FARMA 3 (2010) - Pobednik

FARMA 3 (2010) - Pobednik

• Andrija Djogani - Baki B3

Votes: 3 3,9%
  • Bata Zdravković

Votes: 7 9,1%
  • Branislav Janković - Bane

Votes: 2 2,6%
  • Ekrem Jevrić - Gospoda

Votes: 22 28,6%
  • Eva Ras

Votes: 6 7,8%
  • Jasmina Rakitić - Jasmina Ana

Votes: 0 0,0%
  • Jovana Pajić

Votes: 7 9,1%
  • Katarina Živković

Votes: 4 5,2%
  • Marijan Rističević

Votes: 1 1,3%
  • Natalija - Trik FX

• Nikola Kostić - Lee Man

• Zoran Pejić - Peja

• Zorana Pavić

Votes: 13 16,9%
  • Vesna Vukelić - Vendi

• Total voters
    77
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
BIVŠI UČESNICI PORUČUJU: BAKI, MARŠ SA FARME!

Denser je vređao političara i gađao ga cepanicom pa zato mora da bude izbačen sa imanja u Lisoviću

22405.jpg

Epilog svađe između Bakija i Milana Paroškog je poznat, ali nepravedan! Tako tvrde svi bivši farmeri sa kojima smo razgovarali. Oni odreda smatraju da denser mora takođe biti izbačen jer je vređao političara i gađao ga cepanicom kojom mu je mogao naneti teške povrede. Pojedini nisu poštedeli ni Nataliju, pošto je ona svojim izjavama pozivala na linč.

Dragica Radosavljević Cakana: Podržavam Paroškog

- Baki je rekao Milanu: „Ako si Srbin, služi!“ i gađao ga cepanicom kojom je mogao da ga ozbiljno povredi. Nataliju znam privatno, ali me je strašno razočarala. Nije smela da se meša, a ponavljala je: „Jebali te muslimani i jebaće te svi muslimani ovog sveta kad izađeš!“ To je strašno! Paroški je bio isprovociran i tako je reagovao. Ja sam Srpkinja i moram da stanem na njegovu stranu.

Ivan Gavrilović: Paroški je fizički napadnut!

- Baki je prvi uvredio Paroškog tako što ga je nazvao svinjom debelom, na šta je ovaj odgovorio na isto tako grozan način uvredama na nacionalnoj osnovi. Posle toga ga je Baki gađao cepanicom i zamalo mu ugrozio život, pa mislim da je Zadruga istog trenutka trebalo da izbaci i jednog i drugog.

Produkcija „Farme“: Baki neće biti kažnjen

- Produkcija zadržava pravo da odluči da li je nešto bilo sa namerom ili bez nje, i da reaguje u skladu sa time. Baki je bio izazvan i nije fizički ugrozio Paroškog - naglasio je Stevan Lazarević, PR Farme.

Raka Radović: Produkcija je napravila grešku

- Produkcija je napravila katastrofalnu grešku! Ako su izbacili Paroškog, morali su da izbace i Bakija, makar zbog solidarnosti. On je Paroškog gađao i mogao je da mu nanese ozbiljne telesne povrede i vređao ga je najstrašnije. Nazivao ga je svinjom debelom i šta mu sve nije rekao. To je strašno. Napolje pod hitno!

Milan Paroški: Svi su zaštićeni, osim Srba!

- Baki nije izbačen ni što me je gađao cepanicom, ni što me je vređao rekavši mi da sam svinja i debeli Srbin. Na Farmi su svi zaštićeni osim Srba. Čak su i same Natalijine izjave poziv na linč i pretnje. Kao što su mene kaznili, tako treba kazniti i njih, ali produkcija stoji iz njih. Uostalom, šta bi se desilo da Baki nije imao cepanicu, već neki drugi predmet? To je kao pokušaj ubistva.

Izvor: Kurir

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
VENDI I BAKI SE SATIRALI OD SEKSA!

Kada su se upoznali pre deset godina, nekoliko dana nisu izlazili iz stana, a denser se posle hvalio prijateljima da je pevačica fantastična u krevetu

22561.jpg

Baki i Vendi su stari znanci. Iz kreveta! Kada se pevačica pojavila na Farmi, njihov razgovor nagovestio je gledaocima da se dobro poznaju. Sa estrade, naravno. Šta drugo čovek da pomisli kad čuje sledeći dijalog...

- Ne znam hoće li ovi farmeri znati da se snađu sa mnom - rekla je Vendi, na šta joj je Baki šeretski odgovorio:
- Ja znam da se snađem s tobom!

Nije ništa slagao. Samo što vaša procena nije bila tačna. Pre deset godina Baki i Vendi su nekoliko dana gužvali postelju i svoja znojava tela privijali jedno uz drugo. Oni koji ga bolje poznaju tvrde da je u to vreme bio bukvalno odlepio zbog nje.

- Upoznali su se na jednoj zabavi, a nedugo potom pohvalio nam se da je fantastična u krevetu. Njihova veza se zasnivala samo na seksu, a tih nekoliko dana, koliko je trajala, maltene nisu izlazili iz stana. Baki se nikom nije javljao. Nismo mogli da ga odvojimo od nje! Često je kasnije pričao da ni sa kim nije imao seks bolji od onog sa Vendi. Međutim, ubrzo su okončali viđanje, ali nikom nikada nije rekao zašto - ispričao je za Kurir prijatelj aktuelnog farmera.

I dok se svi na imanju u Lisoviću nešto femkaju, te neće pred kamerama, te ne ide to sa bivšim mužem, te ovo, te ono, evo napokon prilike da dođe do konkretne akcije. Strast je teško obuzdati. Ako su je Baki i Vendi imali toliko pre deset godina, ostalo je sigurno dovoljno da je demonstriraju i pred gledaocima Farme. A u senu je toplo.

Baki mora da ga umoči!

Da su Vendi i Baki bili u „seks kombinaciji“ potvrdio nam je i Sani iz grupe Trik FX:
- To između njih je bilo davno, pre deset godina. Bakijev predmet obožavanja na Farmi je definitivno Katarina, ali ako ga Vendi startuje, sigurno će se dohvatiti s njom. Pa, mora čovek negde da ga umoči.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Farma: Jasmina i Renato u duelu

Farma: Jasmina i Renato u duelu

Spisateljica Jasmina Ana i Renato Henc se ove nedelje bore za opstanak na "Farmi"!

Na farmi se situacija prilično zakuvala! Osim toga što se farmeri stalno svađaju, sve ih je manje na imanju a pojedini "šverceri" polako počinju da ispadaju. Tako je najmanje glasova publike osvojio skoro neprimetni Renato Henc i tako završio u duelu. Kada je reč o podeli štapića, manje sreće je imala Jasmina Ana.

Farmeri su masovno spašavali Bakija i književnici davali zeleno svetlo za odlazak sa imanja. Tako su se Renato i Jasmina našli u duelu i neko od njih će u nedelju napustiti šou. Ekrem nije uspešno završio tajni zadatak jer je otkrio Aci Iliću da trebada Bakije uči engleski.

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
PAROŠKI TUŽI FARMU I TV PINK

Političar će tražiti milione za pretrpljen duševnu bol, vređanje na nacionalnoj osnovi i nepravedno izbacivanje sa imanja u Lisoviću

22701.jpg

Milan Paroški namerava da naplati diskvalifikovanje s „Farme“! Preko suda. Kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenih izvora, političar je rešio da tuži organizatore „Farme“, kao i televiziju Pink, na kojoj se emituje popularni rijaliti šou. Bivši narodni poslanik smatra da je nepravedno izbačen sa Farme i uveren je da će to na sudu i dokazati.

- Paroški će podneti tužbu po više tačaka. Između ostalog, za vređanje na nacionalnoj osnovi, ali i za pretrpljen duševni bol. Planira da traži milionsku odštetu - kaže naš izvor, dodajući da su organizatori „Farme“ prekršili sopstvena pravila:

- Ugovori koje su farmeri potpisali su nevažeći, jer pravila za dobijanje licence rijalitija strogo zabranjuju da u njemu učestvuju bivši robijaši, a Baki je upravo to! On se više puta hvalio da je bio u zatvoru. Paroški još razmišlja da li da podnese i privatnu tužbu protiv Andrije - Bakija Đoganija, ali i još nekoliko farmera - završava naš sagovornik blizak izbačenom političaru.

Kako je „Farma 3“ krenula, pljuštaće tužbe na sve strane. Pa ko preživi, pričaće!

Tanja Vojtehovski: Nisam obaveštena o tužbi!

U želji da proverimo ovu informaciju, pozvali smo Milana Paroškog, koji je ostao nedostupan za naše pozive. Međutim, njegov advokat potvrdio je sva naša saznanja:
- Tužba je već u pripremi. Tražićemo milionsku odštetu - rekla je za Kurir Divna Popović.
Sa druge strane, Tanja Vojtehovski nije imala nikakve informacije o predstojećem sudskom procesu.
- Nisam obaveštena o tužbi, tako da ne mogu ni da je komentarišem - rekla je PR televizije Pink.

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Renato: Baki me je napao

Renato Henc, poslednji farmer koji je napustio „Farmu", u intervjuu za Press otkriva kako bez cenzure izgledaju dani na seoskom imanju! Folker kaže da Baki nije diskvalifikovan iako ga je fizički napao i poručuje da je šokiran što taj incident nije prikazan!

RENATO.jpg

- Baki se jedne noći bunio što smo pustili pesmu Ace Ilića, a ja sam mu objasnio da pesme svih farmera moraju da se emituju. Izrevoltiran, svom snagom je mojom glavom udario o glavu Li Mena. To je toliko puklo da su se mnogi okrenuli. Uhvatio sam se za glavu i savio od bola, ali sam ubrzo shvatio da bi Baki mogao da bude izbačen i pribrao sam se da to produkcija ne bi primetila. Baki je nasilan i mislim da će tek da pukne!

Tvrdiš da su se rodile emocije između Baneta i Natalije?

- U noći kada su se Tina i Jelena smuvale, u etar nije prikazano šta se dešavalo na krevetu pored, u kom su ležali Bane i Natalija. Svojim očima sam video kada su legli u krevet i zagrlili se. Nakon nekoliko minuta Bane je navukao prekrivač preko njihovih glava. Ćutali su više od 15 minuta, a prekrivač se pomerao. Kada sam ih ujutru pitao šta se dešava, Natalija mi je rekla: „Ma, nije to što ti misliš." Tada mi je sve bilo jasno jer je počela da mi se pravda. Pored toga, ona mu je jednom priznala da je privlače muškarci poput njega, ali da joj ne odgovara što je mlađi.

Kako komentarišeš to što su se Tina i Jelena „smuvale"?

- Video sam da su počele da se dodiruju i da svašta pričaju jedna drugoj, ali tek kada sam izašao sa „Farme" na internetu sam video šta se zapravo desilo. Nisam mislio da su toliko daleko otišle. Kada je shvatila šta je uradila, Tina je preplakala ceo dan i svima se izvinjavala za svoje ponašanje, ali većina nije ukapirala jer nismo videli sve šta se zbivalo. Popila je čak tablete za smirenje.

Da li si razočaran što si izbačen?

- Radio sam kao magarac od jutra do mraka i pravio šou, što se, očigledno, ne ceni. Da bi ostao u igri, moraš da se smuvaš sa nekim, psuješ i tučeš!

Više nisi deo „Grandovog" jata. Da li ti je teško da sam vodiš karijeru?

- Iz „Granda" sam izbačen zato što sam otišao na jedan nastup koji nisam prijavio. Katarina se javno hvalila da je uradila na desetine takvih nastupa, pa nije izbačena. Bolje funkcionišem bez „Granda". Od februara do septembra zaradio sam koliko za prethodne tri godine u „Grandu". Saša Popović i Žika Jakšić su profesionalci, ali tim menadžera je nesposoban i to koči celu priču. Snimio sam singl „I da nemam", a nastupi su mi rasprodati do Nove godine!

Izvor: Press

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Bane priznao da je bio sa Natalijom

Maneken Branislav Janković priznao je pred višemilionskim auditorijumom da je bio sa Natalijom! On je otvorio dušu i svojoj drugarici Jeleni Stožinić priznao ono što je „Alo!“ pre nedelju dana ekskluzivno objavio, da je Sanijeva žena imala aferu sa mlađanim manekenom.

bane-v.jpg

Naime, kada su Jelena i Bane legli u krevet, počeli su svoj uobičajeni ritual čavrljanja, koji je postao njihova svakodnevica otkad su postali sluge. Ne mogavši da prećuti šta se desilo sa Sanijevom ženom, Bane se poverio manekenki:

- Iznervirala me je Natalija kada me je pitala u igri „Zagonetne ličnosti“ da li sam gej. Trebalo je da joj odgovorim: „Ti bi to trebalo najbolje da znaš!“ - rekao je Bane, na šta je iznenađena manekenka skočila ko oparena:

- Opaaaa. Ja to ne znam.

Na šta je maneken dao objašnjenje:

- Ma ništa specijalno. Neću da pričam o tome, da je ne bih uvalio u gov*a...

Jelena je nekoliko trenutaka bila u neverici, a zatim sa brže bolje pribrala i sa osmehom podržala svog cimera.

Opšte je poznata stvar da između denserke i manekena postoji hemija, a izbačeni farmer Renato Henc prvi je javno progovorio o njihovom odnosu:

- Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao - ispričao je tada pevač za naš list.

Natalijin suprug Sani gostovao je juče u jutarnjem programu Televizije „Pink“, iako je samo dan ranije za „Alo!“ izjavio da je otputovao sa sinom na odmor! Denser je iskoristio svoje gostovanje da naglasi kako su „mediji naduvali priču o Nataliji i Banetu, kao i o navodnim zdravstvenim problemima njihovog sina“. Istine radi, treba pomenuti da je upravo Sani molio da pre nekoliko dana hitno kontaktiramo sa njim i tada poručio svim svojim fanovima da ne glasaju za Nataliju, kako bi što pre napustila „Farmu“, jer je potrebna svom sinu, koji, citiramo, „ima psihičkih problema“.

Izvor: Alo

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Marijan zaprao đoku

Nakon što je uhvaćen na Farmi kako mazi svoj polni organ u snu, predsednik Srpske seljačke stranke Marijan Rističević bacio se na zapiranje đoke! Naime, on je iskoristio momenat da osveži svog mačora kada je ostao sam na tremu kuće, i to na istom mestu gde se farmeri umivaju!

marijan-v.jpg

Političar je najpre pokvasio ruku na česmi i njom pažljivo oprao svoj polni organ! Dok je Rističević glancao svoj „ponos“, nekoliko puta se okrenuo da krišom proveri da li ga neko od farmera posmatra! Kada se uverio da je sam, na brzinu je pokvasio ruku i gurnuo je u gaće, što su zabeležile i kamere na najpoznatijem seoskom imanju!

S obzirom na to da je nekoliko trenutaka držao ruku u gaćama, postavlja se pitanje da li je farmer prao svoj organ ili su ga opet pritisli nagoni, te je morao da ih smiruje hladnom vodom, kako se ponovo ne bi samozadovoljavao!

Inače, proteklih dana glavna tema na farmi bilo je Marijanovo igranje mačorom, pa se kasnije tim povodom oglasila i njegova supruga Javorka, koja je izjavila:

- Ne vidim ništa loše u tome što se moj suprug igrao „vršnjakom“! Odmah ću vam reći da moj Marijan nije šiljio đoku, nego ga je mazio! Došlo čoveku, što da se ne igra malo? Inače, reći ću i to, da on to kod kuće ne radi, ali ne zato što je fin ili ne znam šta, već zato što, hvala bogu, ima zdravu ženu! - rekla je za „Alo!“ Rističevićeva nežnija polovina.

Pre samo nekoliko dana, Marijan Rističević je izazvao nezapamćenu pažnju na imanju, kada je na očigled nekolicine farmera držao ruku u toplom međunožju! Ostali ukućani su iz prikrajka posmatrali scenu i kikotali se! Spekulisalo se tada da li je Rističević onanisao ili je samo slučajno držao ruku na svom polnom organu.

Izvor: Alo

Natrag