Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://www.vestinet.rs/najcitanije/priznajem-postoji-bog
http://serbianforum.org/religija/351184-biblija-tajne-biblije-atlas-dokazi.html
Problem kod ateista je nesposobnost razumjevanja moralne i duhovne vertikale, uzdizanja i usavrsavanja sopstvenog karaktera.
Logicno je da oni koji sebe dozivljavaju kao potomke ameba, crva, miseva i majmuna ogranicavaju sami sebe i zanemaruju ono sto nam Bog, nas Tvorac govori u Svetom Pismu - Bibliji. Smisao zivota je u stvaranju dobrih ljudi, kroz porodicu i potomstvo, stvarajuci zajednicu moralnih i odgovornih ljudi. To je kljucni zadatak svakog covjeka i zene a zatim i njihovog potomstva, tj. djece. U sirem kontekstu, jedna takva zajednica i drustvo izgradjeno na moralnoj i duhovnoj vertikali uziva sve blagodeti sopstvenog rada i stvaralastva na ovoj Zemlji, koja nam je od Boga data.
I najveca budala, kada malo razmisli je u stanju da barem osjeti velicanstvenost inteligentnog dizajna u zakonima zivota, prirode i svemira. Zakone i pravila moze uspostavljati samo inteligentno bice. Tvorac zivota i svemira nam to pokazuje na svakom koraku i u svemu sto vidimo. Ljude je Bog stvorio po svom liku i dao nam sposobnosti inteligentnog stvaranja, ali te sposobnosti treba da prati moralna odgovornost, duhovna vertikala, izgradjen i postojan karakter. Bog nam je kao najveci cin slobode a ujedno i odgovornosti dao Slobodnu Volju, i jedino ljudima od svih zivih bica na ovoj Zemlji.
Oni ljudi koji zloupotrebljavaju slobodnu volju i ne koriste je po moralnom karakteru i zakonima koje nam je dao Bog, vode sebe i svijet oko sebe ka samounistenju.
Slobodna volja "majmunolikih" ljudi (onih koji smatraju da vode porijeklo od majmuna, po liku i karakteru u razvoju, tj. evoluciji) ogleda se u majmunolikom, nemoralnom i neodgovornom ponasanju. Zato imamo neodgovornu upotrebu tehnologije i unistavanje osnovnih uslova za zivot, vode, vazduha, zemljista, jer takva je volja majmunolikih ljudi. Oni se dive tehnoloskim izumima poput "majmuna' koji naprave atomsku bombu pa je zatim bace na sopstvenu planetu, pokazujuci koliko su uznapredovali u razvoju, tj. evoluciji. Ili naprave genetski modifikovanu, nezdravu hranu, poprskaju je pesticidima i ostalim otrovima i sa takvom hranom tove sebe, svoju djecu, siru i uzu familiju i ostalu majmunoliku sabracu, pa potom crkavaju po "slobodnoj volji". Pri tom zaboravljaju da njihovi preci, majmuni, nikada takve gluposti i izopacenosti nisu radili, pa ni sada ne rade, pokazujuci da su u razvojnom, evolucionistickom smislu daleko pametniji, moralniji i odgovorniji prema sebi i svom potomstvu od ove majmunolike ljudske vrste.
Majmunoliki ljudi cesto ne stvaraju porodicu, zive svoje usamljenicke zivote, rade sto im je volja, drogiraju se, bludnice, ponizavaju sebe i druge, crkavajuci okruzeni svom tom naprednom tehnologijom. Naravno, majmuni takvo sto sebi ne dozvoljavaju, pokazujuci ponovo svoju superiornost nad majmunolikim ljudima. Sa druge strane i kada zasnuju porodicu, cesto zanemaruju svoju djecu i obaveze roditelja da stvaraju i grade dobar i zdrav porod, preokupirani tehnoloskim napretkom, hrane ih tehnoloski otrovanom hranom, prepustaju uticaju perverznih, izopacenih filmova, bestijalnoj muzici i ostaloj tehnoloskoj podkulturi, koja od takve djece stvara, narkomane, prostitutke i svastocine koje nezasticeno propadaju i crkavaju okruzeni "carobnom' tehnologijom. Opet, majmuni se i ako tehnoloski nerazvijeni, ovakvih izopacenosti i samounistenja uzdrzavaju.
Dakle, ateisti i evolucionisti, ukoliko se ne zelite pridrzavati Bozijih zakona zdravog zivota, ono barem od svojih predaka majmuna, naucite postovati, cuvati i razvijati sopstveni zivot, svojih potomaka, dajuci tome uvjek prednost u odnosu na tehnoloske iluzije i fantazme.
Mozda ce vam u napredovanju i razumjevanju zakona zivota pomoci ova informacija:
"Vest koja je svojevremeno šokirala veliki deo naučne zajednice. Postoji samo jedan naučnik u istoriji koji je bio nazvan „ikona ateizma“ i „šampion ateizma“ – dr Entoni Flu. Pred brojnim kamerama dr Flu je izjavio: „Sazvao sam ovu konferenciju za štampu da vas obavestim da sam postao religiozan. Pod pritiskom jasnih i nedvosmislenih naučnih činjenica morao sam da prihvatim da Bog postoji“.
Kod:http://www.vestinet.rs/najcitanije/priznajem-postoji-bog
Ako se nekada odlucite da barem jednom procitate i upoznate sa Bozijim zakonima zivota, pa ih potom primjenite u gradjenju sopstvenog morala i karaktera imate ovdje prava upustva:
Kod:http://serbianforum.org/religija/351184-biblija-tajne-biblije-atlas-dokazi.html
Ujedno je korisno i za ekumenisticke fantaste, da citaju Boziju rijec i upravljaju se po Bozijim zakonima, a ne kako im to kazu "nepogresivi" Papa i izopaceni Jezuiti kojima se po svedocenju bivseg jezuite dr.Alberta Rivere, zabranjuje da citaju Bibliju, da bi poslusno sprovodili zlodjela i potcinjavali ljude volji Vatikanskih mocnika.
xaxaxaxaxaxaxaxaxa mislim da je tvoj problem sto si ogranicem sa misljenjem da ljudi koje je navodno bog stvorio treba da ostanu isti i da se ne razvijaju, to je nemoguce zato sto je razvijanje deo prirode. i ne moj da mislis da si ti nesto pametniji od ljudi koji misle da ih je bog stvorio, posto nisi pametniji, kad budes smislio i napravio nesto od te tehnologije onda dodji da nam solis pamet a ovako si glup isto kao i svi mi ovdeNemoj da koristis kompjuter, automobile, lekove, telefon i ostale proizvode majmunolikih ljudi nego samo proizvode kreacionistickih "naucnika" i primeni samo biblijsku mudrost i kreacionisticku logiku u svom zivotu. Sto se bozjih zakona tice, idi kamenuj svoju decu kad su neposlusna i uzmi sebi par robova i zrtvuj jarceve da kad je susa. Kad se obracas na forumu nemoj preko tehnologije majmunolikih nego nadji kamenu plocu i uklesaj na nju pogled na svet iz kreacionistickog ugla i stavi to na vidljivo mesto.
opet umisljene cinjenice x) kako je covek zaista nastao, to se ne zna, ostaje samo da se veruje u ono sta kome odgovara, neko veruje da je bog stvorio coveka, neko veruje da su ljudi nastali od majmuna ili mozda od nekih ameba x) ja verujem da je u svemu ovome ucestvovalo energetsko bice, sad neko to bice naziva bog neko ovako ili onako
ja uvek kazem ali mene niko ocigledno ne slusa: ljudi ne tvrdite nesto sto ne znate, jedno je reci ja verujem a drugo je reci ja tvrdim ili to je cinjenica,
joker ti se razumes u to tako sto si to kao negde pricitao kako je kao neko negde nesto uradio, a sta je tu u stvari cinjenica? cinjenica je da ti nemas pojma nista u vezi toga
prirodom ti se razumes u to tako sto si procitao u bibliji da to pise, neko je nesto napisao i ti u to verujes, a staje cinjenica tu? cinjenica je da i ti u stvari nemas pojma nista u vezi toga
zakljucak je da vi nemate pojma a tvrdite nesto sto ne znate nego ste kao negde nesto procitali i to vam odgovara da verujete
xaxaxaxaxaxaxaxaxa mislim da je tvoj problem sto si ogranicem sa misljenjem da ljudi koje je navodno bog stvorio treba da ostanu isti i da se ne razvijaju, to je nemoguce zato sto je razvijanje deo prirode. i ne moj da mislis da si ti nesto pametniji od ljudi koji misle da ih je bog stvorio, posto nisi pametniji, kad budes smislio i napravio nesto od te tehnologije onda dodji da nam solis pamet a ovako si glup isto kao i svi mi ovde