FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Eto je igrač koji je Barseloni sigurno doneo titulu Lige šampiona kada su igrali sa Arsenalom....

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Eto: Ubediću Inter da kupi Mesija

Fudbaler Intera Semjuel Eto otkrio je za list Republika da je razgovarao sa predsednikom kluba Masimom Moratijem oko eventualnog dovođenja Lea Mesija iz Barselone.

27718_mesiste01-afp-lluis-gene_f.jpg

"Mesi bi nam doneo još veću ubojitost u napadu, kao i mnogo golova i trofeja. Divim mu se, baš kao i Ćaviju i Inijesti. Nakon poslednje utakmice protiv Barselone, rekao sam Moratiju da bi bila prava stvar ako bi kupio Mesija. On je sjajan fudbaler i još bolji čovek", rekao je Eto.
On je dodao i da je vrlo zadovoljan kako komunicira sa novim trenerom Rafaelom Benitezom.
"Uvideo je da igram bolje kada sam bliži levoj aut-liniji, kao i da ne treba puno da se trošim oko defanzivnih zadataka. Bio je u pravu", istakao je Eto.

blisport.rs

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Imao je uticaja,i dao jedan gol,drugi Beleti,ali koliko se secam,golovi su pali posle ulaska Larsona u igru,a tu je bio i Ronaldinjo,ali dobro.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Benitez je prava neznalica...

Uvodi Muntarija na levo krilo...?Kao da cuva Meneza a samo je umrtvio celu levu stranu do kraja utakmice...A Ranijeri pomerio Meneza na desnu stranu :lol:

Umesto da samo uvede Santona umesto Kivua.Stankovic se poremetio jos u 60-om minutu,pa svaki trener bi shvatio da mora da ga menja Marigom.

Roma zasluzeno do pobede...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Stvarno je Inter najaca ekipa u seriji A,sad sam tek shvatio,konacno i Roma da pobedi nekog.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Nema veze, Inter je izgubio od Rome koja uopšte nije slab tim, uzmimo za primer Real i Barsu, Real ne može Levanteu da da gol a Barsa izgubila od Herkules....

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Zna se da sam ja navijac Rome,pa sam zato reko,a i zanimljivije je prvenstvo kad ima vise kandidata za titulu. A ovo sto kazes za Real i Barsu,to su klasicne namestaljke,kojih ce biti dok postoje kladionice.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Narušeni odnosi u Interu
Maicon i Chivu bijesni na ''egoistične saigrače''

Verbalne trzavice narušile su dodatno atmosferu u taboru talijanskog i evropskog prvaka Intera nakon subotnjeg poraza 1-0 na Olimpicu protiv Rome u derbiju 5. kola Serije A.

100926047.jpg
Foto: AP

Interovi internacionalci u obrambenim redovima, Brazilac Douglas Maicon i Rumun Cristian Chivu, otvoreno su prozvali svoje suigrače sa ofanzivni(ji)m zadaćama za egoizam!

"Imali smo priliku osvojiti i sva tri boda u derbiju, a kamoli bar jedan, ali u našoj ekipi nije bilo dovoljno zalaganja! Napravili smo mnogo grešaka i Roma je to znala iskoristiti. Ponekad je bolje izgubiti i s 3-0 nego ovako, u sudijskoj nadoknadi (Vučinić je pogodio u drugoj minuti sudijske nadoknade, op.a.). Nije ovo ni sjena naše ekipe kakva je bila u prethodnoj utakmici protiv Barija (pobjeda 4-0). U napadu sam vidio previše egoizma", oštrog je jezika bio Maicon na račun saigrača.

Još više je ''poludio'' Cristian Chivu, kojeg je trener Rafael Benitez postavio na lijevi bok, iako se zna da Rumun preferira poziciju srednjeg stopera. Chivu je u toku utakmice bio vidljivo ljut zbog indoletnog pristupa ofanzivnijih igrača u defanzivnim zadacima, te je zagrmio prema svojoj klupi:

"Ako se ovako nastavi, ja idem iz igre! Ili natjerajte ''ove'' da trče, ili izvadite mene iz igre", povikao je prema svom treneru.

Benitez ga je čak i poslušao...

"Chivu je zatražio zaštitu, jer je stalno ostajao sam u ''jedan na jedan'' situacijama sa Jeremyjem Menezom, a rano je dobio i žuti karton. Zbog toga sam uveo Sulleyja Muntarija da pomogne Chivuu".

Poslednja izmena:
Natrag