Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Laodikeja gde ti je odgovor na pitanje koje sam ti uputio a trazlog za isto je u tvojoj tvrdnji da je Adam bio visok a potomci svi niži?
Ono što si ponudio ti ne ide u prilog jer se tamo bracika ne postavlja anđeo kao visok a čovek kao mali već su ISTOVETNI po meri-visini. Hajde ti ponovo to pročitaj pa nemoj Jelenino nuditi.
Nisam tražio dokaz da su jednaki već da je ADAM a ne anđeo bio ogroman a potomci sića...možeš li to zapamtiti ili pribeležiti da ne zaboraviš i ne daješ uvek druge odgovore pa još Jelenine njeno mi ne treba zaista ako nekad budeš neštro svoje imao ti ponudi da to bacimo na tas i vidimo težinu a Jelene Crne je pokazano lagano i beskorisno.
Prijatelju, ja do sada nista od Jelene nisam citirao niti iznosio - vec samo on sto je u kontekstu biblije, a ti nisi nista shvatio.
Mera covecija koja je andjelova - se ne odnosi na sadasnje mere coveka, jer su andjeli mnogo visi od coveka i prema tome mera covecija ne moze biti i mera andjela.
Dakle, ovde se radi o meri covecijoj koju ce imati tek kada bude na nebu i kada bude imao visinu andjeosku, istu onu koju je Adam imao u pocetku.
U svakom slucaju - u bibliji postoji mera rasta covecijeg koja je andjelova.
Covek danas nije visok kao andjeo, a da su andjeli mnogo visi od ljudi pronalazimo u primerima iz biblije gde su se biblijskim licnostima ukazivali andjeli koji su mnogo visi od ljudi.