Član
- Učlanjen(a)
- 06.06.2010
- Poruka
- 320
Max 357, veoma neozbiljno.:vorred:
Citajuci post, primetih kako si citirala gro kojestarija o nasoj Pravoslavnoj zajednici, veri,svestenstvu i njihovo znanje o demonima.
1.Ikone i njihovo mirotocenje ,mitarstvo, i mosti nasih prosvetljenih blazenopocivsih ljudi
(namerno necu reci Svetaca, zna se ko moze suditi o njihovoj svetosti), nisu Bozija dela.
Da jesu pisalo bi u Bibliji o njima. Mislim pise, ali suprotno od onoga sto pojedini zagovaraju ne videci da su u zabludi.:vorred:
Nismo tupi, nismo glupi i znamo svi da citamo, zar ne ?yes3
Bog je upozoravao ljude na Sotonu i demone. Verujem da se slazemo oko ovoga. ok
Oni su pali andjeli. Andjeli su kao bica mnogo jaci i pametniji od nas. Bica sa mnogo vecim potencijalima od ljudi. Slazemo li se oko ovoga ? Iskreno verujem da se i oko ovoga mozemo sloziti
2. E sad da analiziramo neke citate :
Ili ono gde kao kaze "nekrstena deca idu u Ad" ?!:fool: Kakva je bre to budalastina ?
Svako dete je Bogu drago. Kad je ono stiglo da zgresi?
Podmetacina narodu koji nije citao ili je ovlaz prelistavao Bibliju... ccc
I ko to kaze da se od rodjenja mora krstiti ?
Da vidim tog popa koji bi mi to rekao ! Da ne govorim budalastine, vec istinu da pojedini popovi forsiraju "svoja licna" verovanja, i da se sluze svim i svacim, govori i ovaj primer:
- Jednoj mojoj prijateljici je umrlo dete od godninu dana. od rodjenja se vukla po bolnicama sa detetom. Dete umrlo a pop joj kaze " ne dolazim na detetovu sahranu, nije krsteno!...znate... ako niste mogli da dodjete do crkve, mi krstimo i po bolnicama" :fool:
Govnjivom motkom bi ga isterao iz Srpske Pravoslavne crkve ... da ide ovce da cuva,mamlaz!
Jesmo li mi citali istu Boziju rec ?
Kome ti verujes ?
Ne postoji "pakao" vec ce se "svako dobiti po svojim delima" sudnjeg dana.
Oni koji su bili na bozijem putu dobice obecan zivot u obnovljenoj zemlji sa Tvorcem u vecnosti a oni koji se nisu pokajali i koji su gresili bice unisteni u ognjenom jezeru.
Nema dalje!
Spremna si da prihvatis kao istinu tu krivotvorinu ? :yea:
Klanjanje ikonama i "svetim mostima" je idolopoklonistvo! Bog je rekao tome izricito NE!
S'druge strane dodje demon i kaze ti " znate, mi se plasimo ikona i neraspadivih mosti"
Znas kad se nasalis sa malim detetom " joj ne udaraj me, to me boli, plakacu..." a malo dete nastavi bas to.
Dete je predvidljivo,lako ga je zavesti i naterati da uradi ono sto mi zelimo, pritom misleci da je to njegova originalna zamisao (misli se mali- "e sad cu ga zeznuti,glupak, odao je sta ga boli")
1. - Laz od strane svestenika koristeci pritom onu moju gorepomenutu taktiku " zrela osoba sa detetom"
2. Istinite demonske reci upucenje ljudima
Nabrojacu taksativno :
Laz od strane svestenika koristeci pritom onu moju gorepomenutu taktiku " zrela osoba sa detetom" - citati : od 1 do 18. (znaci sve navedeno-makar u delu koji sam uzeo za primer nasumice)yes3
a pod istinite demonske reci upucenje ljudima bi samo bilo "Ne volim one koji vole Svetinje" (objasnio sam gore zasto smatram da bi to bila mudra podmetacina)
Da li stvarno mislis da bi tako jedno jako i inteligentno bice sa tolikim potencijalom Sotona i ostali demoni bili toliki retardi da sami kazu sta im to ne prija. Da kazu sta vole a sta ne vole ?:???:wacko2:fool:
Sotona je perfidan...mudar... Zamisli takvi bice koje 6-7000 godina zivi i samo smislja pakosti, poluistine i raznorazne podmetacine.
Seti se kako se obratio Evi u rajskom vrtu : „Да ли је Бог за иста рекао да не смете да једете са сваког дрвета у врту?”
2 А жена одговори змији: „Смемо да једемо плодове с дрвећа у врту.
3 Али за плод с дрвета које је усред врта, Бог је рекао: ‘Не једите га и не дирајте га да не умрете’.”
4 На то змија рече жени: „Не, сигурно нећете умрети.
5 Јер Бог зна да ће вам се оног дана када га будете јели отворити очи и да ћете постати као Бог, и знаћете шта је добро, а шта зло.”
Po ovome tvom trebao je reci Evi : e sedi tu da ti kazem nesto. Cuj, ja sam Sotona, mrzim i tebe i onog Adama i Boga, isto tako mi nikako ne bi islo u korist i mrzeo bi vas jos vise ako ti sad kad te budem nagovarao da uzmes plod sa drveta koji vam je Bog zabranio, a ti me ne poslusas."wacko2
Jel da da je detinje smesno i neozbiljno.
Pamet u glavu mila moja prijateljice. Teska vremena i iskusenaj ce tek doci:yea:
Citajuci post, primetih kako si citirala gro kojestarija o nasoj Pravoslavnoj zajednici, veri,svestenstvu i njihovo znanje o demonima.
1.Ikone i njihovo mirotocenje ,mitarstvo, i mosti nasih prosvetljenih blazenopocivsih ljudi
(namerno necu reci Svetaca, zna se ko moze suditi o njihovoj svetosti), nisu Bozija dela.
Da jesu pisalo bi u Bibliji o njima. Mislim pise, ali suprotno od onoga sto pojedini zagovaraju ne videci da su u zabludi.:vorred:
Nismo tupi, nismo glupi i znamo svi da citamo, zar ne ?yes3
Bog je upozoravao ljude na Sotonu i demone. Verujem da se slazemo oko ovoga. ok
Oni su pali andjeli. Andjeli su kao bica mnogo jaci i pametniji od nas. Bica sa mnogo vecim potencijalima od ljudi. Slazemo li se oko ovoga ? Iskreno verujem da se i oko ovoga mozemo sloziti
2. E sad da analiziramo neke citate :
Da li bi ovo demon rekao ? Svi koji nisu pravoslavni idu u "ad" odnosno Had ili ti "pakao":???: valjda mu je u cilju da te dovede u zabludu a ne da ti skrece paznju kojim putem. Ako ti ne moze odmognuti, veruj, nece ti pomoci naravno.Max 357 je napisao(la):• Sve vere (?) , sem Pravoslavne, se nalaze kod nas u adu.
Ili ono gde kao kaze "nekrstena deca idu u Ad" ?!:fool: Kakva je bre to budalastina ?
Svako dete je Bogu drago. Kad je ono stiglo da zgresi?
Podmetacina narodu koji nije citao ili je ovlaz prelistavao Bibliju... ccc
I ko to kaze da se od rodjenja mora krstiti ?
Da vidim tog popa koji bi mi to rekao ! Da ne govorim budalastine, vec istinu da pojedini popovi forsiraju "svoja licna" verovanja, i da se sluze svim i svacim, govori i ovaj primer:
- Jednoj mojoj prijateljici je umrlo dete od godninu dana. od rodjenja se vukla po bolnicama sa detetom. Dete umrlo a pop joj kaze " ne dolazim na detetovu sahranu, nije krsteno!...znate... ako niste mogli da dodjete do crkve, mi krstimo i po bolnicama" :fool:
Govnjivom motkom bi ga isterao iz Srpske Pravoslavne crkve ... da ide ovce da cuva,mamlaz!
Jesmo li mi citali istu Boziju rec ?
Kome ti verujes ?
Ne postoji "pakao" vec ce se "svako dobiti po svojim delima" sudnjeg dana.
Oni koji su bili na bozijem putu dobice obecan zivot u obnovljenoj zemlji sa Tvorcem u vecnosti a oni koji se nisu pokajali i koji su gresili bice unisteni u ognjenom jezeru.
Nema dalje!
Spremna si da prihvatis kao istinu tu krivotvorinu ? :yea:
Super, Bog kaze : nema ikona, nema crkava ( makar ne kakvu je ljudi danas poimaju),telo ljudsko nakon odvajanja duha zivotnog se pretvara u prah zemaljski . I tada upokojeni niceg nije svestan! ( do II silaska Isusa na zemlju )Max 357 je napisao(la):• Ne volim one koji vole Svetinje.
Klanjanje ikonama i "svetim mostima" je idolopoklonistvo! Bog je rekao tome izricito NE!
S'druge strane dodje demon i kaze ti " znate, mi se plasimo ikona i neraspadivih mosti"
Znas kad se nasalis sa malim detetom " joj ne udaraj me, to me boli, plakacu..." a malo dete nastavi bas to.
Dete je predvidljivo,lako ga je zavesti i naterati da uradi ono sto mi zelimo, pritom misleci da je to njegova originalna zamisao (misli se mali- "e sad cu ga zeznuti,glupak, odao je sta ga boli")
Ovi citati (nesumicno sam samo deo uzeo...)od strane svestenstva bi podelio u 2 grupe:Max 357 je napisao(la):• Gresi na našim hartijama se brišu pokajanjem, ali oni krupni se opraštaju samo pokajanjem sa suzama.
1. Volim žene sa zlatnim minđusama u ušima, visokim potpeticama, kratkim suknjama ili muškim pantalonama.
2. Stoje u hramu, a misle o kući! A ja to volim i pišem na hartiju!
3. Oni koji su umrli nekršteni su svi kod mene, u adu!
4. Sad smo potpuno zaplašili verne magijom, kako bi zaboravili da sve biva po Božijoj Volji!
5. Veoma volim kada se obelodanjuju crkvene ili domaće tajne.
6. Volim kada verni pričaju čime ih je duhovnik utešio. Prosto je zadivljujuće kada svoju iskrenost prema duhovniku ne taje ni od drugih.
7. U poslednje vreme se veoma trudimo da stvaramo uninije, kako bi roptali na Boga.
8. Punimo glavu mislima o budućnosti, samo da se ne bi mislilo o Bogu i gresima i da se ne bi kajalo.
9. To mi uzrokujemo ropot, čak i na vreme.
10. Naročito ne volim knjige staraca (svetootačke), one me skroz “probadaju”. To ja izazivam odvratnost prema njima.
11. Naročito se bojim onih koji rade dobra dela tajno – ja učim sve da iznose pred drugima.
12. Ko se moli za neprijatelje, taj nas seče od nogu.
13. Duhovne knjige – najbolja milostinja za upokojene. Nikome o tome ne govori. Neka ne znaju.
14. Mrzim istrajnost u molitvi
15. Kada se čovek kaje za svoje grehe, tada se naše mreže kidaju.
16. Ne volim kada se troje zajedno mole. Jer je Bog rekao: “Gde su dvoje ili troje sabrani u Ime Moje, tamo sam i Ja medju njima”.
17. Uh, kako sam srećan što ima toliko posednutih.
18. Veoma volim kada se ne navode gresi na ispovesti, već se “uopšteno” kaju: za dela, reči i pomisli…
1. - Laz od strane svestenika koristeci pritom onu moju gorepomenutu taktiku " zrela osoba sa detetom"
2. Istinite demonske reci upucenje ljudima
Nabrojacu taksativno :
Laz od strane svestenika koristeci pritom onu moju gorepomenutu taktiku " zrela osoba sa detetom" - citati : od 1 do 18. (znaci sve navedeno-makar u delu koji sam uzeo za primer nasumice)yes3
a pod istinite demonske reci upucenje ljudima bi samo bilo "Ne volim one koji vole Svetinje" (objasnio sam gore zasto smatram da bi to bila mudra podmetacina)
Da li stvarno mislis da bi tako jedno jako i inteligentno bice sa tolikim potencijalom Sotona i ostali demoni bili toliki retardi da sami kazu sta im to ne prija. Da kazu sta vole a sta ne vole ?:???:wacko2:fool:
Sotona je perfidan...mudar... Zamisli takvi bice koje 6-7000 godina zivi i samo smislja pakosti, poluistine i raznorazne podmetacine.
Seti se kako se obratio Evi u rajskom vrtu : „Да ли је Бог за иста рекао да не смете да једете са сваког дрвета у врту?”
2 А жена одговори змији: „Смемо да једемо плодове с дрвећа у врту.
3 Али за плод с дрвета које је усред врта, Бог је рекао: ‘Не једите га и не дирајте га да не умрете’.”
4 На то змија рече жени: „Не, сигурно нећете умрети.
5 Јер Бог зна да ће вам се оног дана када га будете јели отворити очи и да ћете постати као Бог, и знаћете шта је добро, а шта зло.”
Po ovome tvom trebao je reci Evi : e sedi tu da ti kazem nesto. Cuj, ja sam Sotona, mrzim i tebe i onog Adama i Boga, isto tako mi nikako ne bi islo u korist i mrzeo bi vas jos vise ako ti sad kad te budem nagovarao da uzmes plod sa drveta koji vam je Bog zabranio, a ti me ne poslusas."wacko2
Jel da da je detinje smesno i neozbiljno.
Pamet u glavu mila moja prijateljice. Teska vremena i iskusenaj ce tek doci:yea: