Duh,duša i telo

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, što misliš čije je ovo dolje?

Ja dajem postove svoje i svojih prijatelja sa FB i foruma i oni su mi dali puno pravo za objavljivanje ovih postova, čak mi ih šalju mailom, a mnogi su i moji. 5 teologa i sveštenika sarađuju sa mnom. Prema tome nemaš razloga za brigu. Sveti Duh jeste Bog. Zatim te pozivam da prevedeš ove tekstove sa eng. na naš jezik.

A ti možeš samo da daješ svoja tumačenja koja nisu podržana stihovima iz Biblije. Naravno nijednu stavku iz posta koji sam ja ovdje dao ne možeš oboriti. Tako da svako ko uporedi tvoj post i one stihove iz Biblije (koji jasno dokazuju da je Duh Sveti Bog) vidjeće da ti ovdje ne zastupaš istinu.

P.S. :):)
To je Tripo - Milos. Gde je to napisao? Daj mi link da pogledam :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Haha, joj smejurije, citiracu Igora koji mu je na ovo odgovorio, a to pokazuje sa kakvim mi ovde likovima imamo posla. Dakle Igor odgovara:

"
Znači, ako sam dobro razumio, TI, tripo 41, govoriš u ime 5 TEOLOGA I SVEĆENIKA, PLUS nekoliko prijatelja s foruma i facebook-a?
lux

Pa ovo je katastrofa, gori ste nego što sam mislio
odzid

Znači, dok ja tebi odgovaram, tvojih 10 - 20 prijatelja piše slijedeće postove?
svirka

A na koji način misliš da ja oborim, LOL, tvoje stihove, (btw, ne obaram ja stihove već tvoje tvrdnje) kad iza tebe stoji hrpa ljudi koja neumorno piskara??????

Da li ti misliš da sam ja poput vaših pastora pa prodajem zjake po cijele dane jer nemam pametnijeg posla i mogu odgovarati na 10 vaših stranica dnevno???
to stari

Daj čovječe spusti se na zemlju, fizički nije moguće odgovarati brzinom kojom ti kopiraš.

Ali shvatio sam da je to vaša taktika, ti i admin kopirate i pejstate tekstove pa ćete tolikom količinom teksta jednostavno količinski nadglasati nas koji sami tražimo po rječnicima i bibliji.

Primjećuješ li kako student stalni koristi rječnike i stihove za razliku od vas koji pejstate puno teksta, bez gramatike i najčešće sa stihovima u zagradama?

Ok, s obzirom da vas ima toliko puno, šta kažeš da konačno dogovorimo ono po što sam i došao na forum, ti i ekipa složite tabelu sa svim dokazima za trojstvo, uključujući gramatiku i citirane stihove i objavite na netu, ja ću uzeti vašu tablicu i paralelno njoj, SAM, postaviti demante svake vaše tvrdnje.

Također, odmah iznesite u drugoj tablici i demante svih onih koji osporavaju trojstvo tako da mogu paralelno vama staviti i protuargumente.

Može?

Jer ovo nema smisla, ne mogu ja vremenski sparirati s vas 20
boks

Čim ja složim jedan odgovor ti već postaš 3 nova teksta i ignoriraš moje prethodne pa si ti misli
Smile

Imate rok do kraja godine, s obzirom da vas ima mnogo i da imate školovane teologe, a ja ću to raditi cijele iduće godine, sam samcat.

Imamo dogovor?
Very Happy
"

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Evo ga:

HTML:
http://izaija95.forumcroatian.com/t1990-sveti-duh-bog

Hehehehe....Veoma interesantno, ali ne i u meri u kojoj je ovo interesantno:

Haha, joj smejurije, citiracu Igora koji mu je na ovo odgovorio, a to pokazuje sa kakvim mi ovde trolovima imamo posla. Dakle Igor odgovara:

"Znači, ako sam dobro razumio, TI, tripo 41, govoriš u ime 5 TEOLOGA I SVEĆENIKA, PLUS nekoliko prijatelja s foruma i facebook-a?
lux

Pa ovo je katastrofa, gori ste nego što sam mislio
odzid

Znači, dok ja tebi odgovaram, tvojih 10 - 20 prijatelja piše slijedeće postove?
svirka

A na koji način misliš da ja oborim, LOL, tvoje stihove, (btw, ne obaram ja stihove već tvoje tvrdnje) kad iza tebe stoji hrpa ljudi koja neumorno piskara??????

Da li ti misliš da sam ja poput vaših pastora pa prodajem zjake po cijele dane jer nemam pametnijeg posla i mogu odgovarati na 10 vaših stranica dnevno???
to stari

Daj čovječe spusti se na zemlju, fizički nije moguće odgovarati brzinom kojom ti kopiraš.

Ali shvatio sam da je to vaša taktika, ti i admin kopirate i pejstate tekstove pa ćete tolikom količinom teksta jednostavno količinski nadglasati nas koji sami tražimo po rječnicima i bibliji.

Primjećuješ li kako student stalni koristi rječnike i stihove za razliku od vas koji pejstate puno teksta, bez gramatike i najčešće sa stihovima u zagradama?

Ok, s obzirom da vas ima toliko puno, šta kažeš da konačno dogovorimo ono po što sam i došao na forum, ti i ekipa složite tabelu sa svim dokazima za trojstvo, uključujući gramatiku i citirane stihove i objavite na netu, ja ću uzeti vašu tablicu i paralelno njoj, SAM, postaviti demante svake vaše tvrdnje.

Također, odmah iznesite u drugoj tablici i demante svih onih koji osporavaju trojstvo tako da mogu paralelno vama staviti i protuargumente.

Može?

Jer ovo nema smisla, ne mogu ja vremenski sparirati s vas 20
boks

Čim ja složim jedan odgovor ti već postaš 3 nova teksta i ignoriraš moje prethodne pa si ti misli
Smile

Imate rok do kraja godine, s obzirom da vas ima mnogo i da imate školovane teologe, a ja ću to raditi cijele iduće godine, sam samcat.

Imamo dogovor?
Very Happy
"

Vidi Mire, (on, oni) su se na tom forumu raspravljali sa Igorom oko Trojstva i Ličnosti Svetog Duha, Isti ovakav scenario samo sa drugačijim redosledom (on,oni) koriste i kada treba da napadnu Katolike i Pravoslavne.

Shvataš li šta je u stvari cilj (pored zamajavanja i ismevanja sagovornika)? Pokazati sebe i svoju "veru" kao "istinite" i posednike "prave poruke". Bez obzira radllo se tu o Crkvi ili hereticima.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Hehehehe....Veoma interesantno, ali ne i u meri u kojoj je ovo interesantno:

Vidi Mire, (on, oni) su se na tom forumu raspravljali sa Igorom oko Trojstva i Ličnosti Svetog Duha, Isti ovakav scenario samo sa drugačijim redosledom (on,oni) koriste i kada treba da napadnu Katolike i Pravoslavne.

Shvataš li šta je u stvari cilj (pored zamajavanja i ismevanja sagovornika)? Pokazati sebe i svoju "veru" kao "istinite" i posednike "prave poruke". Bez obzira radllo se tu o Crkvi ili hereticima.
Shvatam, ovo cu da kopiram na svoju temu "rat na forumu..", da svi vide kako nas doticni bombarduju, iza njih izgleda stoji ceo tim ljudi. Pitanje da li je Tripo uopste jedna osoba, ili ako jedan ne moze umesto njega pise drugi adventista!

Zato sam i pitao na drugoj temi, cime se vi ljudi bavite kad po ceo dan visite na forumu. Ili nemaju druga posla i stvarno vataju "zjake" kako je Igor rekao, ili nije u pitanju jedna osoba..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Shvatam, ovo cu da kopiram na svoju temu "rat na forumu..", da svi vide kako nas doticni bombarduju, iza njih izgleda stoji ceo tim ljudi. Pitanje da li je Tripo uopste jedna osoba, ili ako jedan ne moze umesto njega pise drugi adventista!

Zato sam i pitao na drugoj temi, cime se vi ljudi bavite kad po ceo dan visite na forumu. Ili nemaju druga posla i stvarno vataju "zjake" kako je Igor rekao, ili nije u pitanju jedna osoba..

Kopiraj, i širi dalje. Sharing is caring. Neka vide ljudi sa kakvim mi likovima imamo posla.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Budi onda ponizan i poslušaj Boga. Evo: "Isuse, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje." A on će mu: "Zaista ti kažem: danas ćeš biti sa mnom u raju!"

Poslusaj ti Isusa koji kaze tri dana posle njegove smrti u trenutku svog vaskrsenja:

"Reče joj Isus: ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k ocu svojemu; nego idi k braći mojoj, i kaži im: vraćam se k ocu svojemu i ocu vašemu, i Bogu svojemu i Bogu vašemu" ( Jovan 20. 17 )

Dakle, koga slusati, tebe ili Isusa?

Ako slusamo tebe, u tom slucaju onda je Isus lagao razbojnika, jer toga dana kad je umro na krstu nije bio u raju, vec u grobu tri dana i noci, i on to sam kaze Mariji prilikom vaskrsenja.

Dakle, Isus je rekao razbojniku "ZAISTA TI KAZEM DANAS, BICES SAMNOM U RAJU"

Problem je u prepisivanju teksta, gde su prepisivaci Jevrejski tekst koji se pisao bez razmaka izmedju reci i bez znakova interpunkcije ( tacke, zareza..itd.. ), prepisali tako da su zarez stavili iza reci KAZEM, umesto reci DANAS, i tako svesno ili nesvesno izmenili smisao teksta, posebno ako je taj prepisivac verovao u zagrobni zivot, pa je tu namerno dodao svoje uverenje verujuci da je to ispravno.

Tekst "ZAISTA TI KAZEM DANAS, BICES SAMNOM U RAJU" je u skladu sa ucenjem cele biblije, i u kontekstu drugih Isusovih izjava gde se spominje izraz "ZAISTA VAM KAZEM DANAS.... DA CE TE IZGINUTI..itd..itd..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kruh ćeš tripi uzeti. Oni živi od kopiranja po internetu.

Hmm, još jedan tako radi, po ceo dan visi po Internetu, no ne treba se brinuti za njegov kruh, ima on i škole, i fakultet, čak i institut za nekakve "Prirodnjačke studije". Uz to masno naplaćuje "holističko lečenje po nekakvoj biblijsko-pravoslavnoj metodi", uz to i "obnavlja dušanovo carstvo".

Natrag