- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Gore ti lijepo piše što je od đavla. Orgijanje s računanjem vremena o Isusovu dolasku, a u jednom takvom je rođena tvoja sekta.
A to orgijanje, sotonino orgijanje, započeto je kasapljenjem Pisama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gore ti lijepo piše što je od đavla. Orgijanje s računanjem vremena o Isusovu dolasku, a u jednom takvom je rođena tvoja sekta.
Miler nije izučavao Danila 8 sa ciljem utvrđivanja datuma dolaska. To si zaboravio. Miler je izučava Danilo 8. A ti smatraš da svako izučavanje proroštva biva zabranjeno. Zar ne? Laici to ne smeju.Sada, ako izdvojimo jednu karakteristiku koja se ističe iznad drugih, za ocjenu lažnog proroka, to je onda nebiblijska praksa određivanja vremena za povratak našega Gospodina. Upravo mi danas svjedočimo baš ovakvom primjeru koji se događao vezano uz Williama Millera i Adventni pokret. Sama se ironija istine potrudila i učinila da se i vrijeme i stanje nakon antibiblijskog i promašenog Millerova proroštva nazovu „Velikim razočarenjem“.
----------------
Miler nije izučavao Danila 8 sa ciljem utvrđivanja datuma dolaska. To si zaboravio. Miler je izučava Danilo 8. A ti smatraš da svako izučavanje proroštva biva zabranjeno. Zar ne? Laici to ne smeju.
Ja sam lijepo napisao što ja smatram, a napisao sam ti i što tvoji subotari smatraju. Što tebi nije jasno.
Vi ne smete sami za sebe da istražujete proroštva i to je fakat.
Drugi fakat je da je Miler izučavao Danila 8. Šta tu nije jasno?
A ti smatraš da svako izučavanje proroštva biva zabranjeno. Zar ne? Laici to ne smeju.
Naravno da smijemo. Samo što mi kršćani to ne činimo pod patronatom i uz pomoć đavline, kao što je to u slučaju Millera i vas subotara.
P.S. Što ti nije jasno? Pioniri ti rodili kopilad - dobro je prorokovao James White.
Naravno da smijemo.
Sve je jasno i nije uopće sporan Danijel.
Ne smete. Vaše lično tumačenje je zabranjeno. To što tumačite morate da konsultujete. Bez toga je od đavline kako ga zoveš.
Nije, jer Miler je proučavao Danila 8. Samo proučavanje Danlia 8 ili bilo kog proroštva je neophodno i potrebno(vama lično zabranjeno) tako da je Miler proučavao Danila 8 i nije činio nikakvu pogrešku.
Nije, jer Miler je proučavao Danila 8. Samo proučavanje Danlia 8 ili bilo kog proroštva je neophodno i potrebno(vama lično zabranjeno) tako da je Miler proučavao Danila 8 i nije činio nikakvu pogrešku.
Tako je, mi konzultiramo Duha Svetog, a ne đavlinu kako je činio William Miller, Ellen White i što činiš ti.
Pnz 18,20-22: A prorok koji bi se usuđivao govoriti što u moje ime što ja ne budem zapovjedio da govori i koji bi govorio u ime drugih bogova, takav prorok neka se pogubi.' Možda ćeš reći u svome srcu: 'Kako ćemo raspoznati riječ koju Jahve nije izrekao?' Kad prorok govori u ime Jahve pa to ne bude i riječ se ne ispuni, onda je to riječ koje Jahve nije kazao. U drskosti je taj prorok govorio. Nemoj od njega strahovati.
Tako je, mi konzultiramo Duha Svetog,