo, a onaj koji ima zbog čega da se stidi - neka se stidi - ali daleko od naših očiju. Prošli put nisam hteo ništa da komentarišem, ali ovi ljudi šta rade sa fudbalom - to je strašno! Hoćemo da nam fudbal ode negde, idemo u Južnu Afriku, ali ako nastaviimo ovako, pa šta će biti za pet godina. Ne želim nikoga da imenujem, neka se sam prepozna - sipao je optužbe Paunović, ali nije želeo da kaže da li misli na Zvezdu, sudijsku organizaciju....

- Nemojte to da me pitate, niko me nije pitao do sada kada 15 penala nije svirano za nas. Uopšte ne govorim o Zvezdi, dovoljno ste pametni da ne treba da Vam tumačim. Da sam hteo da tumačim, izašao bih i upro prstom. I sami ste gledali utakmicu...- nije hteo Paunović da otkrije na koga misli.

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić više se bavio igrom svojih izabranika nego optužbama kolege iz Smedereva.

- Ne bih želeo to da komentarišem. Za mene i moje igrače sudije ne postoje - rekao je Dostanić, a pre toga je analizirao meč sa Smederevom. - I pre utakmice sam rekao da će biti teško. Znali smo da je Smederevo ekipa kojom je teško manipulisati. Odlično smo igrali prvo poluvreme, u drugom nismo izdržali taj ritam da vršimo presing na nosioce lopte i to nam se osvetilo. Dve greške su mogle skupo da nas koštaju, ali sam zadovoljan, jer su u ovom trenutku najvažnija tri boda. Osetio se izostanak dva standardna igrača odbrane. Savić je bio odličan, a Reljić i Lazović su pokazali da se na njih ozbiljno može računati i to je ono što me raduje. Cilj nam je da ubrzamo igru. Oseća se breme odgovornosti i to nas interesuje da vidimo kako će se igrači ponašati u takvoj situaciji i da li imaju glavu za Zvezdu.

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
162
Da li sam ja jedini koji misli da Zvezda igra katastrofalno. Bruka i sramota.
Ja bih mu dao otkaz i pre poraza. Sve sto je pobedio je bio na jedvite jade. Setite se samo kako je Jankovic vodio ekipu. Ofanziva citav mec. :D
A opet, najbolje je bilo sa Muslinom. Sve 1:0. :D

Natrag