Elen Vajt i originalno Božje probuđenje

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Takodje ne znas da je Rimokatolicka crkva odavno zauzela svoj stav po pitanju Ellen White, a to je, da bi ona bila proglasena za sveticu da je kojim slucajem bila Rimokatolkinja i da nije pisala o Rimokatolickoj crkvi kao biblijskoj zveri i antihriscanskoj sili.

Znaš što, dosta mi je tvojih laži. Daj jedan dokaz za ovo što pišeš, jer ovo neću tolerirati. Ovo je najveća uvreda. Jednu bolesnu i lažljivu ženu Katolička crkva ne treba, i ako je tko bludnica i antikrist onda je to Elena, a vi ste njezini sinovi.
A što se tiče moga stava, ne zanimate me, da toliko ne lažete i ne optužujete ne bih vam posvetila ni jedno slovo, ali dosta ste već slagali i širili svoje krivovjerja. Razgovarati možemo, ali samo s dokazima.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
veće, zle, izopačenije sekte od RIMOkatoličke crkve nema
povijest nam govori o njeznom djelovanju
80 000 000 mrtvih plemenitih pravih kršćana
koje nije pogubila ljubav
jer
ljubav ne ubija
vaše duhovno orgijanje uskoro če doći kraju
i neka Spasitelj dođe što prije
vidječemo u dan Onaj tko je stvarno pozivao ljude na pokajanje, preobraćenje,
da se spase, izbjegnu Božje kazne
tko je pozvao ljude na vječni život
pa i tebe također, iako si krajnje drska i bezobrazna i tebe se poziva u kraljevsto Nebesko
ali
izgleda ti to stvarno ne vidiš ili ne želiš
ima kome češ položiti račun za sve svoje:
-misli
-riječi
-djela
-i same pobude srca

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
veće, zle, izopačenije sekte od adventstičke crkve i SPEDY-ja nema
uskoro će se pokazati njihovo djelovanje
i razotkriti sve njihove laži
vaše duhovno orgijanje uskoro če doći kraju
i neka Spasitelj dođe što prije
vidječemo u dan Onaj tko je stvarno pozivao ljude na pokajanje, preobraćenje,
da se spase, izbjegnu Božje kazne
tko je pozvao ljude na vječni život
pa i tebe SPEDY također, iako si krajnje drzak i bezobrazan i tebe se poziva u kraljevsto Nebesko
ali
izgleda ti to stvarno ne vidiš ili ne želiš
ima kome češ položiti račun za sve svoje:
-misli
-riječi
-djela
-i same pobude srca

:)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.110
Isabeleta, neka te Gospod blagoslovi da ti se otvore oci.

Mir tebi i tvojima.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Isabeleta, neka te Gospod blagoslovi da ti se otvore oci.

Mir tebi i tvojima.

Jednako i ja tebi želim. Zablude protestantizma su velike, adventističke još veće.
Samo se vi ostavite Elene i bit ćete dobro: jedna obična, mala kršćanska zajednica, kao i sve druge protestanske zajednice, ali vi budite najbolji. To vam doista želim da budete izabrani, "milje Gospodnje", "sveti narod", "kruna u ruci Gospodnjoj", a to ćete postići živeći u istini i ljubavi.
Gledajte sebe, a druge pustite na miru i vjeruj mi, svima će biti bolje.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
neznam samo zašto je spedy drzak i bezobrazan
zato što govori istinu o svim papskim djelima, i RIMOkatoličke crkve
zato jer se ne boji svjedočiti ljudima

koliko znam, a mogu reći da sam dobro upučen u istinu,
aždaja se najviše buni i protivi kada kršćani iznose istinu

a tko se najviše bori protiv širenja istine i Biblijske nauke
odgovor je poznat
rim-vatkan
zašto?
pa upravo zato jer ih sama istina demaskira, razobličuje

o prljavštini RIMOkatloičke crkve, nejzinim gnjusnim djelima, mogli bi pisati u nekoj temi samo za to
materijala če biti, siguran sam

vremena je sve manje, đavo je sve lukaviji, a ljudi sve više u grijehu okovani

pitanje

kako češ se ti spasiti, kako češ izbječi da ne primiš žig zvijerin na ruku desnicu i na čelo

kako češ izbječi kazne Božje

kako češ u Kraljevstvo Nebesko

jer

rečeno je da u Kraljevstvo nebesko neče ući ništa nečisto
ni misli ni riječi ni djela

to se zapitaj rađe nego da palacaš svojim jezikom
nemoj gubiti vrijeme jer je predragocjeno

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
vizije koje je elena dobijala ili recimo koje dobijaju mnogi kroz vekove pai dnaas moraju proći rešeto Reči. mnoge vizije i proroštva dolaze i sa propovedaonice svakako. i toje naravno za razgledanje. tako kada mi to slušamo mi onda treba da proverimo suštinski ono što Bog želi nama reći.dali bi Bog pozvao nekoga kroz neku viziju u nebo (određenim mislima koje je on Isus već rekao u jevanđelju) a da "zaboravi" temeljnu stvar bez koje neba nema a to je spašenje kroz ime Isusa? krštenje svetim Duhom? posvećenje? naravno pokajanje nanovorođenje? ako nema ovoga onda i vračara koja je išla pred pavlom i hvalila pavlov poziv od Boga je mogao biti uzet sa ozbiljnim respektom,ali pavle je to odbio. sve vreme pavle nije od lepih reči vračareo njima ,od hvalospeva nije mogao reći istinu spašenja krštenje vodom i duhom posvećenje. zato se on jasno okrenuo tom duhu i u to ime Isusa izgnao duha iz te žene.
to bi bilo kao da neko primi putnike u avion a ne naspe gorivo da bi avion mogao u opšte poleteti,ili ne dade kordinate leta ni mesto sletanja. to niti ejdna kompanija ne bi radila ili zaboravila. ako je elena imala na stotine vizija kako niti ejdna nije spomenula temelj spoašenja? kako nije rekla niti jednom (a koliko puta je rekla na papstvo antihrist religiju!) tu krviu temeljnu nauku papstva trojstvo rođeno u nikeji 325 godine?! kakav je smisao tih vizija onda. da ne pričam o nauci koju je donela.
ZA LAODIKEJU:
ELENA JE u suštini rekla mileru da je on potpuno dobro sračunao vreme,da za ništa se jede i grize ,već da samo on miler nije razumeo šta je dobio navodno,te je ona mu objasnila da je on zapravo dobio vreme kad je Isus ušao u svetinju nad svetinjama ,i kad je počelo čišćenje svetinje! sad kako neko to može reći kada jevrejima poslanica jasno kaže da je Isus jednom zauvek svojim prinosom ukinuo grehe naše i uveo nas usvetinju nad svetinjama. to poništava svaku priču da je on naknadno ušao u svetinju nad svetinjama da bi je očistio od greha. potom govorili smo o problemu dva braka,o trojstvu,o posvećenosti žena . zašto se danas žene šišaju unutar adventa,šminkaju,nose mušku odeću idu kako idu nemoralno uređene ne sve naravno,ali većina,gledaju tv. govore uče reč u crkvi,nose nakit,zašto unutar se događaju toliko nemoralnih stvari ? kako je to probuđenje onda. zašto se toliko veruje čoveku a ne Bogu?
pa ne možemo se igrati sa Rečju Božjom. kritikujemo katolike a u čemu je razlika adventa i katolika,skoro da treba lupa da se to uoči. jedete čak idolsko,i ako bog i to strogo brani. zašto se to sve valja unutar tog pokreta? odgovor je prost,zidano je na čoveku ne na otkrivenju neba na Hristu steni. na Reči.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
imaš li neki jadniji post ?
možeš li još niže pasti ?
vidječemo

Natrag