FC Barcelona ~ Katalonci

Da li ce FK Barselona ponovo osvojiti ligu sampiona? Sta vi mislite?

• Da, hoce

Votes: 75 61,0%
  • Ne, nece

Votes: 24 19,5%
  • Ne verujem

Votes: 9 7,3%
  • Mozda

Votes: 15 12,2%

• Total voters
    123
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Jesu uzeli trofej u Kupu, ali slaba je to uteha za navijače, mislim da su se oni više radovali što su pobedili Barsu u finalu, nego zbog trofeja.
Znam da ne prkosiš, šalim se ja malo. ;) Ove sezone Crysus i Angie su se radovali, videćemo šta će biti naredne sezone. :D
imao je sigurno veći značaj kup zbog pobede nad barsom.znam da se šališ,opšušteno :).ove sezonu su se radovali oni sledeće ćemo mi koji simpatišemo real :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
imao je sigurno veći značaj kup zbog pobede nad barsom.znam da se šališ,opšušteno :).ove sezonu su se radovali oni sledeće ćemo mi koji simpatišemo real :)
Aj videćemo šta će biti. Ove sezone si bio sam, mislim da bi ti se i Death pridružio, ali on zazire malo od Angie i ne sme. :D

LIGA ŠAMPIONA, Pike: Mi samo igramo fudbal

Pike: Mi samo igramo fudbal

Odbrambeni igrač Barselone Đerar Pike izjavio je danas da je trijumfom u finalu Lige šampiona ta ekipa pokazala da igra najbolji i najlepši fudbal na kontinentu.

-Mi se ne dopingujemo, ne simuliramo i ne podmićujemo sudije. Mi samo igramo fudbal - kazao je Pike španskim medijima.

Barselona je u subotu u Londonu savladala Mančester junajteda sa 3:1 u finalu Lige šampiona. Ranije ove sezone madridska radio stanica Marka objavila je tvrdnje jednog neimenovanog lekara da se igrači Barselone navodno dopinguju.

Nakon toga Barselona i Real Madrid su se sastali u polufinalu LS S, a Madriđani su prvi meč završili sa igračem manje i bez isključenog trenera Žozea Morinja.

Portugalac je nakon poraza optužio sudije da favorizuju Barselonu, a igrače katalonskog tima da često simuliraju povrede i prekršaje. Real je u prvenstvu Španije zauzeo drugo mesto, iza Barselone, a od "večitog" rivala jedino je bio bolji u finalu nacionalnog kupa.

ATA Stars

barselona_CELEBRACION.JPG

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
u augustu ima jedan clasiko. super kup spanije, izmedju pobjednika kupa i prvaka lige. prije pocetka prvenstva cemo vas momacki namlatiti da znate sta vas ceka u prvenstvu, a i da nezaboravite. nadam se da ce smorinjo izvesti real na travnjak pa zaigrati junacki i dostojanstveno primiti petardu.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Vladat će još godinama...

Veličanstveni Messi još nije navršio 24 godine, ima tri europska naslova i još je "gladan"... Europski prvaci u prosjeku imaju 26,7 godina, svi ključni igrači imaju dugogodišnje ugovore, nikoga neće prodati.

Najjača momčad svih vremena vladat će još godinama! Njezin prosjek starosti iz finalne utakmice samo je 26,7 godina, na vrijeme su se pobrinuli da svi ključni igrači potpišu dugogodišnje ugovore, a za Lionela Messija već su odavno izvjesili bezobrazno visoku odštetu od 300 milijuna eura. Na to se neće zakvačiti ni prebogati šeici iz Manchester Cityja...

Iako Messi s nepune 24 godine već ima tri europska naslova s Barcelonom, njegova glad za trofejima je neutaživa. Ne pojavi li se i Messiju neki novi Goikoetxea, onaj mesar koji je '83. godine slomio nogu Maradoni, ovaj "King Lionel", kako su ga nazvali Englezi, još će dugo biti nezaustavljiv.

Moćna logistika

Među ostalim, i zato što mu je osigurana nevjerojatno moćna logistika. Primjerice, nitko iz prvih 11 iz londonskoga finala, osim Erica Abidala, nema ugovor kraći od 2014. godine, a samo su Xavi i spomenuti Abidal stariji od 30 godina.

Njima i ne trebaju pojačanja, važno je samo da svi ostanu zdravi, što se nekim čudom dogodilo ove sezone, u kojoj je Barcelona odigrala čak 62 utakmice u svim natjecanjima.

Sumnjali su da se "pumpaju" nedopuštenim sredstvima pa im je Uefa poslala dvije doping-kontrole u roku mjesec dana i nisu našli – ništa.

Barcelona je u ovu šampionsku sezonu "ulupala" 72,5 milijuna. Četrdeset je otpalo na senzacionalnoga Villu, koji se savršeno uklopio, a 20 milijuna na Mascherana iz Liverpoola. Govorilo se da taj "križanac buldoga i terijera" nema što tražiti među Guardiolinim manekenima, a on je iz momčadi na Wembleyu izgurao legendarnoga kapetana Puyola. I Mascherano je bio sjajna kupnja!

Preuzeto sa vecernji.hr

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Agent Rossija: U pregovorima smo s Barcelonom

Giuseppe Rossi, 24-godišnji talijanski nogometni reprezentativac i napadač Villarreala, našao se na meti španjolskog i europskog prvaka Barcelone, tvrdi njegov agent Federico Pastorello...

Rossijev agent tvrdi kako se pregovori oko eventualnog transfera njegovog klijenta već počeli, budući da se Barcelona javila i pokazala zanimanje...

- Pregovaramo s Barcelonom. Rossi bi volio zaigrati u tom klubu. Visina odštete za njega mogla bi se kretati između 25 i 30 milijuna eura. Čekamo vijesti iz Barcelone – izjavio je Pastorello za španjolski sportski dnevnik As.

Rossi se Villarrealu pridružio 2007. godine iz Manchester Uniteda. U minuloj sezoni je upisao 18 golova i 7 asistencija u 36 prvenstvenih nastupa...

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
u augustu ima jedan clasiko. super kup spanije, izmedju pobjednika kupa i prvaka lige. prije pocetka prvenstva cemo vas momacki namlatiti da znate sta vas ceka u prvenstvu, a i da nezaboravite. nadam se da ce smorinjo izvesti real na travnjak pa zaigrati junacki i dostojanstveno primiti petardu.
a šta ti znači to junački i dostojanstveno?da skine gaće i da im barsa da 5 golova?neće se takav fudbal igrati,igraće se onako kako murinjo bude zamislio i na kraju će i rezultat biti takav(kakav on zamisli)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
junacki i dostojansveno znaci : da igrate lopte , a ne da se branite ko alamo. i poslije utakmice trci kuci placuci.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
voleo bi i ja da odigraju kao prvo pol finala kupa kad je bila apsolutna dominacija reala ali izgleda da murinjo ima neke drug planove

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Najbolji u Primeri
Messi treći put dobitnik trofeja Di Stefano

Argentinac Lionel Messi treći put je uzastopno dobitnik je nagrade Di Stefano za najboljeg nogometaša španskog prvenstva - Primera division, u izboru sportskog lista Marca.

110602031.jpg
Lionel Messi

Messi je u glasanju čitatelja Marce, kao i mišljenja stručne komisije, bio bolji od Portugalca Cristiana Ronalda (Real Madrid) i svog klupskog kolege iz Barcelone, Španca Xavija Hernandeza.

Najbolja trojka tako je ostala identična kao i u sezoni 2009/10.

Nagrada je imenovana po nekadašnjem legendarnom nogometašu i počasnom predsjedniku madridskog Reala Alfredu Di Stefanu.

Natrag