FARMA 3 (2010) - Pobednik

FARMA 3 (2010) - Pobednik

• Andrija Djogani - Baki B3

Votes: 3 3,9%
  • Bata Zdravković

Votes: 7 9,1%
  • Branislav Janković - Bane

Votes: 2 2,6%
  • Ekrem Jevrić - Gospoda

Votes: 22 28,6%
  • Eva Ras

Votes: 6 7,8%
  • Jasmina Rakitić - Jasmina Ana

Votes: 0 0,0%
  • Jovana Pajić

Votes: 7 9,1%
  • Katarina Živković

Votes: 4 5,2%
  • Marijan Rističević

Votes: 1 1,3%
  • Natalija - Trik FX

• Nikola Kostić - Lee Man

• Zoran Pejić - Peja

• Zorana Pavić

Votes: 13 16,9%
  • Vesna Vukelić - Vendi

• Total voters
    77
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Maja Marković na Farmi?

Maja Marković na Farmi?

Frontmen Lune na Farmu stiže sa Lidijom Jadžić, a producenti planiraju da uskoro uvedu i bivšu članicu grupe, sa kojom on ne priča već tri godine.

Čvorak stiže na Farmu, al’ nije ni svestan šta ga tamo čeka.

Osnivač grupe Luna pojaviće se sutra uveče u Lisoviću, a jedini uslov koji je postavio da bi ušao u rijaliti jeste da sa njim pođe i njegova pevačica Lidija Jadžić.

Producenti su to prihvatili bez pogovora, ali već su smislili kako da mu otežaju život na imanju. Ma ne, neće mu davati da radi najteže poslove niti da bude neko ko će stvarati „zlu krv“ između farmera. Ono što će oni pokušati da ostvare Čeda i ne sluti da mu se može desiti. Rešili su da privole Maju Marković da za desetak dana i ona postane učesnik ovog popularnog šoua!

Njih dvoje su sarađivali punih deset godina. Objavili šest studijskih albuma. Čak su zajedno kupili i kuću. A onda je ona pre tri godine napustila grupu. I od tada reči nisu progovorili. Ni u medijima se nisu prepucavali. Ćutali su jedno o drugom.

Moramo priznati da će taj susret na Farmi biti zasigurno zanimljiv. Svi se nadaju da će napokon i Maja i Čeda otkriti sve pikanterije o razlazu, ali o danima koje su proveli u Luni.

Izvor: Kurir

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Vendi: Uzimam 100.000 evra

Biće seksa jedino ako neko pokuša da me obljubi. Šou će početi tek kad ja uđem. Iz rijalitija ću izaći bogatija za 100.000 evra.

VENDI.jpg

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi večeras će se pridružiti ostalim farmerima na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću i pokušati da se domogne nagrade vredne 100.000 evra! Kontroverzna starleta poručuje da će tek njenim dolaskom početi pravi šou i da će upražnjavati seks pred kamerama samo ako je neko siluje!

- Samo idiot može da upražnjava seks pred kamerama! Imaću seks samo ako neko pokuša da me siluje! Što se tiče ostalih farmera, prognoziram da će već sledeće nedelje pasti seks između Peje i manekenke Jelene Stožinić. Bane će sigurno smuvati Katarinu, ali on nakon „Farme" obavezno mora da ode na doškolovanje u Holandiju, s obzirom na to da se još nije opredelio da li voli dečake ili devojčice. S jedne strane ne skida pogled sa Katarine, a s druge balavi nad Bakijem. On radi i na struju i na baterije - kroz osmeh je prokomentarisala Vendi.

Ona poručuje da su joj budući cimeri izuzetno dosadni.

- Svi škripe, prepričavaju neke glupe dogodovštine i, što je najgore, zasmejavaju jedni druge zastarelim vicevima. Možda se još uvek nisu dovoljno razdrmali, pa sve izgleda veoma sterilno. Pokušavaju da vrbuju jedni druge, ne znaju da igraju, predstavljaju se kao fini i kulturni i uopšte nisu kreativni. Večeras, kada ja uđem, počinje pravi šou! - poručila je Vendi.

Starleta kaže da će joj glavna taktika na imanju biti - korišćenje mozga.

- Najteže će mi pasti da slušam prazne, glupe i dosadne priče usred noći. Moj mozak će mi biti glavna taktika, a znanje ću crpeti u neograničenim količinama. Pametno ću igrati i u svakom trenutku ću pokazati svoju socijalnu inteligenciju, visprenost i mudrost. Imperativ mi je da pobedim! - samouverena je pevačica.

Vendi kaže da će joj nakon „Farme" biti mnogo lakše da se probije u estradne vode i podseti publiku na svoju pesmu „Praćnuo se šarančić".

- Težim da opravdam svoj trud na terenu. Nisam zastupljena na malim ekranima i na neki način sam limitirana. Moje vreme tek dolazi, a publici ću pokazati šta je umetnost. Ljudi moraju da vide šta znači žena sa socijalnom inteligencijom. „Farma" će mi biti dovoljna reklama za ono što želim da uradim, a da pri tom ne izlazim ljudima iz rerne - rekla je pevačica koja često nastupa u restoranu koleginice Zorice Marković.

Osim Vendi, večeras bi na „Farmu" trebalo da se usele i evrovizijska zvezda Milan Stanković i Čeda Čvorak iz grupe „Luna". Njih dvojica su u svađi još od takmičenja „Zvezde Granda", u kome je Milan učestvovao, a Čeda je, kao član žirija, opleo po njemu.

Izvor: Press

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Bilo je napeto veceras,zestoka svadja,nisu trebali da ga izbace,bilo bi zanimljivo narednih dana,ovako manje vise...

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Paroski & Baki / teska svadja i zamalo tuča !!!

[Youtube]-58eCGdmdgY[/Youtube]

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ja sam se prepao..Slucajno sam prebacio a ovaj stari debeli sto vrijedja na nacionalnoj osnovi odma bi trebo napolje da ide..Ne znam sta je razlog svadje al ovaj je pretjerao

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
MILAN PAROŠKI: NISAM UVREDIO BAKIJA, ĐOGANIJEVI JESU TURCI!

Diskvalifikovani političar tvrdi da je njegovo izbacivanje sa Farme posledica nameštaljki Peje, Hasana i Zlate, ali i produkcije rijalitija

22220.jpg

Ni za šta nisam kriv, sve su mi namestili!
Milan Paroški ne prihvata krivicu za vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi i tvrdi da nije on uvredio Bakija, već da je bilo obrnuto! Uprkos svemu što su gledaoci „Farme“ pretprošle noći imali prilike da vide i čuju - između ostalog i to da je Paroški Bakija nazvao „džukelom turskom“ - bivši političar iznosi drugačiju argumentaciju, tvrdeći da je njegovo izbacivanje nameštaljka za koju su odgovorni Peja, Hasan i Zlata, ali i produkcija najpopularnijeg rijalitija.

Šta mislite o vašem izbacivanju sa Farme?
- Mislim da su se ukućani tendenciozno trudili da dođe do ovoga, recimo, u poslednje dve nedelje. Šećer mi je strašan! Na Farmu sam ušao sa šećerom koji je bio devet, a sad ne znam dokle je stigao. Išao sam kod lekara da to sredim.

Mislite da je sve urađeno smišljeno?
- Da! Dva su izvora bila. Jedan čine Peja, Hasan i Zlata. Oni su gledali ranije „Farme“ i spremili su svoj nastup kao provokaciju, pošto nisu bili u stanju da se promovišu kulturnim sadržajima, znanjem i radom. Mene su od početka markirali jer sam im bio zgodan za ostvarivanje njihove zamisli. A drugi izvor je zadruga, koja je inscenirala ono puštanje koza. Imam mnogo iskustva sa stokom. Koze su zatvorene sa dva zastora i nema šanse da izađu. Ne mogu da verujem da oni podstiču to da se dva dana jede podgrejan krompir, a nabavili su nam tri vrste mesa plus pet vrsta suhomesnatih proizvoda.

Ako kažete da su vam produkcija rijalitija i Zlata sa bivšim muževima smestili sve ovo, otkud Baki u celoj priči?
- To sa Bakijem je bila kulminacija. Na kraju krajeva, svi mogu da pogledaju na Jutjubu koliko sam bio isprovociran. On je meni rekao da Srbi treba da se klanjaju i služe. Meni ne pada na pamet da služim. Ja njega nisam uvredio. Đoganijevi jesu Turci. Rekao sam mu: „Šta hoćeš, Turčine?“ I jesam li ga uvredio? To što je on mene gađao cepanicom, pa me ipak nije pogodio, ja mu nisam kriv. Onda mi je pukao film i napravio sam eksces.

Kao bivšem političaru, da li vam priliči da vređate nekog na verskoj i nacionalnoj osnovi?
- Ako je neko bio uvređen, onda sam to ja. I od strane Bakija i od Rističevića. Srbi treba da klanjaju i služe?! Pa, to je uvreda! Reći ću samo da sam ja tamo bio žrtva vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Ko je vaš favorit?
- Rekao sam bezbroj puta i reći ću ponovo - Limen je moj najveći favorit. Samo on ima pravo da pobedi tamo, jer ima sve kvalitete jednog pobednika.

Đole Đogani: Paroški je rasista koji muva klinke!

Denser Đole Đogani kaže da je diskvalifikovani političar na Farmi sve vreme potencirao mržnju i verske razlike.
- Milan Paroški nije na Farmi pokazao inteligenciju kojom se toliko hvali, nego nečoveštvo time što mrzi ljudi koje su druge vere ili nacionalnosti. Od početka rijalitija je insistirao na verskim razlikama i podsticao mržnju i rasizam. Nazvao je Bakija Turčinom, a to nema veze s mozgom, jer je on hiljadu puta do sada nastupao na takmičenjima pod srpskom zastavom. Hteo je da se pokaže kao intelektualac koji je iznad svih, a u stvari je ispao najgori. Ne znam kako će smeti da izađe narodu pred oči, jer i sam živi u multinacionalnoj sredini. Trebalo bi da ga bude sramota i od svoje supruge, jer je pred milionskim auditorijumom muvao devojčice i žene. Njega ni do sada nigde nije bilo, a tek je sad ugasio jer kao diskvalifikovani takmičar neće smeti nigde da se pojavljuje. Verovatno ga je sam Bog poslao na Farmu da bi ga kaznio zbog te mržnje koju nosi u sebi prema drugim ljudima i verama - rekao je Đole u dahu. (I. V.)

Sani: Podržavam Nataliju u svemu što je rekla!

Natalije je sinoć propisno izvređala Milana Paroškog govoreći mu da je gnjida koju će „jebati svi muslimani ovog sveta“. Međutim, njen muž Sani ne vidi ništa loše u javnom istupanju svoje žene.
- Podržavam Nataliju u svemu što je rekla. Moja žena nije nacionalista, ona je patriota i ponosi se time što je iz Srbije. Prvo poštuje svoje, pa onda sve ostale. Veoma je emotivna, vređa je nepravda i sve što je rekla, posledica je toga. Da je Baki kojim slučajem bio kriv, siguran sam da bi podržala Paroškog - kaže Sani za Kurir.

Izvor: Kurir

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Seks na Farmi: Tina i Jelena

sreda, 06 oktobar 2010 20:24

Tina Ivanović i Jelena Stožinić u krevetu razmenjivale nežnosti i hvatale se za grudi!

Farmerke Tina Ivanović i Jelena Stožinić toliko su se napile na poslednjoj žurci da su završile u krevetu! One su se mazile po grudima, tačnije, pevačica je rukom zadovoljila manekenku, bez obzira na to što su ih kamere sve vreme snimale. Ova lezbo akcija trajala je skoro pola sata!

Prvo je Tina sebi masirala grudi pa je onda počela da pipka i Jelenine a manekenka se nije bunila! Samo su se kikotale i dirale ispod jorgana, a šta bi bilo da nisu bile okružene farmerima i kamerama, možemo samo da pretpostavimo. Pogledajte kako je to izgledalo...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag