Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ljubazni! molim vas, kao došljake i goste, da se čuvate od tjelesnijeh želja, koje vojuju na dušu.
1. Petrova 2
Cijeli čovjek = duh + duša + tijelo
1 Sol 5,23: A sam Bog mira neka vas posvema posveti i cijelo vaše biće - duh vaš i duša i tijelo - neka se besprijekornim, savršenim sačuva za Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.
Ljubazni! molim vas, kao došljake i goste, da se čuvate od tjelesnijeh želja, koje vojuju na dušu.
1. Petrova 2
A vojuju na čoveka.
Nerazuman je, dakle, tko se upušta s preljubnicom; dušu svoju gubi koji tako čini.Sveti apostol Petar, ovde govori o telesnim nagonima, koji zaista vojuju na dušu. Mislim tu pre svega na corporalne,seksualne ali i druge nagone koji čoveka svode na životinju.
A čovjek = duh + duša + tijelo
1 Sol 5,23: A sam Bog mira neka vas posvema posveti i cijelo vaše biće - duh vaš i duša i tijelo - neka se besprijekornim, savršenim sačuva za Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.
Nerazuman je, dakle, tko se upušta s preljubnicom; dušu svoju gubi koji tako čini.
Mudre izreke 6
Nerazuman je, dakle, tko se upušta s preljubnicom; dušu svoju gubi koji tako čini.
Mudre izreke 6
Duša znači život, osoba, emocije, ali nikada duh osobu, kao Kasper.