Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
@Isabeleta
Nisam jos pogledao sekciju na sajtu, ali sam propustio da prokomentarisem ociglednu stvar u tvom prethodnom postu. Organizacija ima posebnu sekciju u okviru svog sajta u kojoj glava organizacije komentarise pedofilske radnje svojih zaposlenih. Pa kako i kom univerzumu to moze da bude normalna organizacija? Kako je moguce da tako nesto postoji u 21 veku? Pogledacu to sutra ali i dalje sam u neverici da tako nesto postoji.
Pa tko to kaže? I tko komentira? Napisala sam: Pročitaj barem jedno Papino pismo, jedan dokument, jednu ispriku, nešto...
Meni je jasno da si ti /vi u nevjerici i da radije čitate sve negativnosti koje govore o Papi, nego ono što je on u stvari rekao. Zato ću ponoviti, bez iskrenog/ poštenog pristupa nekoj temi, nema ni razgovora. Kad je čovjek ostrašćen, ne traži istinu niti je može čuti.
peko: vi ste informirani onako kako ste informirani, iz jednostranih izvora, osim toga imate predrasuda. I nemoj misliti da ja očekujem kako će itko ovdje biti objektivan...u stvari, Šarrdy ima najnormalniji stav kad kaže da je Papa njegov brat u Kristu, i da ga drugo ne zanima. To je pošteno i vrlo kršćanski.
Svi drugi ste daleko više ostrašćeni, i zato je teže govoriti s vama.
( nego, lijepa slika na tvom avataru)