Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Браво! Поклапају се неке речи. Да су се апостоли тако понашали и глупирали нико их не би озбиљно схватао. Мислим да је то максимум који можеш да добациш својим стрелама, више од тога би било чудо.
Ma ko ce ovakve gluposti shvatiti ozbiljno, samo neko ko pojma nema o teologiji.
Uzimaju slicnosti sa paganskim i povezuju, kao mi smo pagani.
A kad bi to uradili sa samom biblijom i Hriscanstvom, morali bi da je bace u djubre i odreknu se Hrista!
Rekao sam vec davno da je Ralf Vudrou koji je pisao knjigu "vavilonska misterijska religija" rekao da povlaci knjigu iz prodaje, iz razloga jer kad bi na taj nacin povezivali bibliju sa paganizmom, morali bi da je proglasimo mitskom i paganskom knjigom i da poreknemo i samog Hrista!
Oni ocigledno nisu shvatili poruku ovog coveka, i dalje dele njegovu knjigu i sakom i kapom, a koriste isti princip povezivanja sa paganizmom na bazi "slicnosti", koji je koriscen i u toj knjizi, u svojim postovima!
To ne da nije naucno, ne da nista ne dokazuje, nego je ozbiljnom coveku koji poznaje bibliju i teologiju smesno.
Ja sam vec dokazao, da Pravoslavlje, inace tradicionalno Hriscanstvo uglavnom svoje bogosluzenje, obrede , ikone, simbolizam itd.. duguje najpre judaizmu, a da je vrlo malo mozda 10% pozajmilo iz okolnih naroda u periodu svog nastajanja, i to je uglavnom vezano za stil gradnje, umetnost i muziku..
Naravno, niko to ne moze da obori niti da porekne. Svi simboli koje oni nazivaju masonskim, satanistickim a postoje u PC su jevrejskog porekla, jel i jevreji imaju iste simbole.
A masoni kao sinkreticka religija koja u sebe stapa i preuzima verovanja i simbole drugih religija (da bi na taj nacin sebe predstavila majkom svih drugih religija), preuzima i modifikuje najpre judaisticke simbole a onda i nase Hriscanske simbole koji su isto tako slicni ili identicni jevrejskim.
Ne vredi pricati, oni nece poslusati razum, nece poslusati ni Ralfa Vudroa, nece poslusati ni svoju savest, nece poslusati ni Boga.
Poslednja izmena: