Paunović teško optužuje, Dostanić ne komentariše
Trener Smedereva Blagoje Paunović bio je besan posle meča onime što se dešavalo na terenu, a stiče se utisak i van njega...
- Drago mi je da je RTS prenosio utakmicu, gde se ne može ništa skriti i gde se sve vidi. Smederevo je u velikom usponu i postaje jedan od centara fudbalske Srbije. Odigrali smo dobru utakmicu, nemamo čega da se stidimo, a onaj koji ima zbog čega da se stidi - neka se stidi - ali daleko od naših očiju. Prošli put nisam hteo ništa da komentarišem, ali ovi ljudi šta rade sa fudbalom - to je strašno! Hoćemo da nam fudbal ode negde, idemo u Južnu Afriku, ali ako nastaviimo ovako, pa šta će biti za pet godina. Ne želim nikoga da imenujem, neka se sam prepozna - sipao je optužbe Paunović, ali nije želeo da kaže da li misli na Zvezdu, sudijsku organizaciju....
- Nemojte to da me pitate, niko me nije pitao do sada kada 15 penala nije svirano za nas. Uopšte ne govorim o Zvezdi, dovoljno ste pametni da ne treba da Vam tumačim. Da sam hteo da tumačim, izašao bih i upro prstom. I sami ste gledali utakmicu...- nije hteo Paunović da otkrije na koga misli.
Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić više se bavio igrom svojih izabranika nego optužbama kolege iz Smedereva.
- Ne bih želeo to da komentarišem. Za mene i moje igrače sudije ne postoje - rekao je Dostanić, a pre toga je analizirao meč sa Smederevom. - I pre utakmice sam rekao da će biti teško. Znali smo da je Smederevo ekipa kojom je teško manipulisati. Odlično smo igrali prvo poluvreme, u drugom nismo izdržali taj ritam da vršimo presing na nosioce lopte i to nam se osvetilo. Dve greške su mogle skupo da nas koštaju, ali sam zadovoljan, jer su u ovom trenutku najvažnija tri boda. Osetio se izostanak dva standardna igrača odbrane. Savić je bio odličan, a Reljić i Lazović su pokazali da se na njih ozbiljno može računati i to je ono što me raduje. Cilj nam je da ubrzamo igru. Oseća se breme odgovornosti i to nas interesuje da vidimo kako će se igrači ponašati u takvoj situaciji i da li imaju glavu za Zvezdu.