Neka čitaju pa neka zaključe.
Još ako imaju istorijsko i religijsko predznanje, to bolje.
Onaj ko ima istorijsko predznanje ce bas ovo nazvati "hrpetinom smeca" jer ti veze sa istorijom nemas. Ti mislis da je istorija udzbenik osnovne i srednje skole. A ona je mnogo vise od toga. To je mnogo opseznija oblast!
I na cemu ti temeljis vezu Hriscanske mise sa sluzbom vavilonskih svestenika boga sunca? Jer na temelju "slicnosti"???
Pa ja na temelju slicnosti mogu diskreditivati i citavu bibliju i svu njenu nauku jer je slicna egipatskoj i vavilonskoj. To radi i Zeitgeist. I hindusi diskredituju citavo Hriscanstvo na temelju "slicnosti", i to je odavno oproban metod i izlizan argument! Ali ti neces to da shvatis, jer onda bi morao da priznas da nemas nikakve dokaze! Ti imas "Den Braun" fikciju zasnovanu ni na cem!
Kazi mi zasto varas ljude dajuci im izmisljotine??? Zar ti stvarno verujes u te gluposti?
Ako na forumu ima istoricara, ja ih pozivam - odnosno izazivam, da nam dokazu kako to doktrina nase crkve vuce poreklo iz paganskog bogosluzenja prakse i verovanja!?
Odgovorno tvrdim da oni to ne mogu dokazati!
Totalan je apsurd povezivati Hriscansko ucenje i crkveno sa vavilonskim i egipatskim kad su ove dve religije izumrle davno pre nastanka Hriscanstva!
Pisac knjige "Vavilonska Misterijska Religija" sve ovo priznaje, zato je i povukao knjigu iz prodaje. A vi i dan danas sirite tu knjigu kao "Bogom danu", ne postujuci odluku autora da se ta knjiga vise ne stampa!
Pa i sam naslov knjige - "Vavilonska" , ukazuje na fikciju , na roman tipa Den Braun!
Znaci vi ovde poturate judima fikcije!!!
Razbijeni ste na komade, ali to necete priznati! Lagacete, prvenstveno da odrzite program u svojoj glavi a na cast vam je i to sto u te ludosti uveravate druge iduci i Bogu nasuprot!