Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Po ovome ispada da mu je Sveti Duh u nosu.
Hahaha, al me nasmeja..
Volim da te citam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Po ovome ispada da mu je Sveti Duh u nosu.
Hahaha, al me nasmeja
a ne smes da nas pozoves u grupu da se ne bi otkrilo da si izvrnuo nase reci!
A zašto bih, ni ovde niste u stanju da osporite nauku HAC. Koliko ti je besmislen komentar vidi se po tome da ja ovdje imam temu koja je ista kao i svrha grupe, dakle isto ovdje što dajem dajem i tamo.
Zasto jedes i pijes, to ti je argumenat?
Naravno za tu temu je to sasvim dovoljno za osporavanje vaših besmislica.
vec o praznicima kada se jelo i pilo,
Subota jeste za Pavla senka,
i to se vidi iz jevrejima poslanice 3. i 4. poglavlja,
gde on sedmicnu subotu simbolizuje i kaze da je ona senka odmora u obecanoj zemlji za jevreje.
Ti ovo ne mozes pobiti ni na glavu da se nasadis! Znaci jeste senka!
Što onda 1. zapov. nije sjenka po tome?I ne samo ona, vec i prva Bozja zapovest sadrzi - "simbolizam". Lepo ti pise da je Bog izveo svoj narod iz "egipta". Jevreje je stvarno izveo, a nas simbolicno
I kad ti tvrdis da u dekalogu ne mogu postojati simboli, ti se grdno varas, to veze sa teologijom nema sta ti ovde pises!
Hoćeš da kažeš da je Bog dao dekalog da bude Jevrejima urezan u kamenje, a ne u srce?A buduci da su u dekalogu simboli (bar dva simbola), onda je tacno ono sto pise da "zakon u kamenje urezan slovima.. PRESTAJE",
Ne postoji NOVI Hristov Zakon.i to ti je lepo objasnio Pavle.. Zato se i govori o NOVOM Hristovom zakonu u NZ, i zato i jeste NOVI SAVEZ!
Zato ja dajem na FB , a ne ti.Ali buduci da si ti neozbiljan, nikakvih komentara i diskusije nisi vredan..
Pozdrav Laodikeja.
Kažeš da je " Duh u coveku je jednak duhu u zivotiinje,
Tako se radi o prazničnoj suboti, a ne sedmičnoj.
Ne može ta subota biti sjenka kada je u moralnom zakonu, a nigdje subota ne ukazuje na Isusa, nego Pasha.
nigdje subota ne ukazuje na Isusa
Zasto ne bi mogao spomenuti sedmicnu subotu sa ostalim praznicima?
Dokazi da u jevrejima 3. i 4. poglavlju subota nije senka odmora u obecanoj zemlji!? Ajde da te vidim!
Ukazuje na odmor u Hristu,
Zato i jesu spomenuti jela i pića. Kakve veze ima sedmična subota sa žrtvom na krstu, sa Isusom.na izbavljenje od greha.
Što onda ne piše Isus subota naša, nego PASHA naša.. Pavle je pisao u jevrejima poslanici o tome! Rec je o suboti koja je simbol toga!
Ja i nisam došao da tebi dokazujem, ja sam došao da tebe otjeram od adventizma. I da uzmem vaše komentare za grupu.Dokazi da nije simbol?