- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Poniznost je poslusati Boga.
Budi onda ponizan i poslušaj Boga. Evo: "Isuse, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje." A on će mu: "Zaista ti kažem: danas ćeš biti sa mnom u raju!"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poniznost je poslusati Boga.
Dušu moju do dna si poznavao
Svi menjamo stavove i ti si nekad tvrdio da je Bog Trojstvo a sad nije! To nije kontradikcija vec promena stava!Mire vs Mire
mire000 said: ↑
To su razlicite komponente koje cine coveka. Dusa nije = "ceo covek" ni po BIbliji, a ni po nasem verovanju.
I opet Mire.
A ko je rekao da nije? Dusa i jeste "ceo covek"!
Ni nama Dusa nije "nesto sto izlazi iz tela", to nije "komponenta" koja nadzivljava smrt tela. Duh je taj koji nadzivljava smrt! A Dusom se naziva "zivot". A taj zivot "napusta telo".
A had je grob, fino objasni Jov.
Piše da izlazi duh životni koji je isti svim živim bićima.
Hoćeš reći da deo Biblije nije nadahnut od Boga? To si zapravo i rekao.
što ti nisi shvatio smisao Isusovih reči.
već sam to davao.
Pa čovek je duša.
Izgleda je po njima mislio da ce naci odmor za svoje telo.Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim.
Matej 11
Izgleda je po njima mislio da ce naci odmor za svoje telo.
Nisi "davao"!
Ako je Had (Sheol) grob, nadji mi u bibliji gde se 'telo polaze u Sheol', nadji mi gde pise da covek 'kopa Sheol'?
Ako je Had (Sheol) grob, nadji mi u bibliji gde se 'telo polaze u Sheol', nadji mi gde pise da covek 'kopa Sheol'?
Istina, toga nema u Bibliji, ali netko mora biti prvi i zato će tripo "kopati šeol" za svog šišmiša.
Svi menjamo stavove i ti si nekad tvrdio da je Bog Trojstvo a sad nije! To nije kontradikcija vec promena stava!
Mozes me i 100 puta citirati, sta sam nekad tvrdio a sta sad, time neces sakriti da si lagao za svoj identitet, da si se pretvarao da si profesor (filozof psiholog) i pravoslavac da druge navuces da ti veruju Milose Bogdanovicu!
Mire, što misliš čije je ovo dolje?
Ja dajem postove svoje i svojih prijatelja sa FB i foruma i oni su mi dali puno pravo za objavljivanje ovih postova, čak mi ih šalju mailom, a mnogi su i moji. 5 teologa i sveštenika sarađuju sa mnom. Prema tome nemaš razloga za brigu. Sveti Duh jeste Bog. Zatim te pozivam da prevedeš ove tekstove sa eng. na naš jezik.
A ti možeš samo da daješ svoja tumačenja koja nisu podržana stihovima iz Biblije. Naravno nijednu stavku iz posta koji sam ja ovdje dao ne možeš oboriti. Tako da svako ko uporedi tvoj post i one stihove iz Biblije (koji jasno dokazuju da je Duh Sveti Bog) vidjeće da ti ovdje ne zastupaš istinu.
P.S.