Nemoj mire , brate, molim te, Fra Iva, sada će pojedini da padaju u histeriju i da se valjaju po blatu....
No, kada bolje porazmislim, oni bi čak i na Isusa režali....
Uostalom, zar to već ne čine?
Nisi video, eno gore jedan koga ja necu imenovati vec sada histerise i rezi, onaj iz koga govori njih petoro..
Inace taj fra Ivo je u ime Hristovo izlecio osobu koju ja poznajem. U pitanju je bila "neuralgija trigeminus". Ko ne zna, to je bolest koja izaziva stravicne bolove (ne daj Boze nikome). To su bolovi jaci od bilo kojeg poznatog, i nista toliko ne boli kao neuralgija, covek vremenom pocne da oseca neprestanu bol tokom celog dana.. To je uzas!
Nakon samo jedne kratke molitve koju je fra Ivo izgovorio, osoba je potpuno izlecena! Sada zahvaljuje Bogu svakoga dana sto ju je spasao!
Inace, ova bolest se leci uglavnom hirurskim zahvatom, posto lekovi za bol ne deluju uopste, a lekovi koji se daju za epilepsiju vremenom prestaju da uticu na nerv..
Sad ce neko reci "izlecio ga je djavo, te ovo te ono" te to su ludaci koji padaju u trans, ali osoba koja je to dozivela ima doktorsku dijagnozu (fizicku bolest), i zna tacno ko ju je izlecio. A to je Isus Hristos!
Ne moze "sotona sotonu izgoniti"..
A njima svima izgleda treba egzorcizam!
Ljudi samo kad cuju glas ovog coveka kako zapoveda duhovima da izadju, pocinju da cvile i jaucu, licno sam to video, ja pustio video, a ljudi oko mene poceli da jaucu sikcu i reze, na kraju su vikali da ugasim!