FC Barcelona ~ Katalonci

Da li ce FK Barselona ponovo osvojiti ligu sampiona? Sta vi mislite?

• Da, hoce

Votes: 75 61,0%
  • Ne, nece

Votes: 24 19,5%
  • Ne verujem

Votes: 9 7,3%
  • Mozda

Votes: 15 12,2%

• Total voters
    123
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Lepo reče Aleksandar Janković sinoć u studiu RTS-a, za igru Barselone: Ovo je savršenstvo. Ne verujem da će značajno promeniti ekipu Barselona, tako da su mogli odmah da im daju pehar i za narednu sezonu lige šampiona.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
igrali su ovako i prošle sezone pa ih je inter izbacio tako da ne mora značiti ništa

Ove su dostigli vrhunac. Žao mi je zbog Vidića, ali protiv ovakve fudbalske zveri, sinoć Mančester nije imao šanse. Bez obzira koliko kritikovali Murinja, on izgleda jedini ima taktiku za Barselonu. Prvo sa Čelzijem, pa sa Interom, jedino sa Realom nije se baš proslavio.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
pa ne znam,iste priče su bile i prošle sezone da su vanzemaljci pa ih je izbacio inter,ove god recimo nisu uzeli kup iako su hteli tako da mislim da će i sledeće sezone i ostale ekipe biti konkurentne barseloni

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
pa ne znam,iste priče su bile i prošle sezone da su vanzemaljci pa ih je izbacio inter,ove god recimo nisu uzeli kup iako su hteli tako da mislim da će i sledeće sezone i ostale ekipe biti konkurentne barseloni

Po meni, teško da će i sledeće sezone neko biti konkurentan Barseloni. Sinoć je komentator RTS izneo podatak, da za prethodne 3 godine u ligi šampiona i 5 godina u prvenstvu, niko nije imao veći procenat lopte od Barselone. Još ako im se pridruži ove sezone Fabregas, ja sam spreman odmah da potpišem, da će i ove sezone terorisati sve ekipe i osvojiti prvenstvo i ligu šampiona.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ako dodju fabregas iz arsenala i rosi iz viljareala , razvaljivanje.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
ako dodju fabregas iz arsenala i rosi iz viljareala , razvaljivanje.

Za Rosija ne znam, a za Fabregasa sam siguran da prelazi u Barselonu. yes3 Maskerano je odlično odigrao na mestu štopera, mada to nije njegova prirodna pozicija. Mislim da Barselona, treba da dovede nekog štopera(recimo Vidića:)) i uz Fabregasa, više im nisu potrebna pojaćanja. A sigurno će naredne sezone promovisati još nekog fudbalera iz mlađih kategorija, s kojima fantastično rade ljudi iz Barselone. yes3

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
barceloni treba stoper, lijevi bek posto maxwell odlazi( bar se tako navodi ), i jedan ljevokrilni napadac jer ni vilji ni pedru to nije prirodna pozicija. nevjerujem da bi mancester dao vidica a bio bi mislim podobro skup.

Natrag