Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3.Da, dužan sam poštovati svog poglavara koji je predsednik države i koji nema nikakve veze sa duhovnošću a što se tiče duhovnog poglavara to je samo Hristos i niko drugi. Zar ne bi tako trebalo da bude ? Koji papa koji bakrači on se predstavlja kao neka karika između Boga i vernika a on sam može da se pokaže grešniji od bilo koga drugog. Kačavenda je primer kako to može da ispadne tragikomično.
.Da, dužan sam poštovati svog poglavara koji je predsednik države.To je uredu.
Koji papa koji bakrači,toje tebi normalno vrjeđati jednog poglavara crkve,jednoga poglavara koji
predvodi milijardu i dvjesto milijona vjernika.Pitamte koji poglavar može objediniti tolike narode
ni jedan.Pa jadniče to može samo Papa uz pomoć Isusa i Crkve.
Prvo ne vidim sebe kao jadnika a kada kažem nešta o vašem poglavaru ne govorim o njemu kao čoveku nego o vođi i pastiru a biblija o pastirima i vođama govori jako loše. To nije iz moje mržnje ili zavisti, daleko od toga, nego zbog onoga što govori pismo.
Жао ми је што као велики верник тако сагледаваш живот. Јер зачетник живота, тј. сам Живот је наш Господ чијом вољом смо и ми рођени и дишемо - постојимо. Као прави показатељ Божије љубави је живот у сваком облику. Склад и хармонију живих створења од почетка ђаво покушава да затре - уништи.