FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
O ne, sve se plašim da se Inter polako ne pretvara u sadašnji Liverpul :( :( :oops:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Milito zbog povrede ne igra protiv Verdera

Fudbaler Intera Dijego Milito neće igrati u meču Lige šampiona sa Verderom, saopštili su juče "neroazuri".

31690_interbarsa1101-afp-filippo-monteforte_f.jpg

Argentinac se povredio na utakmici sa Romom, a na lekarskim pregledima je utvrđeno da je istegao kvadriceps.
Milito je postigao prvi gol za Inter ove sezone u sredu u utakmici sa Barijem. Prošle sezone postigao je 22 gola u šampionatu i dva u Ligi šampiona.

blicsport.rs

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
U pravu si, sad sam proverio njegov ucinak prosle sezone, pise da je dao 6 golova u ligi sampiona.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nije u dobroj formi na pocetku sezone, nadam se da je to samo trenutno. Bolje da je Inter doveo Mihajlovica za trenera, nego ovog Beniteza.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nisu motivisani,osvojili su sve a nisu osvezili ekipu.Samo su je oslabili odlaskom Balotelija.Problemi na levom beku traju jos od prosle sezone,Zanetti je popunjavao koliko je mogao ali ima covek 37 godina.Protiv Rome je bio odsutan zbog pneumotoraksa,a Menez je Kivua unistio...

Potreban je levi bek,centralni vezni i desno krilo...

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ne u sadasnji nego u Benitezov,koji je bio gori,covek ne pusta Zanetija,koji je ikona kluba,iznenadio sam se kad sam video Kordoba kapiten,a Zaneti nije u prvoj postavi...
Zaneti je osetio bol u grudima posle utakmice sa Barijem pa je zadržan u bolnici....:( :cry:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Baloteli je dobar fudbaler, ali od njega uvek mozes da ocekujes da napravi neku glupost na terenu. Zaneti je legenda kluba, jedan od fudbalera koje cenim, s obzirom na njegove godine i dalje igra odlicno. Sezona je duga, pitanje je koliko moze zbog godina da izdrzi. Kivu je bolji u napadu, u odbrani ima problema. Fudbaler je koji moze da igra na vise pozicija, znam da je prosle sezone na nekim utakmicama igrao zadnjeg veznog. Njemu najvise odgovara da igra stopera, i Interu je potreban levi bek, samo je pitanje da li mogu pronaci nekog kvalitetnog.

Natrag