FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Zvezda ''obnavlja gradivo'' u Ivanjici

Dvonedeljnu pauzu u šampionatu fudbaleri Crvene zvezde iskoristiće da obave mini pripreme u Ivanjici, gde će boraviti do srede. Danas je trener Petrović na put poveo 22 fudbalera.

pizon-velika5581020090818025727.jpg

Trener Vladimir Petrović Pižon je zadovoljan uslovima koje su crveno-beli već imali u Ivanjici tokom letošnjih priprema, odlučio da i tokom aktuelne pauze u prvenstvu ekipu odvede u staru bazu. ''Ivanjica nudi sjajne uslove za pripreme i odlučili smo da ekipu tokom ove pauze sklonimo iz Beograda na nekoliko dana, kako bi se što bolje spremila za nastavak prvenstvenih borbi.
Nosimo odlična iskustva sa letošnjih priprema, domaćini su pokazali veliku ljubaznost, pa mislim da nema potrebe da tražimo drugu lokaciju'' izjavio je Pižon.
Trener Crvene zvezde je u Ivanjicu poveo 22 igrača, a među putnicima nisu Nikola Ignjatijević zbog povrede, kao i Pavle Ninkov, ali će se on pridružiti saigračima dan kasnije.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Zvezdaš Bogdanović od gume

00009185.jpg

Vladimir Bogdanović je protiv Slavije iz Praga dobio veliku rasekotinu na levom kolenu. Povreda ga i dalje sprečava da se uključi u pun trenažni proces sa ostatkom ekipe, ali prognoze o njegovom povratku su vrlo optimistične posle početnih prognoza o mesec dana pauze.

- Izgledalo je gadno na terenu kad se dogodilo i činilo se da me čeka duga pauza. Ipak, na svu sreću brzo ću nazad na teren. Rana je bila duboka, skroz do kosti, ali nije zakačila mišić ili ligament pa se sada čeka samo da zaraste skroz. Redovno idem na previjanja - kaže popularni Guma Bogdanović.

Bogdanović ističe da će pet dana izolacije u Ivanjici prijati sa fudbalske strane ekipi Crvene zvezde.

- Očekujem da već u Ivanjici treniram normalno sa ekipom i budem u konkurenciji za najbolji tim pred duel protiv Metalca na "Marakani". Niko od nas ne voli kad ide od kuće ali sa fudbalske strane je dobro da se sklonimo u Ivanjicu koja nam je i letos dala idealne uslove za pripreme.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Bambi za Zvezdu

301-bam-0709.jpg

Fudbalski klub Crvena zvezda od ponedeljka 7. septembra jači je za novog-starog sponzora. U pitanju je dobro poznata kompanija i koncern „Bambi-Banat“. Ugovor koji će biti aktuelan u ovoj sezoni, kao uvod u dalju, dužu saradnju, potpisali su Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić i Rade Pribićević predsednik Upravnog odbora „Bambi-Banata“.
Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić istakao je da ugovor imeđu koncerna „Bambi-Banat“ i našeg kluba predstavlja saradnju dva velika srpska brenda.
Vladan Lukić je izjavio da su pregovori sa kompanijama koje pretenduju za poziciju generalnog sponzora u završnoj fazi i da se odgovor očekuje uskoro, kao i da je u ovom trenutku možda još važnije da naš klub stvara jak tim, sa prijateljima i sponzorima kao što je „Bambi-Banat“.
– Bambi je dugogodišnji saradnik Crvene zvezde, koji je pratio mnoge istorijske rezultate našeg kluba. Možemo sa ponosom da kažemo da je Zvezdin tim iz dana u dan sve jači i vrlo brzo će Crvena zvezda sa te strane biti tamo gde joj je i mesto – poručio je Vladan Lukić.

302-bam-0709.jpg

Gospodin Rade Pribićević je ispred koncerna “Bambi-Banat” podsetio da su Crvena zvezda i njegova kompanija sarađivale i slavne 1991. godine.
Rade Pribićević je ovom prilikom rekao, da je došao trenutak da se “Bambi-Banat” vrati u crveno-belu porodicu i ovom prilikom je pozvao i sve ostale kompanije da se u skladu sa mogućnostima pridruže novom Zvezdinom timu, kako bi Crvena zvezda postala ono što treba da bude, a to je najveći srpski brend na koji smo svi ponosni i koji nam svima po malo pripada.
– Velika mi je čast što ispred moje kompanije mogu da potpišem ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo nije početak naše saradnje, već njen nastavak, koji je počeo u najslavnijim danima srpskog fudbala. U Srbiji je malo velikih nacionalnih brendova. Mislim da je veoma značajna činjenica što će Crvena zvezda i kompanija „Bambi-Banat“ nastaviti da sarađuju, obzirom da se nalaze među tim velikim brendovima. Dodatan razlog za našu radost je činjenica da je jedan veliki deo istorije naše kompanije vezan za period saradnje sa Crvenom zvezdom. U tom smislu, mislimo da je tim značajnije, što smo došli u priliku da ponovo sarađujemo – zaključio je Rade Pribićević.

Saradnja „Bambi-Banata“ i Crvene zvezde biće vidljiva od prve naredne utakmice i nastaviće se kroz razne zajedničke akcije.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
I Džeferson Silva tužio Zvezdu

I Džeferson Silva tužio Zvezdu
8. septembar 2009. 11:17

8114384774aa6235ec2e4e280267460_big.jpg

Brazilski fudbaler Džeferson Silva tužio je Crvenu zvezdu zbog neizmirenih obaveza, potvrdio je predsednik beogradskog kluba Vladan Lukić za Sportski žurnal.

"Nudili smo kompromisno rešenje, međutim najverovatnije njegov menadžer nije hteo da prihvati naš predlog. Eto, takvi su prijatelj iZvezde," rekao je Lukić. Nije poznato koji iznos potražuje brazilski levi bek koji je prema ugovoru zarađivao 200.000 evra godišnje.

Pored Silve Zvedu je tužio i Mirnes Šišić, a u poslednje dve nedelje na slične potz odlučili su se nekadašnji igrač 'crveno-belih' Dušan Đokić i grupa trenera mlađih kategorija.

Najveća potraživanja ima Šišić, slovenački reprezentativac traži 750.000 evra koliko je trebalo da doije za dve i po sezone.

"Na toliko tužba glasi, videćemo kako će biti rešena. Zna se preko koga je on došao, posredstvom još jednog prijatelja Crvene zvezde," rekao je Lukić za Sportski žurnal.

Šišić je za Crvenu zvezdu odigrao ukupno 12 utakmica, Džeferson Silva sedam.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
UEFA kaznila Zvezdu

350-kaz-1009.jpg

Evropska kuća fudbala – UEFA, kaznila je naš klub novčanom kaznom u iznosu od 7.000 evra zbog dve baklje i jednog vatrometa koji su upaljeni na utakmici Rudar – Crvena zvezda u Velenju, od strane navijača Crvene zvezde. Kazna je na Marakanu stigla u sredu 09. septembra u popodnevnim časovima, uz obrazloženje u dopisu da je Crvena zvezda do sada dobila preko 20 opomena i kazni za slične prekršaje.
Nadajmo se da više nećemo dobijati slične dopise od UEFA.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Lekić i Jevtić tandem za Metalac

200-lij-1009.jpg

Obaveze Slavka Perovića u mladoj reprezentaciji Srbije mogle bi da odrede i napadački tandem Crvene zvezde za meč sa Metalcem u subotu 12. septembra. Poverenje Vladimira Petrovića bi, uz Dejana Lekića, mogao da dobije Aleksandar Jevtić. - Tim ćete videti tek kad istrči na travu Marakane – jasan je, kao i uvek po pitanju najboljih 11, Pižon.
Dvojica napadača ne biraju minutažu, ulogu u timu ili sa kim će igrati, već samo očekuju pobedu Zvezde u meču koji će biti značajan i težak.
- Mogu da igram sa bilo kim. U našem timu vlada sjajna atmosfera i hemija na terenu koja nas dovodi u situaciju da je sasvim svejedno ko će igrati. Svi ćemo uvek davati maksimum za crveno-bele boje i svaka utakmica nam je kao finale. Tako je i pred Metalac, koji je iskusan tim sa puno igrača kojima najjače takmičenje nije novo iskustvo – kaže Dejan Lekić.
Popularni Jevta ističe da će Metalac na Marakanu doći rasterećen.
- Oni nemaju šta da izgube i zato verujem da će doći potpuno opušteni. Ako izgubiš od Zvezde na njenom terenu nisi za kritiku. Zato je na nama da ih shvatimo mnogo ozbiljno i to i činimo. Super smo trenirali pet dana u Ivanjici i zaista smo svi željni mečeva za bodove – kaže Jevtić.
Posle ispadanja iz evropskog takmičenja naš tim se okreće primarnom cilju a to je domaći šampionat.
- Rekli smo na početku sezone da je potrebno polako se vraćati na Zvezdine staze uspeha, a to polako kreće iz domaćeg takmičenja. Nikome nećemo pretiti ali nikome nećemo ni dozvoliti da se igra sa Zvezdom – kaže Jevtić i dodaje – Nadam se da će navijači protiv Metalca opet pokazati koliko su nam važni u svakoj utakmici.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Učenici besplatno na Metalac

350-klu-1009.jpg

Fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve učenike i učenice osnovnih i srednjih škola u Beogradu i Srbiji da u subotu 12. septembra besplatno navijaju za svoj klub na utakmici sa Metalcem. Utakmica 4. kola Jelen Superlige počinje u 19 časova, a svi dečaci i devojčice koji se sa đačkom knjižicom pojave na kapiji 16, na istočnoj tribini, ući će na stadion bez karte.
Ova akcija je poklon FK Crvena zvezda svim Zvezdašima kojima je 1. septembra počela nova ili prva školska godina.
U subotu ujutru u prodaju će biti puštene karte za utakmicu sa Metalcem po sledećim cenama: sever – 200 dinara, istok – 300 dinara, zapad – 400 dinara. Karte će se prodavati na blagajnama Marakane od 11 časova do početka meča.

U predigri meča između Crvene zvezde i Metalca, igraće naša deca rođena 1999. i deca Metalca rođena 1998. godine, sa početkom od 17:15. Kapije Marakane otvaraju se u 17 časova.
Na dan utakmice delagacija Metalca, uključujući i mlađe selekcije, posetiće Muzej FK Crvena zvezda.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
VIP klub promovisan na Marakani

350-vip-1109.jpg

Crvena zvezda u aktuelnom trenutku ne poznaje podele, razlike, socijalne ili društvene kategorije. Na Marakani smo svi isti, ona je kuća svakog Zvezdaša, ona je mesto podrške crveno-belima i mesto stvaranja istorije. Najveći prilog ovakvoj filozofiji aktuelnog rukovodstva dale su poznate ličnosti Srbije iz svih sfera javnog života koje godinama, decenijama, čitav život navijaju za Zvezdu i vole crveno-belu boju.
Poznati Zvezdaši su se skupili na Marakani. Akcija Fudblaskog kluba Crvena zvezda sa početka sezone i organizovanje „Kluba Velikih Poznatih Prijatelja“, danas je dobilo novu dimenziju. Konferenciji za medije i kasnijem istrčavanju na travu najvećeg stadiona na ovim prostorima, prethodio je sastanak velikog broja poznatih ličnosti sa predsednikom Kluba Vladanom Lukićem, sa kojeg su svi izašli sa osmesima na licu. Dogovoreno je dalje zajednično delovanje, kao i organizacija i omasovljavanje Kluba prijatelja. Na Marakani su se na jednom mestu našli: Leontina Vukomanović, Miroslav Ilić, Ivan Bekjarev, Dragan Kojić Keba, Marinko Rokvić, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, Dragan Vujić Vujke, Uroš Đurić, Kubura Srećković, Igor Brakus, Kiki Lesandrić, Milan Delčić Delča, Filip Pat, Slavko Beleslin, Viktor Savić, Sale Ignjatović, Sale Jovanović, Vuk Rosandić, Ivan Zeljković...
Takođe, zbog svojih poslovnih obaveza, danas su izostali i Mirka Vasiljević, Ivana Mihić, Ivan Ivanović, Momčilo Bajagić Bajaga, Vuk Kostić, Dejan Cukić, Nebojša Glogovac, Nikola Đurićko, Inspektor Blaža i mnogi, mnogi drugi. Njihov izostanak ne znači da koliko sutra neće biti deo Crvene zvezde, u navijačkom i svakom drugom smislu.
Leontina Vukomanović, koja je pevala himnu „Bože pravde“ na utakmici sa Radom, ispred nežnijeg dela Zvezdaša obratila se prisutnima.
-Želim da se zahvalim Crvenoj zvezdi i svim ljudima koji su pokrenuli akciju u kojoj sada i ja učestvujem. Lepo je da i žene na svoj način budu članovi ovog kluba navijača. Moja ljubav prema Crvenoj zvezdi je potekla iz porodice. Tata mi je veliki Zvezdaš i mislim da kada bude video moju člansku kartu, da će zaplakati od sreće. Za sada su navijačice u manjem broju, ali to ne znači da nas u budućnosti biti mnogo više. Još jednom se zahvaljujem svima i mogu da kažem da sam kao i veliki broj mojih prijatelja, svim srcem uz Crvenu zvezdu – rekla je Leontina.

351-vip-1109.jpg

Za stolom su se našli samo neki, među kojima je bio i Miroslav Ilić, kao jedan od najpoznatijih Zvezdaša On je podsetio da su poznati navijači već decenijama na tribinama Marakane, ali da je sada na zadovoljstvo svih, oformiran i „Klub Velikih Poznatih Prijatelja“, kako bi svi zajedno mogli da daju još veći doprinos voljenom klubu.
- Možda je i suvišno pričati o mojoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi. Iskreno moram da kažem, da je najveći kvalitet današnjeg okupljanja, to što su ljudi u našem klubu odlučili da „kanališu“ veliki broj poznatih ličnosti. Uvek sam sa ponosom pokazivao svoje emocije prema Zvezdi i u emisijama i na koncertima, kao i svuda gde je bilo prilike. Na nama je da nastavimo da volimo Zvezdu i da to pokazujemo – kaže proslavljeni pevač.
Ivan Bekjarev od 1971. godine učestvuje u radu Crvene zvezde, a trenutno je član Skupštine našeg kluba.
- Do sada sam primio dosta priznanja od Crvene zvezde. Ipak, ovu člansku kartu „Kluba velikih poznatih prijatelja“ koju smo svi dobili moram da izdvojim. Moj broj je 1, ali taj broj zaslužuju svi koji su toliko dali Crvenoj zvezdi. Na utakmicama sam celog života i na njima sam viđao mnoge, ali isto tako moram sve da pozovem da i u svakodnevnom životu pokažu svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Javne smo ličnosti i na nama je da u svakoj prilici sa ponosom pomenemo ime svog voljenog kluba. Svi smo se na sastanku dogovorili, da smo svi veliki Zvezdaši i da niko nikada ne iskače ispred imena Crvene zvezde. Hvala svima u Crvenoj zvezdi na organizaciji i pokretanju ove akcije i siguran sam da će ovo naše zalaganje uroditi za još 50 hiljada pretplatnih karata. To su naši ciljevi, kao i formiranje još klubova navijača širom zemlje i šire – rekao je poznati glumac.
Dragan Vujić Vujke došao je na Marakanu u svom dresu sa brojem 11 i natpisom Vujke – Džaja odnosno Dorćol na leđima, ali je kao i svi ostali dobio novi, aktuelni dres prvog tima.
- Hvala na dresu ali ja ću sa ponosom nositi svoj sa imenom velikog Drgana Džajića i mog Dorćola. Dorćol na turskom znači raskrsnica. Neka ova konferencija bude raskrsnica u budućim tokovima i dešavanjima nečega što se zove Crvena zvezda. Kao čovek koji se bavi svojim poslom 20 godina, svaki put kada uđem u pozorište, imam lep osećaj i obavezu da kada predstava počne, da to uradim sa velikom ljubavlju. Danas ulazeći na Marakanu, videći sve ove drage i talentovane ljude iz svih oblasti umetnosti, shvatam da Zvezda počinje da radi nešto što je godinama pokušavala. Kao što kaže Hemfri Bogart, mislim da je ovo početak jednog dobrog prijateljstva, nas koji smo ispraćeni u medijima, kao i velikog broja navijača koji dolaze na Marakanu. Znamo šta nam je činiti, a na nama je da damo sve od sebe. Koliko god bude to moguće, daću sve od sebe da Crvena zvezda nađe svoje mesto i u pozorištu. Čuo sam da je do danas zvanično pristupilio čak 91 poznata ličnost. Za taj broj smo svi vezani i moramo da se potrudimo da se taj broj iz dana u dan uvećava – poručio je popularni Vujke.

352-vip-1109.jpg

Igor Brakus, sada već legendarni radio voditelj, na samom startu svog obraćanja prisutnima izazvao je salve osmeha. Kazao je da ga na njegovu sreću, svi bolje poznaju audio, a manje vizuelno, ali da je za njega ovo prilika da se ljudima i predstavi i likom, ne samo glasom.
- Po informacijama koje posedujem, kod mene na poslu (na radiju B92) postoje tek tri osobe koje navijaju za druge navijačke opcije. Obećavam da ću tokom mog mandata u „Klubu velikih poznatih prijatelja“, dati sve od sebe da i te ljude „prevaspitam“. Od skora sam počeo da radim i u Ateljeu 212, ali još nisam video koga treba „prevaspitati“. Ipak, ne brinite, obaviću svoj posao kako treba. Hteo bih da pohvalim fenomenalnu akciju i sve ljude koji učestvuju. Ovo je pravo bogatstvo za sve koji navijaju za Crvenu zvezdu, uključujući i mene. Moja ljubav prema Zvezdi je prisutna od kada znam za sebe, kao i u celoj porodici i svim granama familije koje ja pamtim. Mislim da je to više nego dovoljno i da od danas svi trebamo da krenemo u nove pobede – istakao je Brakus.
Crvena zvezda je ponosna na armiju svojih navijača, čiji veliki deo čine i poznate ličnosti Srbije.
Odmah posle konferencije Zvezdini VIP-ovci su sišli na teren i pokazali svoje (ne)znanje sa loptom. Neko je hvatao voleje, neko navijao, na golu je bio Dragan Kojić Keba, ali osmesi su bili na licima svih.
- Dajte ljudi organizujte nam da nekoga zvanično pobedimo, vidite da nam dobro ide – zatražio je Ivan Zeljković.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
JSL: Tri Zvezdina gola Metalcu

JSL: Tri Zvezdina gola Metalcu
12. septembar 2009. 21:40

18862861754aabf4e6efa63476406787_big.JPG

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa 4. kola Jelen Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Metalac rezultatom 3:0.

Pred 6.000 gledalaca strelci su bili Dejan Lekić dva puta i Marko Blažić. Tom pobedom crveno-beli su obezbedili prvo mesto u JSL makar do kraja utakmica zakazanih za nedelju. U nedelju od 16.30 igraju se još tri meča: Hajduk – BSK, Vojvodina - Smederevo i Čukarički Stankom – Partizan.

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović u startnih 11 dao je šansu Kaduu, a u špicu su igrali Perović i Lekić. U nastavku meča priliku je dobio oporavljeni Vladimir Bogdanpović, kao i pojačanje iz čačanskog Borca Darko Lazović.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković - Cvetković, Đorđević, Vilotić, Vasiljević - Savio, Blažić, Lazetić, Kadu - Perović i Lekić
METALAC : Živković - Pavlović, Nenadić, Žunić, Rakočević - Vasić, Gojak, Krasić, Jeremić - Simović i Misdongarde

U prvom poluvremenu fudbal nije bio na nivou Superlige. Crvena zvezda je imala više loptu u nogama, ali bez pravih šansi. Gosti su retko i uglavnom neuspešno pokušavali da napadaju. Čekali su prilike iz kontranapada, ali u tom čekanju izgubili su možda i dragoceno vreme da nešto ozbiljnije naprave u prvih 45 minuta. Posle nezanimljivih 25 minuta Lekić je prvi bio u prilici da nešto više napravi pred golom odličnog Živka Živkovića. Jedini pravi udarac igrača Metalca ka golu Stamenkovića dogodio se u 28. minutu - Simović je šutirao sa leve strane sa 15 metara, a Stamenković loptu šalje u korner.

Najbolju priliku Crvena zvezda propušta par minuta kasnije: centaršut Cvetkovića sa desnog krila na Perovića, koji glavom šutira sa peterca, ali golman Živković još jednom briljantno interveniše i izbija loptu u korner.

U drugom poluvremenu Metalac praktično nijednom nije šutnuo na gol Zvezde. Domaći su imali inicijativu, stavrala šanse, ali do gola se čekalo do 52. minuta. Posle mnogo muke, na centaršut Bogdanovića, Dejan Lekić i Aleksandar Jevtić iz više pokušaja iz peterca i bravura Živkovića na golu ipak su uspeli da uguraju loptu u mrežu.

Goste ni primljeni gol nije naterao da ozbiljnije krenu ka golu protivnika, dok je na drugoj strani beogradski tim igrao uglavnom nepovezano, ali je uspeo da stvori nekoliko dobrih prilika. Ipak, Živković je nastavio da briljira, delimično zahvaljujući nespretnosti napadača.

Zvezda je od 75. minuta imala igrača više jer je drugi žuti karton zaradio fudbaler Metalca Dragiša Žunić, zbog faula nekoliko metara ispred svog šesnaesterca. Nekoliko minuta posle toga Savio je iskosa pogodio bližu stativu gola Metalca.

U sudijskoj nadoknadi vremena viđena su još dva gola. Na asistenciju Savia, Lekić je krenuo u solo prodor, koji je završio preciznim udarcem u dalji ugao sa 10 metara.

Tri minuta kasnije viđena je najbolja akcija na meču - gosti su krenuli ka golu rivala, a posle dobre kontre po desnoj strani debitant Darko Lazović uputio je centaršut sa desne strane, golman Živković je boksovao loptu, koja dolazi do Marka Blažića koji sa 15 metara pogađa za konačnih 3:0.

Metalac je i dalje na dnu, bez osvojenog boda u superligaškoj konkurenciji, Zvezda sa 10 bodova spava na prvom mestu.

Izvor: B92

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Pižon – Zadovoljan pobedom, igrom delimično

300-kon-1209.jpg

Utakmica protiv Metalca je bila primer mečeva na Marakani, u kojima Crvena zvezda dočekuje ekipe koje dolaze da se brane i čekaju, a pritom ne šutnu ni jednom u okvir gola. Mnogo veći posed lopte, lopta sve vreme na polovini protivnika, dosta prilika za naše igrače i na kraju, ipak ubedljivih 3:0.
Iako se činilo da će se utakmica završiti minimalnom pobedom, naši igrači nisu prestajali da dodaju "gas" i na kraju su upisali nova 3 boda, koja su najvažnija nakon pauze od dve nedelje. Šef stručnog štaba Vladimir Petrović Pižon, istakao je da je zadovoljan prvom pobedom nakon pauze i mini priprema, ali i da očekuje još bolju igru u narednom periodu nego protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca.
- Prvo poluvreme je bilo lepo za oko i sigurno da su svi priželjkivali da povedemo. U tome nismo uspeli, jer su se protivnik dobro zatvorio i organizovano u odbrani odigrao prvih 45 minuta. I u drugom poluvremenu su nastavili sa takvom igrom.
Dva gola u poslednjim minutima pokazuje meni kao treneru, da moramo da igramo mnogo bolje nego protiv Metalca. Mislim, da smo pauzu iskoristili da se pripremimo za naredni period i zato je dobro što smo već u prvoj utakmici zabeležili trijumf. Očekivali smo da će igrači biti malo umornije, nakon mini priprema i zato su nam ova tri boda još značajnija
zaključio je Pižon.

Natrag