Haha, joj smejurije, citiracu Igora koji mu je na ovo odgovorio, a to pokazuje sa kakvim mi ovde trolovima imamo posla. Dakle Igor odgovara:
"Znači, ako sam dobro razumio, TI, tripo 41, govoriš u ime 5 TEOLOGA I SVEĆENIKA, PLUS nekoliko prijatelja s foruma i facebook-a?
Pa ovo je katastrofa, gori ste nego što sam mislio
Znači, dok ja tebi odgovaram, tvojih 10 - 20 prijatelja piše slijedeće postove?
A na koji način misliš da ja oborim, LOL, tvoje stihove, (btw, ne obaram ja stihove već tvoje tvrdnje) kad iza tebe stoji hrpa ljudi koja neumorno piskara??????
Da li ti misliš da sam ja poput vaših pastora pa prodajem zjake po cijele dane jer nemam pametnijeg posla i mogu odgovarati na 10 vaših stranica dnevno???
Daj čovječe spusti se na zemlju, fizički nije moguće odgovarati brzinom kojom ti kopiraš.
Ali shvatio sam da je to vaša taktika, ti i admin kopirate i pejstate tekstove pa ćete tolikom količinom teksta jednostavno količinski nadglasati nas koji sami tražimo po rječnicima i bibliji.
Primjećuješ li kako student stalni koristi rječnike i stihove za razliku od vas koji pejstate puno teksta, bez gramatike i najčešće sa stihovima u zagradama?
Ok, s obzirom da vas ima toliko puno, šta kažeš da konačno dogovorimo ono po što sam i došao na forum, ti i ekipa složite tabelu sa svim dokazima za trojstvo, uključujući gramatiku i citirane stihove i objavite na netu, ja ću uzeti vašu tablicu i paralelno njoj, SAM, postaviti demante svake vaše tvrdnje.
Također, odmah iznesite u drugoj tablici i demante svih onih koji osporavaju trojstvo tako da mogu paralelno vama staviti i protuargumente.
Može?
Jer ovo nema smisla, ne mogu ja vremenski sparirati s vas 20
Čim ja složim jedan odgovor ti već postaš 3 nova teksta i ignoriraš moje prethodne pa si ti misli
Imate rok do kraja godine, s obzirom da vas ima mnogo i da imate školovane teologe, a ja ću to raditi cijele iduće godine, sam samcat.
Imamo dogovor?
"