- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Znam brate, primetio sam ja da je on to priznao, odnosno priznali su njegovi, a on je samo ponovio i kopirao, ne znajuci sta pise. Ali zaludjenom ne mozes objasniti nista.
'Opsti grob covecanstva' ne moze biti nijedan pojedinacni, dakle HADES (SHEOL) nije fizicka relacija u kojoj se pokopavaju mrtvaci! Cemu onda sluzi ako ne sluzi dusi? A da tamo odlazi jedino dusa, potvrdjuju stihovi biblije!
Ovo je pak kopirao od Jehovinih Svedoka, od reci do reci, isto sam nebrojeno puta procitao kod njih..
Na stranu to što je tretiranje Sheola (podzemlja, zapada) kao "opšteg groba čovečanstva" i te kako pogrešno i blasfemično, na stranu to što isti nikada nije ni smatran fizičkim, materijalnim mestom u kome se polažu tela pokojnika, iz insistiranja ovih nasrtvljivih "evangelizatora" kulta "duha proroštva", se može videti ne samo nepoznavanje činjenica, nego i izokrenuto čitanje i tumačenje Pisama, tako omiljenog kod Mileritskih "remnanta", kako EGWista, tako i Džehovista, trgovca suknom, C.T.Russela, tačnije botova Kule Stražare.