FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Milan jos nije proradio,ali po imenima ima jacu ekipu
Kojim to imenima?Evo jedne male 1 na 1 analize po meni...

Julio Cesar > Abbiatti
Maicon > Zambrotta
Lucio > Nesta (Nesta je jedan od najboljih na toj pozicija ikada,ali godine su stigle i ne secam se kad je odigrao vise od pole sezone poslednji put)
Samuel > Thiago Silva
Chivu = Antonini
Zanetti > Ambrosini
Cambiasso = Pirlo (Pirlo je van forme potpuno vec duze vreme,izgleda preumorno svaki mec ali ajde = jer je ipak igracina)
Sneijder > Seedorf
Eto'o = Ronaldinho (Iako je Eto' daleko bolji trenutno ali ajde mrzi me da objasnjavam...)
Pandev < Pato
Milito > Ibrahimovic (nema Ibra sta da trazi kod Milita)

+ Interov fantastican timski duh...

Znam da neces da se slozis posto imas tendenciju neslaganja sa mnom ali ono...Reko da napisem mozda neko razmislja kao i ja :)

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Za nesto bi se slozio,ali Samuel tesko da je bolji od Silve,Eto i Ronaldinho ne igraju istu poziciju,po mom misljenju Eto je slabiji igrac,Ibra nije nista gori napadac od Milita,jos je i fizicki jaci u duelu,veliki covek,zaboravio si da navedes 2 vrlo bitna igraca:Kevin Prince Boateng i fenomenalni mali Robinho,stari lav,iskusni Inzaghi,impresivna ekipa,verujem da ce krenuti na bolje. I sigurno ne bi potcenio Juve ove godine...

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Samuel je sasvim razlicita klasa od Silve :dntknw: Ja stvarno ne vidim nijedan aspekt igre u kom je Silva bolji osim izleta u napad...Ako mi navedes u cemu je bolji svaka ti cast.Samuel se bolje postavlja,bolje startuje,bolje markira....

Eto'o vec drugu sezonu igra levo krilo tako da igraju istu poziciju...+ sto opet ne vidim zasto je Eto'o slabiji igrac :dntknw:

Ibrahmovic je fudbaler koji vec 10 godina uspeva da nestane sa terena na svakoj velikoj utakmici.Milito sa druge strane u 30-oj prvi put odigra ligu sampiona u zivotu i da gol Barseloni,Celsiju i zabije dva u finalu.

Kapiram da ti zapravo patis od dribling sindroma (sad sam izmislio taj izraz :blum3:).Ko igra lepse automatski je bolji fudbaler...

Onda Robinho...:dntknw: Nije odigrao dve dobre partije zaredom od 2005.Inzaghi ima 36 godina i secam se jedne rasprave gde sam ja tvrdio da je on jedan od najboljih napadaca a ti si tvrdio da nema pojma ne znam zasto si se sad predomislio :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Mislim da je Tiago Silva spretniji od Samuela i brzi,a moze da krene i u napad,dok su igrali u Barseloni ko je bio glavna zvezda Eto ili Ronaldinho?,zasto bi sad Eto bio bolji igrac posle 2-3 god?
Tvrdis za Robinha da nije odigrao 2 dobre partije od 2005,sta je onda radio u City-ju? Milito je prosle sezone bio u formi,ove tesko da ce biti slicno,istrosio se...

A i pogledaj ovu anketu,toliko o Eto-u.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Hahaha...brate kad procitam ovakav odgovor dodje mi da te isamaram :lol: Pa jel ti pratis fudbal uopste?

Robinho u Sitiju toliko je bio dobar da je seo na klupu da igra Belami.Proglasen bio za promasaj godine...

Ronaldinho je prodat jer je propao nacisto....A Eto'o - Ibrahimovic transfer je poznat kao najgori u istoriji fudbala na stetu Barse i u korist Interu...

A ova anketa :lol: Pa Eto'o je jos prosle godine dokazao da je bolji od Ibre...

Necu vise da pokusavam,zivi u neznanju s'a da ti radim :)

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Hahaha...brate kad procitam ovakav odgovor dodje mi da te isamaram :lol: Pa jel ti pratis fudbal uopste?

Robinho u Sitiju toliko je bio dobar da je seo na klupu da igra Belami.Proglasen bio za promasaj godine...

Ronaldinho je prodat jer je propao nacisto....A Eto'o - Ibrahimovic transfer je poznat kao najgori u istoriji fudbala na stetu Barse i u korist Interu...

Necu vise da pokusavam,zivi u neznanju s'a da ti radim :)
Definitivno je Inter bolja ekipa,...mada i Roma ima bolju ekipu od Breše, pa izgubi ;)

A niko o najvećem Interovom konkurentu za titulu, Laciju?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
A Eto'o - Ibrahimovic transfer je poznat kao najgori u istoriji fudbala na stetu Barse i u korist Interu...

Cekaj pa ko je kome doplatio 20 mil. E,kako onda na stetu Barse,zasto onda vise vredi Ibrahimovic,ako je gori igrac?, stvarno mislis da Ibra nije u Barsi igrao bolje od Etoa i obrnuto?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Armag, to sto je Ibrahimovic vise placen, ne mora da znaci da je bolji igrac. U Spaniji nije igrao onako kako se od njega ocekivalo. Trazio je neke izgovore za svoje lose partije, ali ljudi su u pravu kada kazu, da ako si kvalitetan fudbaler mozes da igras u bilo kojoj ligi. Najbolji primer je Eto, igrao je odlicno u Spaniji, a nastavio je sa dobrim igrama i u Italiji. Daleko od toga da mislim da je Ibrahimovic los, ali definitivno njemu od jacih liga odgovara samo Italija. Sto se tice Milana, na pocetku sezone su mi delovali da konacno mogu da odigraju dobro tokom cele sezone, sada sumnjam u to. Pirlo kao da posle nekoliko losih sezona vise nema motiva, Robinjo je igrao odlicno za Brazil na svetskom prvenstvu, ali je tip fudbalera koji odigra tri utakmice dobro, ali je zato na sledecih pet neprimetan na terenu. Inter je trenutno bolji tim, oni mogu da imaju jednu malu krizu tokom sezone, dok Milan igra toplo - hladno.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Cekaj pa ko je kome doplatio 20 mil. E,kako onda na stetu Barse,zasto onda vise vredi Ibrahimovic,ako je gori igrac?, stvarno mislis da Ibra nije u Barsi igrao bolje od Etoa i obrnuto?
:???:

Eto'o je najbolji centarfor u istoriji moderne Barselone....Niko osim Klajverta to nema sta da trazi.Pogotovo ne Ibra...

Majke mi ovo je poslednji post od mene pa ti nemas dve cuke o fudbalu.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
U Barseloni je igralo dosta dobrih igraca,tesko da je Eto bio najbolji napadac,ali dobro to je tvoj stav,sad jos samo kazi da je bolji i od Davida Ville...

Natrag