FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ove godine po meni Milan ima jaci tim,sto verujem da ce se pokazati...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
47963_1578232373108_1154601830_31679579_2805960_n.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Inter kupuje Kaku pod određenim uslovima

Čelnici Intera će u novembru ući u zvanične pregovore sa Realom oko kupovine Kake, pošto je predsednik kluba Masimo Morati priznao da planiraju da ga dovedu.
10585_kaka01-reuter-ina-fassbender_f.jpg

Međutim, Inter je spreman da kupi Kaku samo pod određenim uslovima. Naime, oni žele prvo da ga dovedu da jednogodišnju pozajmicu, a tek nakon toga da ga kupe, kao što je Milan učinio sa Zlatanom Ibrahimovićem.
Drugo, Italijani bi predložili plaćanje u ratama i to ne za svaki mesec iste vrednosti. Na kraju, morali bi pre kupovine da se uvere da je fizički spreman i da ne vuče neke povrede, piše Korijere delo Sport.
Poslednji uslov je naročito važan jer je upravo Real optužio Milan da im nije prijavio da Brazilac ima povrede, kada su ga kupovali.

blicsport.rs

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Stanković: Pokazali smo karakter protiv Palerma

Fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je danas da je ekipa na gostovanju kod Palerma pokazala karakter, pošto je preokrenula rezultat i došla do pobede od 2:1 u trećem kolu Serije A.
23022_dekimiljacio01-afp-marcello-paternostro_f.jpg

"Drago mi je što sam se vratio na teren, pogotovo što nam je početak sezone bio težak. Za samo deset minuta, napravili smo neke promene u igri i preokrenuli vođstvo Palerma", kazao je Stanković za sajt svog kluba.
Dvostruki strelac za aktuelnog prvaka Evrope i Italije bio je Kamerunac Samjuel Eto.

"Posebno sam zadovoljon činjenicom da je ekipa pokazala karakter, a to je ono što pravi razliku na terenu. Inter ima zaista sjajnu grupu fudbalera", zaključio je Stanković.

Inter je u prvom kolu nacionalnog prvenstva remizirao protiv Bolonje, nakon toga pobedio je Udineze sa 2:1, a sredinom prošle nedelje odigrao je 2:2 protiv holandskog Tventea u Ligi šampiona.

blicsport.rs

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Jedini nacin da Inter ne uzme skudeto je Rafa Benitez...Sto se ekipe tice svi su daleko iza.

Osim sto se deca loze na Ibrahimovica,Robinja i Ronaldinja svi ostali znaju da su to isprane zvezde.Pato je pojam za njih.Svi onu mogu da pruze vrhunsku partiju s vremena na vreme ali to je sve...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Jedini nacin da Inter ne uzme skudeto je Rafa Benitez...Sto se ekipe tice svi su daleko iza.

Osim sto se deca loze na Ibrahimovica,Robinja i Ronaldinja svi ostali znaju da su to isprane zvezde.Pato je pojam za njih.Svi onu mogu da pruze vrhunsku partiju s vremena na vreme ali to je sve...

Zaboravio si Juventus,kad vec pominjes konkurente,Milan jos nije proradio,ali po imenima ima jacu ekipu,ne mislim bas da su svi daleko iza Intera po kvalitetu,mala je tu razlika,to je jaka liga.

Natrag