VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Ha temelj? pa ti ko si da imas temelj? a ladokejac?Koj si ti bre ovde da se ponasas tako?ti jesi obrazovan to stoji i to ja tvrdim,ali za tebe je to smrt!ti si se obrazovao ovim svetom,ovaj svet ti je dao obrazovanje ,zato i jedes zelje i slab si.Ja i neki momci oni znaju na koga mislim mi smo obrazovani od Duha SAvetoga i ja i oni ne ceznemo za obrazovanjem ovog sveta jer je to pogibija.Ja jos nisam video vece izvrtace biblije nego tebe pa cak i Jehici mogu da ti zavide,zar stvarno mislis da smo mi laiki?e tu si se bratko grdno zajebo.
Da li te obrazovanje Duha Svetoga navodi da pises na ovaj nacin, koristeci psovke, a mene optuzujes za ponasanje.
Tvoja neozbiljnost govori sama za sebe.
Ja nemam nista licno protiv tebe, ali vidim da si u svezi greha i nepravde, i mojje savet da se ponizis pred Bogom i da zatrazis da te on povede putem spoznaje istine i ociscenja od greha.
Moj temelj je rec Bozja i svedocanstvo Duha Svetoga na kome izgradjujem svoju veru i odnos sa Bogom i ne postoji drugi.
"Назидани на темељу апостола и пророка, где је камен од угла сам Исус Христос,
На коме сва грађевина састављена расте за цркву свету у Господу;
На коме ћете се и ви сазидати за стан Божји у духу" ( Efescima poslanica 2. 20 - 22 )
Jer temelja drugog niko ne može postaviti osim onog koji je postavljen, koji je Isus Hristos.
Ako li ko zida na ovom temelju, zlato, srebro, drago kamenje, drva, seno, slamu
Svakog će delo izaći na videlo; jer će dan pokazati, jer će se ognjem otkriti, i svako delo pokazaće oganj kao što jeste.
I ako ostane čije delo što je nazidao, primiće platu.
A čije delo izgori, otići će u štetu: a sam će se spasti tako kao kroz oganj" ( 1 Korincanima poslanica 3. 11 - 15 )