FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Tošić je fudbaler tako da je nalaziti vezu između njegove igre i privatnog života besmisleno, što ne važi samo za njega već za većinu fudbalera yes3
Tako da previše si mislio na njegovu ženu dok si gledao utakmicu, nisam očekivao da si i dalje sklon...tom pubertetskom ponašanju...još ako si i malo popio tvoje mišljenje psotaje potpuno bezvredno :lol:

Ja u svojim komentarima nikad nisam nalazio vezu između Tošića i njegovog privatnog života. :acute:Niti ga ne volim kao fudbalera, zbog toga što je muž Jelene Karleuše. Mada, s obzirom da su iz Tošinog bunara mnogi crpeli vodu, moguće da je zagađena, pa zato Tošić deluje izgubljeno na terenu. stink. A i onu silikonsku pevaljku, može da oženi samo neko sa silikonskim mozgom. stink.
Ne treba biti veliki fudbalski stručnjak, pa zaključiti da je Tošić mizernih fudbalskih sposobnosti.
E moj Death, ako misliš da je Tošić najbolji odbrambeni fudbaler Zvezde, veoma nisko si pao - moguće je da si prolupao. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja u svojim komentarima nikad nisam nalazio vezu između Tošića i njegovog privatnog života. :acute:Niti ga ne volim kao fudbalera, zbog toga što je muž Jelene Karleuše. Mada, s obzirom da su iz Tošinog bunara mnogi crpeli vodu, moguće da je zagađena, pa zato Tošić deluje izgubljeno na terenu. stink. A i onu silikonsku pevaljku, može da oženi samo neko sa silikonskim mozgom. stink.

Nisi nalazio vezu sam mu redovno pominješ ženu :D
Počeo si samog sebe da zezaš :dance2:

Ne treba biti veliki fudbalski stručnjak pa zaključiti da je Tošić mizernih fudbalskih sposobnosti.
E moj Death, ako misliš da je Tošić najbolji odbrambeni fudbaler Zvezde, veoma nisko si pao - moguće je da si prolupao. :lol:

Pa jeste nije nužnost ali ako budeš pratio ono što pišem možda i nešto naučiš o fudbalu :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa jeste nije nužnost ali ako budeš pratio ono što pišem možda i nešto naučiš o fudbalu :lol:
Posle onoga što si napisao o Tošiću, ti se razumeš u fudbal, k'o Marica u kriv k.... :lol:

Zvezda bez šanse da bude povlašćena u žrebu

Bilo je iznenađujućih rezultata u prvim utakmicama trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pojedini favoriti završiće takmičenje neočekivano rano, ali ni to ne pomaže Crvenoj zvezdi da bude nosilac u žrebu 4. avgusta.

Ne bi vredelo čak ni kad bi Atletiko Madrid ispao od Stromgodseta (prvi meč 2:1 u Španiji), Vesterlo nadoknadio minus od dva gola protiv Jang Bojsa, Olimpija izbacila Austriju, Gomel napravio senzaciju u duelu sa Bursom, Hajduk oborio u Splitu Stouk, Tun eliminisao Palermo, Rabotnički zadržao prednost u Skoplju pred naletima Anortozisa…

VENTSPILS-ZVEZDA_21.jpg

Koeficijent crveno–belih je samo 9.350, pa se bolje od nekadašnjeg evropskog šampiona kotiraju Sion, Vaslui, CSKA (Sofija), Karpati, Helsingborg, Trabzon, Dnjepar, Sošo, Levski…Oni će, najverovatnije, kao i Zvezda biti u koži autsajdera.

Neočekivano su na listu potencijalnih protivnika izabranika Roberta Prosinečkog 18. i 25. avgusta došli Rendžers i Rozenborg. Škoti su izgubili na svom Ajbroksu od Malmea, a Norvežani u Trondhajmu od Plzena identičnim rezultatom (0:1). Ukoliko se ne poprave na gostovanjima, naći će se u grupi povlašćenih za poslednje kvalifikaciono kolo Lige Evrope.

Na vrhu liste za izbegavanje su Sevilja, Roma, Totenhem, PSV, Šalke, Braga…Ukupno će 38 ekipa biti povlašćeno, a u petak ujutru biće definitivno jasno ko su mogući rivali najtrofejnijem srpskom klubu.
Tada će UEFA odrediti grupe od po pet-šest klubova, kao što je i u žrebu za prethodnu rundu u Zvezdinom slučaju krug sužen na Stromgodset, Vesterlo, Ventspils, Aktobe i AEK iz Larnake.
Od klubova sa najmanjim koeficijentom među nosiocima Crvena zvezda bi mogla da dobije Jang Bojs, Rapid iz Bukurešta i bečku Austriju. Odmah do njih su premijerligaš Stouk, opasni Ren, Birmingem, PAOK, Lokomotiva iz Moskve…

Eventualno ispadanje madridskog Atletika, Jang Bojsa, Austrije, Burse, Levskog, Stouka, Fulama…dovelo bi među nosioce i Nacional, Sošo, Dnjepar, Trabzon, Karpate…

Sportski žurnal

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Posle onoga što si napisao o Tošiću, ti se razumeš u fudbal, k'o Marica u kriv k.... :lol:

Klasika.... kada se kao i svakoj diskusiji do sada obrukaš neznanjem o fudbalu, pribegavaš prostačkom izražavanju kako bi cela naša razmena mišljenja završila u kanti i da ono malo forumaša koji prate Sport ne primete još jednu tvoju blamažu...ali nije ti uspelo :lol:

"Opasni Ren"...pa koga god da dobijemo nećemo biti favoriti ali moramo pobeđivati jer drugačije ne možemo biti među povlašćenima na listi neke naredne godine yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Klasika.... kada se kao i svakoj diskusiji do sada obrukaš neznanjem o fudbalu, pribegavaš prostačkom izražavanju kako bi cela naša razmena mišljenja završila u kanti i da ono malo forumaša koji prate Sport ne primete još jednu tvoju blamažu...ali nije ti uspelo :lol:

"Opasni Ren"...pa koga god da dobijemo nećemo biti favoriti ali moramo pobeđivati jer drugačije ne možemo biti među povlašćenima na listi neke naredne godine yes3

Izvini na mom prostačkom komentaru, znam ja da si ti sramežljiv, fin i kulturan mladić, verovatno si iskolačio oči i pocrveneo ugledavši moj komentar. stink. Nego, ti najbolje se lupi dlanom po čelu i kaži sebi: Bože, šta mi to treba da pišem o fudbalu, komentari su mi kvalitetni, kao seoska liga u fudbalu. :lol:
Mislim da ćemo izvući najtežeg protivnika, za razliku od komšija, mi nemamo sreće prilikom žreba. A ko zna, možda i gledamo Žigića na Marakani. Mada, sudeći po izjavama njegovog menađera, najverovatnije napušta Birmingem. :dont-know:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Izvini na mom prostačkom komentaru, znam ja da si ti sramežljiv, fin i kulturan mladić, verovatno si iskolačio oči i pocrveneo ugledavši moj komentar. stink. Nego, ti najbolje se lupi dlanom po čelu i kaži sebi: Bože, šta mi to treba da pišem o fudbalu, komentari su mi kvalitetni, kao seoska liga u fudbalu. :lol:
Mislim da ćemo izvući najtežeg protivnika, za razliku od komšija, mi nemamo sreće prilikom žreba. A ko zna, možda i gledamo Žigića na Marakani. Mada, sudeći po izjavama njegovog menađera, najverovatnije napušta Birmingem. :dont-know:

Iskreno...jesam pocrveneo...čitajući koliko daleko ide tvoje neznanje, a na zalost ne nazire mu se kraj :lol:
Ono jeste, Partizan zadnjih 15 godina ima više sreće prilikom žrebanja ali pre bih rekao da ovi naši veseli igrači treba da budu malo skromniji u izjavama a shvate da koga god da izyuku nisu favoriti, onda možda i prođemo dalje.
A Žigić ako kojim čudom ostane u Birmingemu bolje da ne dolazi na Marakanu ,nekad je bio dobar igrač ne bi bilo dobro da kvari tu uspomenu yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Iskreno...jesam pocrveneo...čitajući koliko daleko ide tvoje neznanje, a na zalost ne nazire mu se kraj :lol:
Ono jeste, Partizan zadnjih 15 godina ima više sreće prilikom žrebanja ali pre bih rekao da ovi naši veseli igrači treba da budu malo skromniji u izjavama a shvate da koga god da izyuku nisu favoriti, onda možda i prođemo dalje.
A Žigić ako kojim čudom ostane u Birmingemu bolje da ne dolazi na Marakanu ,nekad je bio dobar igrač ne bi bilo dobro da kvari tu uspomenu yes3

Odgovoriću ti na ovo, ali na jednoj drugoj temi, samo da malo kasnije doradim sliku. stink.
Što da ne dolazi Žigić na Marakanu? :acute: Čovek je zaslužio aplauz i ovacije, i jedan lep doček. :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Odgovoriću ti na ovo, ali na jednoj drugoj temi, samo da malo kasnije doradim sliku. stink.
Što da ne dolazi Žigić na Marakanu? :acute: Čovek je zaslužio aplauz i ovacije, i jedan lep doček. :D

Pa da, u nedostatku znanja prelaziš na manipulaciju stink.

Žigić je propao kao igrač...i dalje ima šanse da se vrati da igra vrhunski fudbal ali šanse za to i nisu velike pošto su mu zadnje 2-3 sezone loše i u reprezentaciji i u klubovima.
Mislio sam da ne dolazi da igra, kao deo publike je uvek dobrodošao yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa da, u nedostatku znanja prelaziš na manipulaciju stink.

Žigić je propao kao igrač...i dalje ima šanse da se vrati da igra vrhunski fudbal ali šanse za to i nisu velike pošto su mu zadnje 2-3 sezone loše i u reprezentaciji i u klubovima.
Mislio sam da ne dolazi da igra, kao deo publike je uvek dobrodošao yes3
Nije to manipulacija, nego ne želim više da se brukaš k'o Žigić u Birmingemu. stink.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Marakana nikada nije izgubila prednost!

Za radost navijača, za ulazak u predvorje Lige Evrope, za nastavak sjajne tradicije! Aktuelna generacija Crvene zvezde u četvrtak ima priliku i zadatak da zadrži Marakani oreol stadiona na kojem nikada nije izgubljena prednost iz prvog meča u evro–nadmetanjima eliminacionog karaktera!

Kad god su crveno–beli slavili u prvom meču na gostovanju, prolazili su i u narednu rundu. Nijednom rivalu koji je položio oružje na svom bunjištu, igrači i navijači Zvezde nisu dozvolili da se iskupi u „rupi“. A pokušavao je i slavni Bajern 1991. godine…

MG_7310.jpg

Temelj tradiciji za ponos postavio je tim: Beara, B. Stanković, Zeković, R. Mitić, Spajić, Tasić, P. Marković, Šekularac, Toplak, Kostić, Rudinski. Predvođeni trenerom Milovanom Ćirićem, novembra 1956. godine savladali su holandski Rapid Herlen u Kerkradeu (4:3), a zatim u Beogradu slavili sa 2:0. Bila je to sezona u kojoj je Zvezda stigla do polufinala Kupa šampiona, gde je poražena od Fiorentine (0:1, 0:0).

Još šest puta u Kupu šampiona događalo se da Crvena zvezda pobedi u prvom meču, a zatim u vreloj atmosferi na svom stadionu uveća ili sačuva prednost. U koži nemoćnih našli su se, između ostalih, skandinavski predstavnici Viking (1980/81) i Rozenborg (1986/87), a poslastica je bila u aprilu 1991.
Dogodili su se epski dueli sa Bajernom, vredni plasmana srpskog kluba u finale Kupa šampiona i kasnije osvajanja titule u Bariju. Posle pobede od 2:1 u Minhenu, odvila se drama na Marakani i remijem od 2:2 (autogol Augentalera u 89. minutu) Pančev, Prosinečki, Savićević, Jugović, Stojanović, Belodedić, Binić… ispisali su jednu od najlepših stranica fudbala na balkanskim prostorima.

U UEFA kupu Zvezda je šest puta u Ljutice Bogdana vešto sačuvala kapital sa gostovanja. Tri „recke“ za obogaćivanje ove tradicije Zvezda je dodala i u Kupu pobednika kupova. Pet i po decenija tradicija traje. Robert Prosinečki i izabranici rešeni su da je nastave i obogate za još jedan parametar. Ventspils ulazi u društvo Bajerna, Rozenborga…

Sportski žurnal

Natrag