FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
100% mu je to ime. Jako je bio srecan kada ga je otac nosio!

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cTx2I_FO3tg"]YouTube- Pazza Inter Amala!!![/ame]
Klip koji sam ja kreirao (ocena 1~5)

Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
113
ау,химна им је врх,а што се тиче клипа чиста 5.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Svidja mi se bager i to sto si stavio gol Stankovica.

Ocena: 5

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Hvala, takav gol nisam mogao da izostavim! FORZA INTER & PAZZA INTER AMALA!

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Napadač Intera zakasnio na trening

00031370.jpg

Mariju Baloteliju je izgleda baš stalo da što pre ode iz Intera. Naime, problematični napadač "nero-azura" zakasnio je na prvi trening Rafe Beniteza sedam minuta, a prvi je i napustio seansu španskog stručnjaka, prenela je Gazzetta dello Sport.

Mladi reprezentativac Italije je minule sezone pravio probleme i Žozeu Murinju, koji je pokušao da ga disciplinuje u više navrata. Izgleda da nije uspeo, jer je Baloteli nastavio po starom i kod Beniteza.

Italijanski mediji već nekoliko dana glasno najavljuju prelazak napadača u jedan od dva mančesterska kluba, Junajted ili Siti, a ukoliko Baloteli nastavi da se ponaša kao do sada izvesno je da će "nero-azuri" prihvatiti jednu od ponuda pomenutih premijerligaša.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Интер уловио Вучицу

Трофеј Суперкупа Италије ове сезоне становаће на „Ђузепе Меаци”. Шампион Италије и Европе Интер, савладао је головима Пандева и Етоа (2) Рому са 3:1 (1:1).
Велики разлог за славље има Рафа Бенитез. Шпанском стручњаку је ово прва званична утакмица на клупи Интера, и први трофеј, а прилику за други, имаће већ у наредни петак, када се састаје са Атлетиком из Мадрида за пехар Суперкупа Европе.
inter.jpg

Међутим, дуел Интера и Роме није почео обећавајуће по фудбалере из Милана. Голом Рисеа у 21. минуту Рома је повела, али је до краја полувремена првак Европе успео да изједначи, захваљујући сјајној реакцији Пандева и пресеченом додавању одбрамбених играча Роме. До пехара, Интер је стигао у 70. и 80. минуту головима Самјуела Етоа.
За клуб из Милана, ово је пети трофеј Суперкупа Италије.
Резултат и стрелци: Интер – Рома 3:1 (Пандев 42, Ето 70, 80 – Рисе 21)

Snajder: Želim da završim karijeru u Interu, zašto bih odlazio?

Plejmejker Intera Vesli Snajder izrazio je želju da završi karijeru u redovima "neroazura"
7931_snajder01-afp-damien-meyer_f.jpg

Porodica holandskog univerzalca je zatražila od njega da razmisli o prelasku u Mančester junajted.
Ipak, Snajder ne vidi razlog zašto bi menjao sredinu u kojoj je osvojio tripl krunu nakon samo godinu dana.

"Želim da završim karijeru u Interu zato što sam srećan ovde. Imam predivne prijatelje i zajedno smo osvojili sve što smo mogli. Zašto bih odlazio? Sećam se da smo na mom debiju prošle godine pobedili sa 4:0 u derbiju, odmah sam znao da smo tim za velike domete. Zaista nisam mislio da ćemo osvojiti sve već prve godine, ali u tome smo uspeli i sad samo mogu da se nadam da ćemo u istom ritmu nastaviti i sledećih sezona", rekao je Snajder.

Sudeci po pocetku sezone, Inter ce ponovo imati odlicnu sezonu. Nisam gotivio Inter, navijao sam za njih zbog Stankovica, ali su me prosle sezone odusevili svojim igrama. Mislim da su i ove sezone glavni favoriti za titulu, sacuvali su najbolje igrace. Sta reci za Zanetija, koji je i protiv Rome odigrao fenomenalno.

Natrag