Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako slabo znam, i oko cega?
Treba svima za "SVEDOČANSTVO DA NEMAJU IZGOVOR" naravno, sa merom dostojnosti.
Što se tiče tih računanja, Bog tako deluje u ovom vremenu, i ja ništa ne činim ako me on ne osvedoči.
6. Pozvanje pojedinaca unutar Božje crkve, koji će raditi na probuđenju i reformi Božjeg naroda, kroz predodređenost događaja u njihovim životima, i njihovih bližnjih - od perioda 1901 - 2004 godine, kada je i poslednji od ovih osoba pozvan na ovo delo, što ne znači da ih neće biti i u skoroj budućnosti.
7. Vreme odpočinjanja izlivanja Božjih sudova na planetu zemlju 2011 godine.
8. I na kraju - pojedini istorijski događaji u vidu ratnih sukoba, prirodnih katastrofa, ili događaja koji predstavljaju ispunjenje biblijskih proročanstava - koji hronološkim redom prate ispunjenje ove Božje voljem sa osvrtom na događaje i datume 1776 - deklaracija o nezavisnosti Amerike, 1798 - ispunjenje proročanstva iz otkrivenja o ranjavanju zveri, 1804 - prvi ustanak protiv Turske okupacije na ovim prostorima, 1908 Tungunska katastrofa, 1914 - početak prvog svetskog rata, 1918 - kraj prvog svetskog rata, 1929 - izlečenje smrtne rane zveri iz otkrivenja, 1980 - smrt predsednika bivše SFRJ Josipa Broza Tita, 2011 - početak izlivanja sudova Božjih na planetu zemlju, 2014 - poplave u Srbiji, 2018 - završetak vremena koje je Bog odredio za probuđenje i reformu crkve.
- od smrti prvog vesnika Adventne crkve Ellen. G. White 1915 godine, do upoznavanja i početka zajedničkog života mog dede i bake 1941 godine - prošlo je 26 godina.
- Od rođenja moje bake 1922 godine, do rođenja moje majke 1948 godine - prošlo je tačno 26 godina.
- Isto tako, od rođenja moje majke 1948 godine, do mog rođenja 1974 godine - prošlo je 26 godina.
- od mog rođenja 1974 godine, do 2000 godine kada sam kršten biblijskim krštenjem u Adventističkoj crkvi - prošlo je 26 godina.
- od mog prvog kontakta sa biblijom putem dopisne biblijske škole 1992 godine, do završetka vremenskog perioda koji je Bog dao za probuđenje i reformu crkve 2018 - proći će 26 godina.
Sve sam mu ja to rekao pa ne vredi, kad bi ja racunao moje poreklo i korene, onda je meni sve vezano za broj 7 i broj 9.Nikakve veze, u mojoj porodici je pokojni djed umro, jedan od njegovih sinova je imao 9 godina, taj sin (moj stric) je umro mislim da je imao isto godina kao njegov otac kada je umro (moj djed kojeg sam spomenuo), a njegov sin je imao 9 godina i ja od toga nisam pravio neku magiju.
Čista slučajnost, nikakav znak da 26 godina nešto znači i poručuje.
Tripo, nisi razumski sagledao sve pojedinosti.
Sve ostalo navedeno se tiče ove predodređenosti, i Božjeg proviđenja, a u ovo Božansko proviđenje nisam uključen SAMO ja, već i pojedine istorijske ličnosti, poput Ellen. G. White, Napoleona Bonaparte, Musolinija, Karađorđa Petrovića, Josipa Broza Tita, i događaja vezanih za ove ličnosti.
Mire, ako si pronašao nešto u vezi tebe - ja lično neću suditi da li je to Božje proviđenje ili ne, jer to treba sam da otkriješ.
a mi ovde imamo kontinuitet od 6 događaja koji su se odigrali u kontinuitetu od 26 godina.
Tripo, da bi se ja kao vesnik i propovednik rodio - morali su da se rode moj deda, moja, baba, moja majka, pa onda ja, i potopm da dođem u Božju crkvu i spoznam istinum, a ako se to sve u kontinuitetu dogodi u istom broju godina - to se zove Božansko proviđenje, i nikako ne može biti slučajnost, a mi ovde imamo kontinuitet od 6 događaja koji su se odigrali u kontinuitetu od 26 godina.